E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bridgerton: Πρωταγωνίστρια της σειράς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

«Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω»

Δημοσίευση 27/5/2022 | 17:33

Bridgerton: Πρωταγωνίστρια της σειράς νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε η Ρούμπι Μπάκερ, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Bridgerton»», σχετικά με την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η 25χρονη ηθοποιός αποκάλυψε σε ένα βίντεο, ότι νοσηλεύεται για λόγους ψυχικής υγείας. Αφού διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι είναι καλύτερα, θέλησε να μιλήσει για όσα πέρασε, ενώ μετέφερε και το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με τα θέματα ψυχικής υγείας.

«Θέλω να είμαι ειλικρινής με όλους», είπε στην αρχή του βίντεο και συνέχισε: «Είναι δύσκολα για μένα. Έτσι, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο, από όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο, από όπου θα πάρω σύντομα εξιτήριο και ελπίζω να συνεχίσω τη ζωή μου, αν και σκοπεύω να κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον εαυτό μου». Στη συνέχεια των όσων είπε, πέρασε το μήνυμά της και ενθάρρυνε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις, να βοηθήσουν τους εαυτούς τους.


Αναλυτικότερα, είπε:

«Θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους, αν δυσκολεύεστε, σας παρακαλώ, κάντε το για τον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλειμμα, σταματήστε να είστε τόσο σκληροί μαζί του. Οι άλλοι ανέκαθεν μού έλεγαν να μην είμαι τόσο σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά δεν είχα καταλάβει ποτέ πραγματικά τι σημαίνει αυτό».

Ανάμεσα σε όλα όσα είπε, δεν δίστασε να αναφέρει ότι όλο αυτό το διάστημα ένιωθε γεμάτη θυμό και απελπισία, μέχρι που αποφάσισε να αναζητήσει βοήθεια, καθώς αισθανόταν ότι: «κουβαλούσα όλο το βάρος του κόσμου στην πλάτη μου».

«Και τώρα, βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου έχω μια διάγνωση, για την οποία θα σας μιλήσω κάποια άλλη φορά. Αλλά έχω διάγνωση και παίρνω μια απόσταση από τον εαυτό μου και συγχωρώ τον εαυτό μου» είπε και συνέχισε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι όπως πήγαινα μέχρι τώρα. Πρέπει να αλλάξω. Αυτό κάνω τώρα, λοιπόν».

Η Βρετανίδα ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης την πλατφόρμα του Netflix και την παραγωγό του «Bridgerton», που όπως τόνισε ότι: «μου έδωσαν μια ευκαιρία, που με έσωσαν».

Τέλος, πρόσθεσε: «Δεν βλέπω την ώρα να ανταποκριθώ σε όλες τις δεσμεύσεις μου και να έχω μια καλή καριέρα και μια καλή ζωή. Θέλω να επιβιώσω και θα το κάνω. Το ίδιο και εσείς. Αν είστε μαζί μου, είστε σε καλά χέρια. Σας ευχαριστώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες