E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya

Για τον σοβαρό τραυματισμό της

Δημοσίευση 28/5/2022 | 15:06

Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya

Η Σοφία Μαργαρίτη, η πρώην παίκτρια του Survivor που αποχώρησε από τον περσινό κύκλο λόγω του τραυματισμού στο πόδι της, στρέφεται κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του παιχνιδιού, Acun Medya. Ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται πως «η παραγωγή του επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.

Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Αθήνα, 28-05-2022, Απόστολος Λύτρας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημες γυναίκες άνω του 1,80 μ. που σπάνε τα στερεότυπα του Χόλιγουντ

Celebrity Stories 16.02.2026
Από τη Taylor Swift μέχρι μια αθλήτρια–γίγαντα 2,06 μ., το ύψος έγινε δύναμη σε μια βιομηχανία που για χρόνια το έβλεπε ως «πρόβλημα»

Anjelica Huston: Η σταρ της Οικογένειας Addams και ο έρωτας που τη σημάδεψε

Celebrity Stories 16.02.2026
Δόξα, Όσκαρ και μια σχέση που την καθόρισε

Weekend Live: Ξέσπασαν Πανόπουλος και Λαζάρου – «Τους φτύνει ο κόσμος, δεν βλέπουν ότι αυτό δεν πουλάει;»

TV Buzz Χτες
Η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχολίασαν τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας

Good Job Nicky – Το μήνυμα πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision: «Το πιο σημαντικό είναι οι άνθρωποι που γνώρισα»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής είναι ένας από τους 14 καλλιτέχνες που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Ψωνίζει» από την εκπομπή μας και άτομα που δεν ξέρετε

TV Buzz Χτες
Το σχόλιο που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου για τους συνεργάτες της που προσεγγίζει ο Γιώργος Λιάγκας

Μπέκαμ: Η οικογένεια προσπαθεί να τα βρει με τον Μπρούκλιν

Tabloid Χτες
Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μπέκαμ πρόσφερε κλάδο ελαίας στον αδελφό της

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη με πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ υπό το βλέμμα της Βανδή

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο και ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε την Τσικνοπέμπτη σε γνωστή ταβέρνα

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid Χτες
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories Χτες
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Προχτές
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας