E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Δημοσίευση 25/5/2022 | 09:09

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Γιώργος Καπουτζίδης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Μάλιστα, οι δυο τους, μετά την τεράστια επιτυχία του «Παρά 5» έγιναν κολλητοί.

Ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισαν να απομακρύνονται και στο τέλος οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

Τι συνέβη;

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε τον λόγο της απομάκρυνσής τους όλα αυτά τα χρόνια και ξεκαθάρισε πως πια έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Όπως εξήγησε, όλα ξεκίνησαν από έναν ρόλο που της είχε τάξει στην κωμική σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Όταν όμως, αργότερα άλλαξε τον συγκεκριμένο ρόλο, δεν μπορούσε να της το πει, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν.

«Την στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση. Όταν έγραφα την «Εθνική Ελλάδος”, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για εκείνη και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012, ήταν ένα πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια λίγο παχουλή που να πέφτει στον πάγο, ούτε που δεν τα πηγαίνει απλώς καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άντρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, κακοποιητικός, ήθελα και το παιδί να έχει πέσει στη μαύρη τρύπα του φασισμού και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ, γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της».

«Δεν τολμούσα να της το πω: «Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ». Ντρεπόμουν πάρα πολύ, ντρεπόμουν, γιατί της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε. Οπότε σε κάποια φάση μου λέει: «Εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση». Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμία χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία μας. Ένιωσα περισσότερο καλά με το να πω αυτό που έχω μέσα μου, παρά να κάνω τον χαριτωμένο. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ερωτική ζωή της Minka Kelly είναι γεμάτη εκπλήξεις

Celebrity Stories 08.11.2025
Τώρα είναι με τον Dan Reynolds των Imagine Dragons

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello

Celebrity Stories 08.11.2025
Η περίεργη ιστορία που μπλέκει τρεις stars

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Νάταλι Κάκκαβα

Tabloid Χτες
Η ανάρτηση στα social media

«Ένιωθα πως τρελαινόμουν»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Mαρίας Μενούνος για τη φροντίδα της μητέρας της

Media Χτες
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε το ψυχικό βάρος της φροντίδας της μητέρας της με καρκίνο στον εγκέφαλο και τα αχαρτογράφητα νερά στα οποία έπρεπε να «κολυμπήσει» ως φροντίστρια

Ραγίζει καρδιές ο Μπρους Γουίλις: Πιάνει το χέρι του φροντιστή του σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Tabloid Χτες
Ο Μπρους Γουίλις εμφανίστηκε να κρατάει το χέρι του φροντιστή του σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση εν μέσω της μάχης του με την άνοια

Γιάννης Γαλάτης: Πουλάω την πολυκατοικία μου στη Ραφήνα για να συντηρήσω 22 οικογένειες

Tabloid Χτες
Ο σχεδιαστής διαθέτει το ακίνητο έναντι 600.000 ευρώ

Στο Πάρα Πέντε: Το βίντεο του Γιώργου Καπουτζίδη από τα παρασκήνια για την πολυαναμενόμενη επιστροφή

Social Χτες
Η δημοφιλής σειρά «Στο Παρά Πέντε» επιστρέφει στο Mega, 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της

Όταν ο Μαμντάνι αποθέωνε τους Έλληνες και τον Αγγελο Χαριστέα για τον τελικό του 2004

Social Χτες
Η ανάρτηση με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Τζώρτζογλου: «Η Μουτίδου το είπε με αγάπη – Ο Απόστολος είναι ένα αιώνιο παιδί»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός απαντά στις αντιδράσεις μετά τον τηλεοπτικό καβγά Μουτίδου – Γκλέτσου και αποκαλύπτει τι εννοούσε πραγματικά!