E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Δημοσίευση 25/5/2022 | 09:09

Γιώργος Καπουτζίδης – Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν λένε ούτε καλημέρα

Γιώργος Καπουτζίδης και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

Μάλιστα, οι δυο τους, μετά την τεράστια επιτυχία του «Παρά 5» έγιναν κολλητοί.

Ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισαν να απομακρύνονται και στο τέλος οι σχέσεις τους ψυχράνθηκαν.

Τι συνέβη;

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε τον λόγο της απομάκρυνσής τους όλα αυτά τα χρόνια και ξεκαθάρισε πως πια έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση.

Όπως εξήγησε, όλα ξεκίνησαν από έναν ρόλο που της είχε τάξει στην κωμική σειρά «Εθνική Ελλάδος».

Όταν όμως, αργότερα άλλαξε τον συγκεκριμένο ρόλο, δεν μπορούσε να της το πει, με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν.

«Την στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση. Όταν έγραφα την «Εθνική Ελλάδος”, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για εκείνη και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012, ήταν ένα πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας, αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια λίγο παχουλή που να πέφτει στον πάγο, ούτε που δεν τα πηγαίνει απλώς καλά με τον άντρα της. Ήθελα ο άντρας της να είναι φασίστας, καταπιεστικός, κακοποιητικός, ήθελα και το παιδί να έχει πέσει στη μαύρη τρύπα του φασισμού και ήθελα η ίδια να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ, γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της».

«Δεν τολμούσα να της το πω: «Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ». Ντρεπόμουν πάρα πολύ, ντρεπόμουν, γιατί της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε. Οπότε σε κάποια φάση μου λέει: «Εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση». Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμία χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία μας. Ένιωσα περισσότερο καλά με το να πω αυτό που έχω μέσα μου, παρά να κάνω τον χαριτωμένο. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αριάνα Γκράντε ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λος Αντζελες, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
«Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό, ξέρετε τι θα συμβεί, είμαι Καρκίνος»

Λιάγκας & Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου για το παρασκήνιο της κόντρας τους

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μεγάλο σούσουρο προκάλεσε η τηλεοπτική αντιπαράθεση Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακύλας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον πατέρα του – «Κρίμα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τον μπαμπά του στο The 2Night Show και ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους

Υρώ Μανέ: Τι αποκάλυψε για την κωμωδία και γιατί δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός εξήγησε γιατί χαίρεται που ο κόσμος την έχει ταυτίσει με το κωμικό είδος, τονίζοντας πόσο απαιτητικό είναι στην πραγματικότητα.

Ινδός ασκητής δεν έχει καθίσει… ούτε λεπτό εδώ και 5 χρόνια – Μαύρισαν και πρήστηκαν τα πόδια του

E-Daily 3.Left Χτες
Ακραίος όρκος πίστης: Ινδουιστής ασκητής ζει όρθιος εδώ και πέντε χρόνια, με τα πόδια του να έχουν πρηστεί και μαυρίσει από τη συνεχή καταπόνηση

Δωροθέα Μερκούρη: Τα πάω καλά γιατί είμαι μόνη μου και γιατί δεν έχω κάποιον να με ζαλίζει πρωί πρωί

Media Χτες
Το πρώην μοντέλο μίλησε για τη σχέση που έχει με τον χρόνο και απάντησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

Κατερίνα Καινούργιου: «Μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης δεν θα ανανεώσουν, θα αφανιστεί η δουλειά μας»

E-Daily 3.Left Χτες
Τοποθέτηση για τις ραγδαίες μειώσεις στους προϋπολογισμούς των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Κατερίνα Καινούργιου

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε στον «αέρα» του Buongiorno πότε θα γίνει ο γάμος της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά σήμερα, 15 Ιουνίου στο τέλος της εκπομπής Buongiorno του MEGA ξάφνιασε τους συνεργάτες της και απάντησε για τον γάμο της

Shaya: Μου κόστισε όταν διαλύθηκαν οι «Hi 5», ήταν καταπληκτικά τραγούδια και είχαν νόημα

E-Daily 3.Left Χτες
«Μου λείπανε οι άλλες τέσσερις κοπέλες γύρω μου» συμπλήρωσε η Shaya

Επέστρεψε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου: «Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι όρθιος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είναι μέρα χαράς σήμερα και είπα δεν θα κλάψω, αλλά με το που μπήκα μου καρφώθηκε η ημέρα που έφυγα σφαίρα από αυτή την καρέκλα»

Αλέξης Γεωργούλης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση

E-Daily 3.Left Χτες
Αυτός είναι ο λόγος που ο Αλέξης Γεωργούλης δεν πήγε στον γάμο της Δανάης Μπάρκα και του Φάνη Μπότση. Τι είπε στην κάμερα;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρενέβη στον Γιώργο Λιάγκα: «Δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες εκπομπές ούτε με μία δήλωση

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχω δώσει φέτος έξι δηλώσεις στην εκπομπή σου, έχεις κάνει 2 συνδέσεις με το ραδιόφωνο και δε σταματάς να βοηθήσεις άλλες τηλεοπτικές εκπομπές ούτε με μία δήλωση».