E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

«Διατηρούσε παράλληλη σχέση»

Δημοσίευση 24/5/2022 | 08:55

Ξεσπά ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο χώρισε με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει σήμερα η Espresso. Ο tattoo artist, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στην εφημερίδα, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

«Πλέον δεν μου κάνει εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο μοτίβο με τους ερωτικούς συντρόφους της. Εξάλλου το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της για να κάνει εκείνος tattoo κι έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με εμένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση με έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανα το ραντεβού είχε φέρει κι έναν δικό του φίλο.

Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες μέρες ενώ μέναμε μαζί. Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκεια. Έτσι και έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είπε επίσης: «Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για μένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μία εβδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes I do” εγώ δεν ήμουν παρών, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο. Τώρα αναγνωρίζω τα λάθη μου, στάθηκα απέναντι από φίλους και γνωστούς, χάλασα σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που θέλανε να με κάνουν να δω τι συμβαίνει, αλλά εγώ ήμουν σε άρνηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid 04.04.2026
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media 04.04.2026
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social 04.04.2026
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social 04.04.2026
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social 04.04.2026
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family 04.04.2026
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;

Viral βίντεο από την αφρικανική σκόνη που σκέπασε την Κρήτη – Απόκοσμες εικόνες και αγωνία μέσα σε πτήση

Social Χτες
Επιβάτες του αεροπλάνου κατέγραψαν τις απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό του νησιού.

Μεσσαροπούλου: Κόλαφος για τον Λιάγκα και την εκπομπή του μετά το βίντεο με τον Τζώρτζογλου

TV Buzz Χτες
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Πρωινό»

Μουτίδου για Τζώρτζογλου: «Τον είδα και είπα ότι τα θέλει ο κ@@λος του»

TV Buzz Χτες
Τα σχόλια που έκανε η Σοφία Μουτίδου για τον Στράτο Τζώρτζογλου στο «Real View»