E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Δημοσίευση 25/5/2022 | 09:09

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Γιώργος Καπουτζίδης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Μάλιστα, οι δυο τους, μετά την τεράστια επιτυχία του «Παρά 5» έγιναν κολλητοί.

Ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισαν να απομακρύνονται και στο τέλος οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

Τι συνέβη;

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε τον λόγο της απομάκρυνσής τους όλα αυτά τα χρόνια και ξεκαθάρισε πως πια έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Όπως εξήγησε, όλα ξεκίνησαν από έναν ρόλο που της είχε τάξει στην κωμική σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Όταν όμως, αργότερα άλλαξε τον συγκεκριμένο ρόλο, δεν μπορούσε να της το πει, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν.

«Την στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση. Όταν έγραφα την «Εθνική Ελλάδος”, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για εκείνη και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012, ήταν ένα πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια λίγο παχουλή που να πέφτει στον πάγο, ούτε που δεν τα πηγαίνει απλώς καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άντρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, κακοποιητικός, ήθελα και το παιδί να έχει πέσει στη μαύρη τρύπα του φασισμού και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ, γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της».

«Δεν τολμούσα να της το πω: «Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ». Ντρεπόμουν πάρα πολύ, ντρεπόμουν, γιατί της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε. Οπότε σε κάποια φάση μου λέει: «Εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση». Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμία χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία μας. Ένιωσα περισσότερο καλά με το να πω αυτό που έχω μέσα μου, παρά να κάνω τον χαριτωμένο. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Νίκος Μωραΐτη αποχαιρέτησε τη μητέρα του με ένα συγκλονιστικό μήνυμα

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ο Νίκος Μωραΐτης έχασε τη μητέρα του και μοιράστηκε τον πόνο του μέσα από μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

Νότης Σφακιανάκης: Παντρεύεται ο γιος του Απόλλωνας – Η πρόταση γάμου και οι προετοιμασίες

Tabloid 07.07.2026
Η γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια του Νότη Σφακιανάκη και το άγνωστο παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Κώστας Τσουρός: Το καταπληκτικό εξοχικό του με πισίνα και μαγευτική θέα στη θάλασσα

Social 07.07.2026
Το πολυτελές καταφύγιο του παρουσιαστή στη Σκιάθο, με πισίνα, θέα στη θάλασσα και αυλή για αξέχαστα τραπέζια.

Ποιο γνωστό ζευγάρι των social media χώρισε μετά από προδοσία – Τον έπιασε με άλλη

Social 07.07.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στο podcast των Θοδωρή Ρακιτζή και Έλενας Σωτηροπούλου, η γυναίκα ανακάλυψε τη σχέση του συντρόφου της με τρίτο πρόσωπο.

Νίκος Οικονομόπουλος: Αγανακτησμένος στη σκηνή «Πάρτε τα, δεν τα θέλω!»

Social 07.07.2026
Ο Νίκος Οικονομόπουλος αντέδρασε έντονα σε τεχνικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια συναυλίας του, πετώντας τα ακουστικά του στο πάτωμα της σκηνής.

Κατερίνα Λιόλιου: Πού επέστρεψε μετά από 15 χρόνια και τι συνέβη στη σκηνή

Social 07.07.2026
Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Schoolwave, εκεί όπου ξεκίνησε ως μαθήτρια, και βρέθηκε αυτή τη φορά να γεμίζει την Τεχνόπολη ως το μεγάλο όνομα της βραδιάς.

Αννα Βίσση & Δήμητρα Κούστα στην Ίμπιζα: Ποιος διάσημος DJ τις φωτογραφήθηκε αγκαλιά και τι κρύβουν οι επαφές τους

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ και η παραγωγός της διασκέδασαν στο Pacha Ibiza με LED γυαλιά, ενώ οι συναντήσεις τους με διεθνείς DJ τροφοδοτούν φήμες για εκπλήξεις στη συναυλία του ΟΑΚΑ.

Ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν πόζαραν αγκαλιά στο Instagram

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ο 62χρονος ηθοποιός και η 33χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων φωτογραφήθηκαν μαζί λίγο πριν δώσουν το παρών στον γάμο της Τέιλορ Σουίφτ και του Τράβις Κέλσι

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Αντέλ: Έχασε 45 κιλά και άλλαξε δραστικά την εμφάνισή της – Τι λένε οι ειδικοί

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η τραγουδίστρια έχει διαψεύσει ότι ακολούθησε κάποια αυστηρή δίαιτα ή διαλειμματική νηστεία

Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Έρμπαν περπάτησε σε πασαρέλα του Dior λίγο πριν κλείσει τα 18

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η Σάντεϊ Ρόουζ συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην επίδειξη του οίκου στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

Ο γιος του Μιχάλη Μόσιου ξεσπά: «Ο πατέρας μας δεν ήταν ούτε μόνος, ούτε ξεχασμένος»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ξέσπασε ο γιος του Μιχάλη Μόσιου, Γιάννης, μέσα από ανάρτηση στο Facebook. «Ο πατέρας μας δεν ήταν ούτε μόνος, ούτε ξεχασμένος», έγραψε ο γιος του θρυλικού «Ταμτάκου».

Ποιο Μουντιάλ; Το πιο ιδιαίτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα διεξάγεται στη Φινλανδία

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ο ιδιαίτερος αυτός διαγωνισμός, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1996, διεξήχθη φέτος για 29η φορά