LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκλειστικά βίντεο ‑ Ξύλο στα Mad awards: «Όλο αυτό έγινε μπροστά στο σύμβολο κατά της βίας, την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Τι λένε Snik και Light

Δημοσίευση 23/6/2022 | 11:27

Αποκλειστικά βίντεο ‑ Ξύλο στα Mad awards: «Όλο αυτό έγινε μπροστά στο σύμβολο κατά της βίας, την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και χωρίς κανέναν σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο κατά τη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης.

Οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα ενώ στη σκηνή ήταν η Τάμτα, ενώ τη δεύτερη φορά την ώρα που ετοιμαζόταν η Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν. Ο Snik και ο Light πιάστηκαν στα χέρια και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. 

Μια ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι χειροκροτούσαν συγκινημένοι για την ηρωίδα Ιωάννα, με τους δύο τραμπούκους τράπερς να μην σέβονται την σημαντική αυτή στιγμή και να πιάνονται στα χέρια. "Όχι βία, εδώ είναι γιορτή", ακούστηκε να φωνάζει η Ιωάννα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, με τους τράπερ να αδιαφορούν πλήρως και να συνεχίζουν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Παράλληλα οι Floor Manager, Κωνσταντίνος Αργυρός και Θέμης Γεωργαντάς προσπαθούσαν να καθησυχάσουν  το κόσμο και τους ίδιους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Η βία δεν είναι λύση είπαν και κατακρίνουμε κάθε είδους βία.Η μουσική ενώνει πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με τη σειρά της, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω… δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν. Αλλά στεναχωρήθηκα πολύ που δεν έδωσα τελικά το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου».

Δείτε την επίμαχη σκηνή με το «ξύλο» μεταξύ τράπερ:

Η συγγνώμη Light και Snik και το γιουχάρισμα του σταδίου

Όταν ξεκίνησε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή και το κοινό τον αποδοκίμασε.

Εκείνος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη».

Μετά τον Light και ο Snik ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, όταν ανέβηκε στην σκηνή των MAD VMA 2022.

Μάλιστα ο Snik ανήρτησε και ένα instastory όπου κοροΐδευε τον Light λέγοντας: «Κεντέρη που είσαι ρε;». Όταν ανέβηκε στην σκηνή και ζήτησε συγγνώμη, ειρωνεύτηκε κατά κάποιο τρόπο τον Light.

Συγκεκριμένα ο Snik μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κι εμείς θα αμυνθούμε, όπως είπε κι ένα φιλαράκι…».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των δύο τράπερ στη σκηνή, έντονο ήταν το γιουχάρισμα του κόσμου στο στάδιο, που φώναζε "έξω" και "φύγετε"!

Η τιμωρία των δύο τράπερ

Έντονη ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards στα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι τραπερς Light και Snik, αν και κατόπιν εορτής και ξύλου.

Με ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«(Η διοργάνωση) όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά. Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει», τονίζουν οι διοργανωτές.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νότης Σφακιανάκης: Σημαντική απώλεια για τον τραγουδιστή ‑ Πέθανε στενός φίλος και συνεργάτης του

Tabloid 18.04.2024
Ο Γιώργος Κασσάμπαλης ήταν από τους λίγους που είχε επικοινωνία τελευταία

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου