E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ένταση με Λιάγκα, Σκορδά και Πετρογιάννη: «Mας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;»

Ο Γιώργος Λιάγκας νευρίασε με όσα ανέφερε η συνεργάτιδα της εκπομπής

Δημοσίευση 27/5/2022 | 12:16

Ένταση με Λιάγκα, Σκορδά και Πετρογιάννη: «Mας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή;»

Ένα σκηνικό που είχε μεγάλη ένταση εκτυλίχθηκε σήμερα στο «Πρωινό». Πρωταγωνιστές των έντονων διαλόγων που ακούστηκαν ζωντανά στον αέρα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η Φωτεινή Πετρογιάννη που ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη θέλησε να μεταφέρει το ρεπορτάζ, με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τον συνήγορο υπεράσπισης των θυμάτων, Ιωάννη Βλάχο στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις μέσα στο δικαστήριο, αλλά όχι έξω από αυτό όταν θέλουμε να πούμε τι δουλειά κάνει ο μάρτυρας, λες και έχει καμία σημασία. Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούμε να κάνουμε όλο αυτό τον καιρό. Αυτό που διαπιστώνω και στις δύο υποθέσεις, και στου Λιγνάδη και του Φιλιππίδη, είναι ότι ασχολούμαστε μονίμως με τα γύρω γύρω και καμία ουσία. Δηλαδή δεν μαθαίνουμε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αφού τη διέκοψε, της απάντησε σε έντονο τόνο: «Τι εννοείς Φωτεινή μου; Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Εσύ δεν βλέπεις τηλεόραση, αλλά κάνεις τηλεόραση. Άρα αυτή τη στιγμή εσύ κριτικάρεις την τηλεόραση. Μας το παίζεις μάγκας μέσα στην εκπομπή; Που εδώ λες την άποψή σου και εδώ εμείς καταθέτουμε δημοσιογραφικά τις εξελίξεις; Καθημερινά ενημερώνουμε τον κόσμο και για τις καταγγελίες και για το πώς οι κοπέλες και οι κύριοι λένε αυτά που βίωσαν, όταν επιτρέπεται αυτό. Από την άλλη δείχνουμε και τη μεριά των δικηγόρων, οπότε τι λες ότι γυρίζουμε γύρω γύρω και δεν λέμε την ουσία;».

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά από τα όσα άκουσε έσπευσε να υπερασπιστεί τη συνεργάτιδά της, λέγοντας πως οι δικηγόροι κάποιες φορές κάνουν δηλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία των υποθέσεων.

«Οι δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας, ποιος είναι ο καραγκιόζης, ποιος δεν είναι, δεν έχουν καμία σχέση, οπότε πολλές φορές δικηγόροι που εκμεταλλεύονται τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν σαν μέθοδο τη συγκεκριμένα, να λένε άλλα για να πηγαίνει το θέμα αλλού. Αυτό εννοεί η Φωτεινή, για ποιον λόγο της κάνεις προσωπική επίθεση;».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να «μαζέψει» τα όσα είχε πει προηγουμένως λέγοντας: «Δεν είναι προσωπική επίθεση, γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι εμείς κάνουμε λάθος τη δουλειά μας. Το αποσύρω τότε. Κάποιοι άνθρωποι προβεβλημένοι μέσα στην υπερασπιστική γραμμή είναι και η αποδόμηση των μαρτύρων».

Η Φαίη Σκορδά του απάντησε πως «τώρα τα αλλάζει και πριν έλεγε άλλα».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη που βρέθηκε στο στόχαστρο του Γιώργου Λιάγκα ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας: «Δεν θα έκρινα ποτέ τη δουλειά μας, γιατί εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε στο φως στοιχεία αυτής της υπόθεσης, παρά μέσα στο δικαστήριο. Συμφωνούμε Γιώργο, αλλά δεν κατάλαβες τι θέλω να πω».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο πάνελ του «Πρωινό»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Tώρα αν ήμουν υδραυλικός, θα είχα βγάλει λεφτά

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή του από την οικοδομή, όπου δούλευε ως υδραυλικός, στην υποκριτική

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων

Νοσηλεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εισήχθη εκτάκτως στο «Ασκληπιείο» Βούλας

Μαντόνα: Ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της; ‑ Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 67χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε το όνομα του κορυφαίου εραστή της σε προωθητικό βίντεο για το νέο άλμπουμ Confessions II, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις

Jason Lewis: Τι κάνει σήμερα ο γοητευτικός Smith Jerrod του Sex and the City

E-Daily 3.Left Χτες
Τον γνωρίσαμε μέσα από το Sex and the City

Έλεν Μίρεν: Υβριστική επίθεση στο Λονδίνο – «Διαβολική σιωνίστρια σκ***»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 80 ετών, έχει δηλώσει δημόσια και επανειλημμένα την υποστήριξή της στο Ισραήλ

Γιολάντα Καλογεροπούλου για τον Σταύρο Σβήγκο: «Δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου και δεν με ενοχλεί»

E-Daily 3.Left Προχτές
Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει στα πλάνα της να φορέσει νυφικό