E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Δημοσίευση 25/5/2022 | 09:09

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Γιώργος Καπουτζίδης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Μάλιστα, οι δυο τους, μετά την τεράστια επιτυχία του «Παρά 5» έγιναν κολλητοί.

Ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισαν να απομακρύνονται και στο τέλος οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

Τι συνέβη;

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε τον λόγο της απομάκρυνσής τους όλα αυτά τα χρόνια και ξεκαθάρισε πως πια έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Όπως εξήγησε, όλα ξεκίνησαν από έναν ρόλο που της είχε τάξει στην κωμική σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Όταν όμως, αργότερα άλλαξε τον συγκεκριμένο ρόλο, δεν μπορούσε να της το πει, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν.

«Την στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση. Όταν έγραφα την «Εθνική Ελλάδος”, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για εκείνη και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012, ήταν ένα πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια λίγο παχουλή που να πέφτει στον πάγο, ούτε που δεν τα πηγαίνει απλώς καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άντρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, κακοποιητικός, ήθελα και το παιδί να έχει πέσει στη μαύρη τρύπα του φασισμού και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ, γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της».

«Δεν τολμούσα να της το πω: «Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ». Ντρεπόμουν πάρα πολύ, ντρεπόμουν, γιατί της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε. Οπότε σε κάποια φάση μου λέει: «Εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση». Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμία χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία μας. Ένιωσα περισσότερο καλά με το να πω αυτό που έχω μέσα μου, παρά να κάνω τον χαριτωμένο. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε βίντεο από το γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ένιωσα την ανάγκη να το κάνω»

Social 20.01.2026
Κάθε φορά που περνάω σκέφτομαι τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ο παρουσιαστής για τον αείμνηστο δημοσιογράφο

Ριφιφί: Φινάλε με ρεκόρ τηλεθέασης το σήριαλ του Σωτήρη Τσαφούλια

Media 20.01.2026
Το ίντερνετ αποθέωσε τους ηθοποιούς της σειράς

Αναστασία: Της πέταξαν καναπέ στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε

Tabloid 20.01.2026
«Μετακομίσεις κάνουμε», είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια

Γέννησε η Ευλαμπία Ρέβη

Tabloid 20.01.2026
Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια

Στράτος Τζώρτζογλου: Απαντά πρώτη φορά για το διαζύγιο ‑ «Χωρίσαμε, αλλά δεν χωρίσαμε»

Tabloid 20.01.2026
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Buongiorno

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – «Είμαι στα καλύτερα χέρια»

Tabloid 20.01.2026
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, με συνέπεια να είναι εκτός εκπομπής στον Alpha

Η Rihanna «έφαγε πόρτα» από τον σωματοφύλακά της: «Τι τζέντλεμαν που είσαι!»

Tabloid 20.01.2026
Αλλοι ζήτησαν την απόλυση του σωματοφύλακα και άλλοι επέκριναν την τραγουδίστρια που περίμενε κάποιος να της κρατήσει την πόρτα

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατηγορεί τους γονείς του για ψέματα και και παρέμβαση στον γάμο του

Tabloid 20.01.2026
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η μητέρα του έφτασε στο σημείο να καταστρέψει τη μέρα του γάμου του χορεύοντας ανάρμοστα πάνω του

Φώτης Σπύρος: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο (Βίντεο)

Tabloid 20.01.2026
«Έφυγαν πολλοί άνθρωπο από δίπλα μου στην περιπέτεια της υγείας μου. Αποδείχθηκαν λίγοι...»

Η εμφάνιση της Σίντνεϊ Σουίνι στο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς Euphoria που θυμίζει OnlyFans

Tabloid 20.01.2026
«Δουλεύω όλη μέρα και η μέλλουσα σύζυγός μου είναι ξαπλωμένη στο διαδίκτυο», παραπονιέται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζέικομπ Ελόρντι

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 20.01.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο