E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Kourtney Kardashian: Ο γιατρός είπε να πίνω το σπeρμα του Travis 4 φορές την εβδομάδα

Είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μείνει έγκυος

Δημοσίευση 26/5/2022 | 11:42

Kourtney Kardashian: Ο γιατρός είπε να πίνω το σπeρμα του Travis 4 φορές την εβδομάδα

Η Kourtney Kardashian είναι διατεθειμένη να δοκιμάσει τα πάντα -κυριολεκτικά τα πάντα- για να μείνει έγκυος από τον Travis Barker.

Στη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου των "The Kardashians" στο Hulu, η Kourtney είπε πως ο γιατρός γονιμότητας τής έδωσε εντολή να καταπίνει το σπeρμα του Barker.

«Αλλά είπε κάτι - μας είπε, βασικά μου είπε ότι αυτό που θα βοηθούσε [τον θυρεοειδή μου] ήταν να πίνω το σπeρμα του 4 φορές την εβδομάδα», είπε αμήχανα η Kourtney.

«Αγαπώ αυτόν τον γιατρό», απάντησε γελώντας ο Barker, προσθέτοντας ότι έχει σπeρμα «πρώτης ποιότητας».

Στη νέα σεζόν του ριάλιτι, το ζευγάρι μιλάει συνεχώς ανοιχτά για τις δυσκολίες εγκυμοσύνης της Kourtney και πρόσφατα κάποιος γιατρός τούς συνέστησε να κάνουν μαζί νηστεία, απέχοντας από το σeξ, την καφεΐνη και τη γυμναστική.

«Θεέ μου, ήταν τρελό», είπε η Kourtney  για τη νηστεία, μιλώντας στο Bustle. «Αλλά βασικά βελτίωσε τα πάντα», πρόσθεσε.

Η Kourtney Kardashian με τον Travis Barker, που επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν δικό τους παιδί, παντρεύτηκαν πρόσφατα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, ντυμένοι αμφότεροι με Dolce & Gabbana.

Στην τελετή είχαν καλέσει στενούς συγγενείς και φίλους με εξαίρεση την Caitleyn Jenner, που δεν ήταν καλεσμένη, και τον Rob Kardashian, που δεν ήθελε να παρευρεθεί.

Παρόντα ήταν επίσης τα παιδιά της Kourtneyμε τον πρώην της, Scott Dissick, 12, Πενέλοπε, 9, και Ρέιν, 7 — καθώς και τα παιδιά του Travis Barker με την Shanna Moakler, 18, Αλαμπάμα, 16, και η θετή κόρη του Ατιάνα, 23.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)

Tabloid 30.12.2025
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια

Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας

Celebrity Stories 30.12.2025
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο

Μπριζίτ Μπαρντό: Τι θα γίνει με την περιουσία της ‑ Πού θα ταφεί

Tabloid Χτες
Παρά τη διαχρονική της φήμη, η οικονομική της κατάσταση δεν αποτυπώνει μια «κολοσσιαία» περιουσία, καθώς η ίδια απέρριψε πολλές προσοδοφόρες προτάσεις μετά την αποχώρησή της από τον κινηματογράφο

Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα

Tabloid Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου