E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Δημοσίευση 25/5/2022 | 09:09

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Γιώργος Καπουτζίδης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Μάλιστα, οι δυο τους, μετά την τεράστια επιτυχία του «Παρά 5» έγιναν κολλητοί.

Ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισαν να απομακρύνονται και στο τέλος οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

Τι συνέβη;

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε τον λόγο της απομάκρυνσής τους όλα αυτά τα χρόνια και ξεκαθάρισε πως πια έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Όπως εξήγησε, όλα ξεκίνησαν από έναν ρόλο που της είχε τάξει στην κωμική σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Όταν όμως, αργότερα άλλαξε τον συγκεκριμένο ρόλο, δεν μπορούσε να της το πει, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν.

«Την στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση. Όταν έγραφα την «Εθνική Ελλάδος”, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για εκείνη και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012, ήταν ένα πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια λίγο παχουλή που να πέφτει στον πάγο, ούτε που δεν τα πηγαίνει απλώς καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άντρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, κακοποιητικός, ήθελα και το παιδί να έχει πέσει στη μαύρη τρύπα του φασισμού και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ, γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της».

«Δεν τολμούσα να της το πω: «Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ». Ντρεπόμουν πάρα πολύ, ντρεπόμουν, γιατί της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε. Οπότε σε κάποια φάση μου λέει: «Εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση». Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμία χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία μας. Ένιωσα περισσότερο καλά με το να πω αυτό που έχω μέσα μου, παρά να κάνω τον χαριτωμένο. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τραγούδι που έγραψε η μητέρα της άλλαξε τα πάντα: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την εκτόξευση της Σελίν Ντιόν

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Πριν κατακτήσει τον κόσμο, ήταν ένα κορίτσι από πολύτεκνη οικογένεια - και ένας άνθρωπος πίστεψε στο ταλέντο της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο

Κακό φινάλε για το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Το Παλέρμο... δεν είναι προς ενοικίαση: Η Dua Lipa, ο γάμος και οι αντιδράσεις

Ο σταρ που εγκατέλειψε το Χόλιγουντ στην κορυφή

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Στο απόγειο της καριέρας του, ο πιο διάσημος άντρας του Χόλιγουντ έκανε μια επιλογή που άφησε όλους άφωνους

Ο Ίντρις Έλμπα κλείνει την πόρτα στον James Bond: «Να μην τον κάνουμε woke»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 53χρονος ηθοποιός έθεσε οριστικό τέλος στις φήμες που τον συνέδεαν με τον ρόλο του πράκτορα 007 μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, με δηλώσεις που επαναφέρουν τη συζήτηση για το μέλλον της διάσημης σειράς

Κρίστεν Τομς: Ποια είναι η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά που έκλεψε την καρδιά του

E-Daily 3.Left Χτες
Η νεαρή τενίστρια δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή και οι κοινές τους διακοπές στα νησιά του Αιγαίου

«Euphoria»: Η Σάρον Στόουν ζητά να προβάλλεται σε κάθε Λύκειο ‑ «Υποχρεωτικό θέαμα για τους γονείς»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός τόνισε ότι η σειρά αποτυπώνει με ρεαλισμό τον κόσμο των νέων και πως οι γονείς οφείλουν να την παρακολουθούν

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το σοκ on air – «Πού βρήκατε αυτές τις φωτογραφίες; Είναι πολύ προσωπικές»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης άφησαν άφωνη την καλεσμένη τους, προβάλλοντας φωτογραφικό υλικό που εκείνη χαρακτήρισε ιδιωτικό

Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα: Πατέρας για δεύτερη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Ο πόνος ήταν αδιανόητος, δεν με έπιανε τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής μιλά για τα έντονα συμπτώματα που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός εργασίας

Dj Stephan για Τσαγκρινού και Κωνσταντάρα: «Είναι ελεύθερη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν θα ήταν εύκολο να γνωρίσω στον γιο μου μια μελλοντική σύντροφο, ανέφερε

Νικολέττα Ράλλη για πρώτη φορά: «Έχουμε χωρίσει με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, αλλά συνεχίζουμε να μένουμε μαζί»

E-Daily 3.Left Χτες
Τη Νικολέττα Ράλλη υποδέχτηκε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Buongiorno» τη Δευτέρα 8 Ιουνίου