E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Διατηρούσε παράλληλη σχέση»

Δημοσίευση 24/5/2022 | 08:55

Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει σήμερα η Espresso. Ο tattoo artist, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στην εφημερίδα, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς συντρόφους της. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της για να κάνει εκείνος tattoo κι έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με εμένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει κι έναν δικό του φίλο.

Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί. Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι και έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είπε επίσης: «Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για μένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μία εβδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I do” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο. Τώρα αναγνωρίζω τα λάθη μου, στάθηκα απέναντι από φίλους και γνωστούς, χάλασα σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που θέλανε να με κάνουν να δω τι συμβαίνει, αλλά εγώ ήμουν σε άρνηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για το μπούστο της Σίντνεϊ Σουίνι που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της

Social Χτες
Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ακατάλληλη και άκομψη

Γιώργος Καρτελιάς: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
«Ξαφνικά ένιωθα πόνο στο στήθος και ένα μούδιασμα στο χέρι και ίδρωσα»

Πρωινές εκπομπές σε «πόλεμο» για τον Γιώργο Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
Η ιστορία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή

«Είναι καθαρός από ναρκωτικά» – Η αισιοδοξία του Ρομπ Ράινερ μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία

Tabloid Χτες
«Είναι σε ένα πραγματικά καλό σημείο στη ζωή του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο άτυχος σκηνοθέτης και πατέρας

Μαρία Κορινθίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το γάμο της με τον Γιώργο Καραθανάση

Tabloid Χτες
Πώς απαντά στο ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη για το διαζύγιό τους

Μελάνια: Σε ύφος υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Media Χτες
Η ταινία των 40 εκατομμυρίων δολαρίων – σε σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ – ακολουθεί τη Μελάνια Τραμπ τις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του 2025.

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories Χτες
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.

H Σίντνεϊ Σουίνι με ολόλευκο φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ

Tabloid Προχτές
Αναδημιούργησε την πιο εμβληματική εμφάνιση της Μέριλιν Μονρόε

Αρης Μουγκοπέτρος: Δείχνει για πρώτη φορά τα δύο πρόσθετα δάχτυλα μετά τον ακρωτηριασμό του

Tabloid Προχτές
Ο Αρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα πρόσθετα δάχτυλα του χεριού του