E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Διατηρούσε παράλληλη σχέση»

Δημοσίευση 24/5/2022 | 08:55

Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει σήμερα η Espresso. Ο tattoo artist, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στην εφημερίδα, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς συντρόφους της. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της για να κάνει εκείνος tattoo κι έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με εμένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει κι έναν δικό του φίλο.

Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί. Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι και έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είπε επίσης: «Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για μένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μία εβδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I do” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο. Τώρα αναγνωρίζω τα λάθη μου, στάθηκα απέναντι από φίλους και γνωστούς, χάλασα σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που θέλανε να με κάνουν να δω τι συμβαίνει, αλλά εγώ ήμουν σε άρνηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η πολυθρόνα ήταν σαφώς ψηλότερη»: Χαμός για το viral βίντεο Τραμπ‑Σι

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τη διαφορά... ύψους

Δήμητρα Παπαδήμα: Νομίζω ότι δεν με έχει ερωτευτεί κανένας άντρας στη ζωή μου

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Με έχουν καψουρευτεί, μεγάλη διαφορά, υποστήριξε η ηθοποιός

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Ναταλία Γερμανού: Έχω κουραστεί να με ρωτάνε τι με τραβούσε στους νεότερους άντρες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ευγένεια και το γλυκό βλέμμα θα με σκλαβώσουν σε έναν άντρα, σχολίασε η παρουσιάστρια

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν και ο Ντίλαν Σπράους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη επιβεβαίωσε την είδηση περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της και ηθοποιός

Akylas για Eurovision 2026: «Φοβάμαι μήπως μια θέση εκτός της πρώτης απογοητεύσει τον κόσμο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πίεση των προγνωστικών και ο φόβος της ήττας

Eurovision 2026: «Πνίξε με» ‑ Αντιδράσεις με την συμμετοχή της Ρουμανίας περί «BDSM» αισθητικής

Tabloid Χτες
«Νιώθω ταυτόχρονα γοητευμένος και τρομαγμένος» - «Βροχή» τα σχόλια για την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision