E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θάνος Πλεύρης: Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου

Φοβήθηκα τη διασωλήνωση

Δημοσίευση 28/5/2022 | 09:49

Θάνος Πλεύρης: Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να χαιρετήσω τα παιδιά μου

Τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, φιλοξένησε το πρωί του Σαββάτου ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Αφορμή οι «ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις», ένα θέμα που ο Θάνος Πλεύρης γνωρίζει καλά, καθώς το 2016 κόντεψε να χάσει τη ζωή του από μία τέτοια λοίμωξη.

«Αν γυρίσουμε τον χρόνο στο 2016, τότε που συνέβη αυτό με τη νοσοκομειακή λοίμωξη, θα σου πω ότι δεν γνώριζα την έκταση αυτού του φαινομένου. Δεν γνώριζα ούτε την επικινδυνότητα, την έκταση που δυστυχώς στη χώρα μας είναι πολύ περισσότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, αλλά και ότι καθημερινά-σύμφωνα με τα στοιχεία- χάναμε 10 ανθρώπους.

Είναι βιωματική η εμπειρία της διασωλήνωσης, και είναι βιωματικό να αισθάνεσαι ότι ξαφνικά, ενώ είσαι υγιής, ενώ είσαι 39 ετών, ενώ λες ότι έχει πρηστεί λίγο το πόδι μου και δεν είναι κάτι φοβερό, να παθαίνω σηψαιμία και να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί» ανέφερε αρχικά ο υπουργός Υγείας.

Όπως εξομολογήθηκε, φοβήθηκε πολύ τη στιγμή της διασωλήνωσης. «Μπορούσα να καταλάβω ότι η διασωλήνωση είναι ένα κεφάλαιο χωρίς επιστροφή. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που αισθάνθηκα, είναι ότι ήθελα να χαιρετήσω τα παιδιά μου. Δε μπορούσα να τα χαιρετήσω.

Αν γινόταν να δω τα παιδιά μου, να μην πεθάνω χωρίς να τα δω. Μετά ήμουν σε καταστολή. Το αμέσως επόμενο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω, να καταλαβαίνω ότι είμαι ζωντανός, και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν ότι ζούσα. », συνέχισε ο ίδιος τη συγκλονιστική περιγραφή του αναφορικά με την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή του.

«Κατάλαβα ότι έφταιξε μια λοίμωξη που έπαθα μέσα στο νοσοκομείο, ένας σταφυλόκοκκος. Για κάποιους λόγους αυτό πέρασε στο αίμα μου, μέσα σε κάποιες ιατρικές πράξεις που έγιναν», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Akylas: «Μετά τον τελικό στις πρώτες δηλώσεις που έκανα έπαθα κρίση πανικού»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
«Εκείνο το βράδυ εγώ δεν μπορούσα φυσικά να κοιμηθώ» είπε

Ανέστης Ευαγγελόπουλος: Αφησε άφωνη την καλεσμένη του – «Μήπως πρέπει να κάνεις λίγο σeξ να καθαρίσει ο εγκέφαλος;»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η content creator και κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλιτζάκη μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

Γιατί η αδυνατισμένη εμφάνιση της Ariana Grande έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη συζήτηση

E-Daily 3.Left 17.06.2026
H κοινωνία περνά μια περίοδο όπου η ακραία αδυναμία επιστρέφει ως πρότυπο ομορφιάς

Το πρώτο δωμάτιο που ψάχνουν οι κλέφτες μόλις μπουν σε ένα σπίτι

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Οι κλέφτες δεν κινούνται τυχαία: γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα και έχουν ελάχιστο χρόνο για να τα βρουν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με μαγιό σε πισίνα ‑ δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε καλοκαιρινά στιγμιότυπα από την πισίνα, φορώντας ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο μαγιό.

Μία μαγική στιγμή στο Μετρό του Συντάγματος – Μικρό κορίτσι χόρευε ενώ μία γυναίκα έπαιζε πιάνο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και δεκάδες θετικά σχόλια

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού ‑ Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Λένα Δροσάκη: «Σε αυτό το κομμάτι, είμαι σε μια φάση απελπισίας, διότι έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, η γνωστή

Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει και 5ο παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί με τη σύζυγό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Θύελλα» αντιδράσεων κατά του Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τους γονείς σου»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ειρωνικό σχόλιο του Μπρούκλιν για την ρήξη με τους γονείς του και οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.