E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αποκλειστικά βίντεο ‑ Ξύλο στα Mad awards: «Όλο αυτό έγινε μπροστά στο σύμβολο κατά της βίας, την Ιωάννα Παλιοσπύρου»

Τι λένε Snik και Light

Δημοσίευση 23/6/2022 | 11:27

Αποκλειστικά βίντεο ‑ Ξύλο στα Mad awards: «Όλο αυτό έγινε μπροστά στο σύμβολο κατά της βίας, την Ιωάννα Παλιοσπύρου»
Youtube

Ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και χωρίς κανέναν σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, τα Mad Video Music Awards, οι τράπερς Light και Snik, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και δεν δίστασαν να παίξουν και ξύλο κατά τη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης.

Οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα ενώ στη σκηνή ήταν η Τάμτα, ενώ τη δεύτερη φορά την ώρα που ετοιμαζόταν η Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν. Ο Snik και ο Light πιάστηκαν στα χέρια και προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. 

Μια ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι χειροκροτούσαν συγκινημένοι για την ηρωίδα Ιωάννα, με τους δύο τραμπούκους τράπερς να μην σέβονται την σημαντική αυτή στιγμή και να πιάνονται στα χέρια. "Όχι βία, εδώ είναι γιορτή", ακούστηκε να φωνάζει η Ιωάννα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, με τους τράπερ να αδιαφορούν πλήρως και να συνεχίζουν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Παράλληλα οι Floor Manager, Κωνσταντίνος Αργυρός και Θέμης Γεωργαντάς προσπαθούσαν να καθησυχάσουν  το κόσμο και τους ίδιους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Η βία δεν είναι λύση είπαν και κατακρίνουμε κάθε είδους βία.Η μουσική ενώνει πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, με τη σειρά της, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω… δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας, δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν. Αλλά στεναχωρήθηκα πολύ που δεν έδωσα τελικά το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου».

Δείτε την επίμαχη σκηνή με το «ξύλο» μεταξύ τράπερ:

Η συγγνώμη Light και Snik και το γιουχάρισμα του σταδίου

Όταν ξεκίνησε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή και το κοινό τον αποδοκίμασε.

Εκείνος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη».

Μετά τον Light και ο Snik ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, όταν ανέβηκε στην σκηνή των MAD VMA 2022.

Μάλιστα ο Snik ανήρτησε και ένα instastory όπου κοροΐδευε τον Light λέγοντας: «Κεντέρη που είσαι ρε;». Όταν ανέβηκε στην σκηνή και ζήτησε συγγνώμη, ειρωνεύτηκε κατά κάποιο τρόπο τον Light.

Συγκεκριμένα ο Snik μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κι εμείς θα αμυνθούμε, όπως είπε κι ένα φιλαράκι…».

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των δύο τράπερ στη σκηνή, έντονο ήταν το γιουχάρισμα του κόσμου στο στάδιο, που φώναζε "έξω" και "φύγετε"!

Η τιμωρία των δύο τράπερ

Έντονη ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards στα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι τραπερς Light και Snik, αν και κατόπιν εορτής και ξύλου.

Με ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«(Η διοργάνωση) όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά. Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει», τονίζουν οι διοργανωτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left Χτες
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left Χτες
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία