E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκλειστικά βίντεο ‑ Ξύλο στα Mad awards: «Όλο αυτό έγινε μπροστά στο σύμβολο κατά της βίας, την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Τι λένε Snik και Light

Δημοσίευση 23/6/2022 | 11:27

Αποκλειστικά βίντεο ‑ Ξύλο στα Mad awards: «Όλο αυτό έγινε μπροστά στο σύμβολο κατά της βίας, την Ιωάννα Παλιοσπύρου»
Youtube

Ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και χωρίς κανέναν σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο κατά τη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης.

Οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα ενώ στη σκηνή ήταν η Τάμτα, ενώ τη δεύτερη φορά την ώρα που ετοιμαζόταν η Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν. Ο Snik και ο Light πιάστηκαν στα χέρια και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. 

Μια ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι χειροκροτούσαν συγκινημένοι για την ηρωίδα Ιωάννα, με τους δύο τραμπούκους τράπερς να μην σέβονται την σημαντική αυτή στιγμή και να πιάνονται στα χέρια. "Όχι βία, εδώ είναι γιορτή", ακούστηκε να φωνάζει η Ιωάννα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, με τους τράπερ να αδιαφορούν πλήρως και να συνεχίζουν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Παράλληλα οι Floor Manager, Κωνσταντίνος Αργυρός και Θέμης Γεωργαντάς προσπαθούσαν να καθησυχάσουν  το κόσμο και τους ίδιους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Η βία δεν είναι λύση είπαν και κατακρίνουμε κάθε είδους βία.Η μουσική ενώνει πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με τη σειρά της, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω… δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν. Αλλά στεναχωρήθηκα πολύ που δεν έδωσα τελικά το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου».

Δείτε την επίμαχη σκηνή με το «ξύλο» μεταξύ τράπερ:

Η συγγνώμη Light και Snik και το γιουχάρισμα του σταδίου

Όταν ξεκίνησε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή και το κοινό τον αποδοκίμασε.

Εκείνος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη».

Μετά τον Light και ο Snik ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, όταν ανέβηκε στην σκηνή των MAD VMA 2022.

Μάλιστα ο Snik ανήρτησε και ένα instastory όπου κοροΐδευε τον Light λέγοντας: «Κεντέρη που είσαι ρε;». Όταν ανέβηκε στην σκηνή και ζήτησε συγγνώμη, ειρωνεύτηκε κατά κάποιο τρόπο τον Light.

Συγκεκριμένα ο Snik μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κι εμείς θα αμυνθούμε, όπως είπε κι ένα φιλαράκι…».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των δύο τράπερ στη σκηνή, έντονο ήταν το γιουχάρισμα του κόσμου στο στάδιο, που φώναζε "έξω" και "φύγετε"!

Η τιμωρία των δύο τράπερ

Έντονη ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards στα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι τραπερς Light και Snik, αν και κατόπιν εορτής και ξύλου.

Με ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«(Η διοργάνωση) όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά. Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει», τονίζουν οι διοργανωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Αν ονομάσω αγάπη αυτό που ζούσα, έχω εκπαιδεύσει λάθος τα παιδιά μου, ήταν μίσος

Tabloid Χτες
Μιλάω μόνο για τη σχέση τη δική μου με εκείνον και τίποτα άλλο, τόνισε η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος δικηγόρου