LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η σeξι αστυνομικός, το lap dance σε προϊστάμενο και οι εκκλήσεις για νέα καριέρα στο Onlyfans

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και όχι εξαιτίας του σeξι χορού της

Δημοσίευση 27/6/2022 | 12:54

Η σeξι αστυνομικός, το lap dance σε προϊστάμενο και οι εκκλήσεις για νέα καριέρα στο Onlyfans

Ούτε δύο χρόνια δεν έκλεισε στην αστυνομία η 26χρονη Vera Mekuli και παρά το ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα, δεν κινδυνεύει να μείνει άνεργη καθώς φαίνεται ότι την περιμένει άλλη καριέρα στο… OnlyFans. Πώς έφτασε μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κινδυνεύει να εκδιωχθεί από την αστυνομία τη Νέας Υόρκης όμως;

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο που διέρρευσε από το χριστουγεννιάτικο πάρτι του τμήματος στο οποίο εργαζόταν η Mekuli και στο οποίο φαινόταν να χορεύει στα πόδια ενός προϊσταμένου της.

Η νεαρή, που έχει πάνω από 20.000 followers στο Instagram, δέχεται δεκάδες εκκλήσεις από τους θαυμαστές της κάθε μέρα, προκειμένου να φτιάξει λογαριασμό στο OnlyFans. «Πρέπει να φτιάξει σελίδα στο OnlyFans. Θα γίνει εκατομμυριούχος σε έξι μήνες» γράφει ένας από τους fans της σε μία φωτογραφία της Vera Mekuli.

Στο Instagram, η Mekuli δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με σέξι outfits και οι followers δεν σταματάνε να περιμένουν την ανάλογη σελίδα στο OnlyFans. «Περιμένω ακόμα τη σελίδα της στο OnlyFans, μέχρι τότε είμαι εδώ για χάρη της» σχολιάζει ένας χρήστης.

Η συνδρομητική πλατφόρμα περιεχομένου -κατά βάση αλλά όχι κατ’ αποκλειστικότητα ερωτικού- η οποία εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει γίνει ένας τρόπος για τους αστέρες των εpωτικών ταινιών -και όχι μόνο- να έχουν απευθείας επικοινωνία με τους θαυμαστές τους και να κερδίζουν πολλά παραπάνω χρήματα. Η Bella Thorne, ίσως το «αστέρι» της πλατφόρμας» φέρεται να κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μία ημέρα αφού έφτιαξε σελίδα στο OnlyFans το 2020.

Η Vera Mekuli βέβαια, δεν έχει δείξει καμία τέτοια πρόθεση για αλλαγή καριέρας.

Το βίντεο με τον χορό στα πόδια του ανωτέρου της και η μετέπειτα διαθεσιμότητα

Η Mekuli, μπήκε στο σώμα τον Φεβρουάριο του 2021 και, όπως αναφέρει η Daily Mail, τον επόμενο Δεκέμβρη απαθανατίστηκε να χορεύει αισθησιακά στα πόδια του υπαστυνόμου Nick McGarry, προϊσταμένου του 44ου τμήματος στο Μπρονξ, κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι του αστυνομικού τμήματος.

Ο McGarry φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα στη μέση του μπαρ Rory Dolan στο Yonkers με τα πόδια του απλωμένα και να χαμογελά με το… σόου της αστυνομικού.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο McGarry μετατέθηκε και η Mekuli πήρε εντολή να εργάζεται από το σπίτι της. Η νεαρή φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τη Melissa McGarry, τη σύζυγο του υπαστυνόμου, σε ένα βίντεο που είχε στην κατοχή του το TMZ.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στη γυναίκα του υπαστυνόμου. Ειλικρινά λυπάμαι. Ελπίζω ότι δεν προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο γάμο σας ή στην προσωπική σας ζωή. Ξέρω ότι ήταν πολύ σκληρό για σένα. Δεν το ήθελα και ειλικρινά δεν ήξερα τίποτα για τον γάμο σας» λέει η Vera.

«Ο εαυτός μου στη δουλειά και ο εαυτός μου εκτός υπηρεσίας είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Μπορώ ακόμα να περιπολώ και να αστυνομεύω τους δρόμους όπως έκανα μέχρι τώρα. Αισθάνομαι ότι δεν θα έπρεπε να με κρίνουν εξαιτίας ενός χορού εκτός υπηρεσίας και σε ώρα που δεν φορούσα τη στολή μου» υποστήριξε και τόνισε ότι αν ήταν άντρας δεν θα είχε προκληθεί ο ίδιος σάλος.

Τελικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα τον επόμενο Μάιο όταν πιάστηκε να… παραληρεί εναντίον ενός αστυνομικού στο Νιου Τζέρσι. Ειδικότερα, στις 8 Μαΐου, η Mekuli θέλησε να παρέμβει όταν ο κουνιάδος της συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αφού σταμάτησε για να ουρήσει στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου.

Η Mekuli εμφανίστηκε στο αρμόδιο τμήμα ξυπόλητη και μυρίζοντας αλκοόλ και απαίτησε να μάθει γιατί συνελήφθη ο συγγενής της. «Απαίτησε να μιλήσει με έναν υπαστυνόμο» σύμφωνα με τη New York Post και άρχισε να καταγράφει την επικοινωνία της με τους εργαζόμενους στο τμήμα στο τηλέφωνό της, επειδή οι απαντήσεις τους ήταν ανεπαρκείς για εκείνη. «Λέτε όλο μα…..ες, τίποτα από αυτά δεν έγινε σωστά» είπε η Mekuli, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών

Ελλάδα 18.04.2024
Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο δικαστήριο έπειτα από εκατέρωθεν καταγγελίες

Ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική 18.04.2024
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποπομπή του Δημήτρη Παπανώτα

Η αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα μετά την αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο

Ελλάδα 18.04.2024
«Τους είπα να παραιτηθώ, μου είπαν όχι, λυπάμαι με τον τρόπο σκέψης τους»

Φρουροί Επανάστασης: Έχουμε εντοπίσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ, είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη

Κόσμος 18.04.2024
Οι απειλές του Ισραήλ ίσως οδηγήσουν σε αναθεώρηση του πυρηνικού μας δόγματος, λέει η Τεχεράνη

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας

Πολιτική 18.04.2024
Με απόφαση Κασσελάκη - «Το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση»

Στήνουν νέα Ίμια οι Τούρκοι ‑ «Casus Belli» τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο

Ελλάδα 18.04.2024
Γιατί οι Τούρκοι θέλουν να στήσουν νέα… Ίμια λίγες εβδομάδες πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντoγάν;

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Καιρός 18.04.2024
Οι περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αθλητισμός 18.04.2024
Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς