E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέμη Ζούνη: «Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι»

Απολαυστική Πέμη Ζούνη

Δημοσίευση 28/6/2022 | 10:28

Πέμη Ζούνη: «Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (27/6) η Πέμη Ζούνη.

Η ηθοποιός, που φέτος κλείνει 40 χρόνια παρουσίας στο θέατρο και την τηλεόραση, μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της.

Αρχικά αποκάλυψε γιατί δεν την έχουμε δει σε κάποια σειρά τα τελευταία χρόνια αλλά και τι στερήθηκε για χάρη της υποκριτικής.

Επίσης, αναφέρθηκε στη θέση που έχει πλέον ο έρωτας στη ζωή της και εξήγησε γιατί προτιμάει το δράμα από την κωμωδία.

«Θαύμαζα την Κάθριν Χέμπορν που μεγάλωνε και ήταν κούκλα και έλεγα ας με αξιώσει ο Θεός να μεγαλώσω ωραία, γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πειράξω κάτι. Παλιότερα είχα μια κακοήθη αυτοπεποίηθηση, αλλά κατά βάθος ήμουν αγριοκάτσικο σε δεύτερο επίπεδο. Πλέον είμαι πιο υποψιασμένη. Τα είδα όλα ανάποδα. Ήθελα από καρδιάς να σε ευχαριστήσω, γιατί είχαμε κάνει συνέντευξη το 2016 και κράτησες μια στάση τόσο σαν να με ήξερες βαθιά και να με πίστευες», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Μου έδινε πολύ κουράγιο αυτό. Δεν ήθελα να αυτοκτονήσω καλλιτεχνικά. Το επώδυνο είναι όταν οι κοντινοί σου άνθρωποι, αυτοί που είναι σχεδόν “αίμα” σου, δεν ρωτάνε καν και αποφασίζουν. Έβγαλαν συμπεράσματα χωρίς να ρωτήσουν. Δεν ξέρω γιατί, παλεύω έξι χρόνια να το αναλύσω».

Ακόμη, η Πέμη Ζούνη ρωτήθηκε και για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο οποίο δεν θα συμμετέχει.

«Δεν με πήρε ο Χριστόφορος για το νέο του σίριαλ. Τι άλλο να παίξουμε. Ξεκίνησα σαν μαμά του και καταλήξαμε ερωτικό ζευγάρι. Περάσαμε απίστευτες ώρες γυρισμάτων και φυσικά περάσαμε φανταστικά. Η συνεργασία μας έχει φτάσει στο peak, έχουμε παίξει τα πάντα μαζί. Μου λείπουν πάρα πολύ αυτές οι συνθήκες εργασίας. Δεν μπορούν όλες οι παραγωγές να γίνουν έτσι στην Ελλάδα, γι’ αυτό και είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Έχω παίξει συνολικά σε λιγότερα από 20 σίριαλ. Έχω περάσει από πολύ καλές στιγμές της τηλεόρασης και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό» δήλωσε και μίλησε για τις στιγμές που έχει χάσει: «Κάθε βήμα ήταν συνειδητό, πάντα είχα κριτική σκέψη, αλλά και το στομάχι γι’ αυτή την δουλειά, δεν έκανα παραχώρηση που να μετανιώνω. Μόνο ότι έχασα ώρες από την παιδική ηλικία της κόρης μου. Τώρα λέω “γιατί;”, αυτό μόνο. Δεν άφησα ποτέ έναν έρωτα για μια δουλειά».

Από το «Κλείσε τα μάτια» ως τις «8 Λέξεις» έκανε 15 χρόνια αποχή από την τηλεόραση. «Έκλεισα να παίξω σε μια καινούρια σειρά του OPEN που θα λέγεται “Έρωτας Φυγάς”», αποκάλυψε.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 1.Hero 25.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί