E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατριχιαστική περιγραφή για τον Παντελίδη: «Ανοιξα τα μάτια μου την ώρα που ξεψυχούσε»

Φίλη του τραγουδιστή αποκαλύπτει

Δημοσίευση 26/6/2022 | 10:47

Ανατριχιαστική περιγραφή για τον Παντελίδη: «Ανοιξα τα μάτια μου την ώρα που ξεψυχούσε»

Η Μαρία Καρλάκη αναφέρθηκε στον αγαπημένο της φίλο Παντελή Παντελίδη και στην ιδιαίτερη σχέση τους.Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι έκανε την ώρα που ο φίλος της έφευγε από τη ζωή.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν, είναι και θα είναι για εμένα ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή μου. Ήμασταν οικογένεια. Ήταν ένας υπέροχος άνδρας, ο οποίος σεβόταν τις γυναίκες, τους ανθρώπους. Έδινε πάντα σε όλους. Και πριν γίνει διάσημος και μετά. Δεν ξέχασε τους φίλους του όταν έγινε πρώτο όνομα. Τους είχε πάντα μαζί του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Σαν καλλιτέχνης είχε πάρα πολλά να δώσει και δεν πρόλαβε.

Ήταν γραφτό του ωστόσο να κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Έχω ένα μπρελόκ με τα αρχικά του, το οποίο το κρατάω φυλακτό κι όταν κι αν κάνω ένα παιδάκι, θα του το δώσω και θα του πω την ιστορία του. Μου λείπει πολύ. Μου λείπει ο χρόνος που περνάγαμε μαζί, τα παιχνίδια μας, το να καθόμαστε παρέα με την κιθάρα και να γράφει τραγούδια, να μου δίνει συμβουλές. Μου κοστίζει η απουσία του.

Την μέρα που έμαθες για τον θάνατό του, πώς το βίωσες;

Αρχικά θα σου πω ότι δυο μέρες πριν ήμασταν μαζί και ήξερα ότι δεν ήταν καθόλου καλά με όλο αυτό το θέμα που είχε γίνει με ένα τραγούδι του. Ήταν πολύ στενοχωρημένος. Το βράδυ λοιπόν που «έφυγε», κοιμόμουν και ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου 8:05 το πρωί, την ώρα δηλαδή που ξεψυχούσε κι όταν ήρθε η κολλητή μου να μου πει ότι λένε στις ειδήσεις για το δυστύχημά του, πριν προλάβει να μιλήσει, της είπα κάτι έπαθε ο Παντελής. Στο λέω και ανατριχιάζω.

Πήρα αεροπλάνο γιατί ήμουν στην επαρχία για το μνημόσυνο της μαμάς μου και πήγα αμέσως στο πατρικό του, όπου κι έμεινα μέχρι τα εννιάμερα. Δεν μπορούσα να φύγω, ήθελα να είμαι δίπλα τους. Ήταν σαν οικογένειά μου. Όπως ένιωσα όταν έχασα τη μητέρα μου, έτσι ένιωσα κι όταν έφυγε ο Παντελής Παντελίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πήγαν διακοπές και είδαν κάτι στον τοίχο του Airbnb που τις «πάγωσε» στη θέση τους

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Δύο αδελφές από τη Γιούτα ανακάλυψαν στο ενοικιαζόμενο κατάλυμά τους στην Καλιφόρνια μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με τις ίδιες και μέλη της οικογένειάς τους.

Δημήτρης Πιατάς: 50 χρόνια στο θέατρο και μια αλήθεια που αρνείται κατηγορηματικά να δεχθεί

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο έμπειρος ηθοποιός μιλά για την τέχνη ως πράξη αντίστασης και τον ρόλο του καλλιτέχνη απέναντι στην εξουσία και την εποχή.

Ρούλα Κορομηλά: Η αιχμηρή ανάρτησή της για το τηλεοπτικό τοπίο που προκαλεί συζήτηση

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η έμπειρη παρουσιάστρια έστρεψε τα βέλη της στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, μιλώντας για μετριότητα, απουσία δημιουργικότητας και κρίση ταυτότητας στην ψυχαγωγία.

Λορέντζο Καριέρε: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία ‑ Γιατί έλειπε

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο τραγουδιστής εξήγησε δημόσια μέσω Instagram την απουσία του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο γιος τους ήταν εκεί στη θέση του.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υπέγραψε και αποκαλύφθηκε η νέα του τηλεοπτική στέγη μετά το MEGA

E-Daily 3.Left Χτες
Επιστροφή στις οθόνες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος εντάσσεται και επίσημα στην ομάδα του OPEN.

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left Χτες
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left Χτες
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε