E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον μπαμπά μου στα 15, μοιραία έψαξα έναν «μπαμπά» στο μέλλον…

Η τραγουδίστρια μίλησε για την 26χρονη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα

Δημοσίευση 20/5/2022 | 12:30

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον μπαμπά μου στα 15, μοιραία έψαξα έναν «μπαμπά» στο μέλλον…

Η σχέση της Πέγκυς Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η τραγουδίστρια στην Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΡΕΝ.

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτο μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο…. Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου” και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» είπε, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, επίσης, ότι στον σύζυγό της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η καριέρα της: «Είμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη. Δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ούτε και να αποταμιεύσεις αυτά που σου αξίζουν».

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο…. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί» συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας για τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια μίλησε τέλος και για τον χώρο της μουσικής για τον οποίο είπε «δεν έχω καλή άποψη. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Emily Ratajkowski: «Έξι μήνες μετά τη γέννα σταματήσαμε να έχουμε ερωτική ζωή»

E-Daily 3.Left 14.06.2026
«Το να βγαίνω ραντεβού ως μια single μητέρα αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο απ’ όσο πίστευα»

Δανάη Μπάρκα ‑ Φάνης Μπότσης: Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Μπεκατώρουν, Μαρία Καβογιάννη, ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου, η Μαρία Φραγκάκη και η Νίκη Κεραμέως

Ναταλία Γερμανού σε Θάνο Καλλίρη: Θέλω να παντρευτώ ξανά για να έρθεις να τραγουδήσεις στον γάμο μου

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ήταν περίπου πέντε χρόνια σε σχέση και χώρισαν το 1995

Ευρυδίκη: «Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να επανέλθω» ‑ Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα ακοής

E-Daily 3.Left Χτες
Το ατύχημα που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα της

Η Μπιάνκα Σενσόρι δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

E-Daily 3.Left Χτες
Η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ

Μουντιάλ 2026: Η «πιο σέξι παρουσιάστρια καιρού» γιόρτασε με τα εσώρουχα τη νίκη του Μεξικού

Tabloid Χτες
Η Μεξικανή παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο στο Instagram εκφράζοντας τη στήριξή της στην εθνική ομάδα

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Προχτές
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Λιάγκας κατά Κατσαρίδη: «Κάθε αρνητική κριτική βαφτίζεται ομοφοβία, μην ανοίξω το στόμα μου και τους πάρει…»

E-Daily 3.Left Προχτές
«Μου έμειναν 3 εβδομάδες και θα τα πω όλα, μην με προκαλείς»