E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον μπαμπά μου στα 15, μοιραία έψαξα έναν «μπαμπά» στο μέλλον…

Η τραγουδίστρια μίλησε για την 26χρονη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα

Δημοσίευση 20/5/2022 | 12:30

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον μπαμπά μου στα 15, μοιραία έψαξα έναν «μπαμπά» στο μέλλον…

Η σχέση της Πέγκυς Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η τραγουδίστρια στην Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΡΕΝ.

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτο μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο…. Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου” και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» είπε, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, επίσης, ότι στον σύζυγό της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η καριέρα της: «Είμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη. Δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ούτε και να αποταμιεύσεις αυτά που σου αξίζουν».

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο…. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί» συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας για τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια μίλησε τέλος και για τον χώρο της μουσικής για τον οποίο είπε «δεν έχω καλή άποψη. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καπουτζίδης: «Δεν θα κάνω το Voice του χρόνου – την πρώτη χρονιά το διασκέδασα, τη δεύτερη όχι»

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε ότι δεν θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του Voice στον ΣΚΑΪ, εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του

Σάλος στη Μύκονο με γνωστό μοντέλο: Βγήκε από τη θάλασσα και έτρωγε ωμό ψάρι (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η Ιταλίδα influencer Maria Vittoria Valori έγινε viral μετά από βίντεο στο TikTok από τις διακοπές της στο νησί, στο οποίο τρώει ωμό ψάρι στην παραλία

Δέσποινα Βανδή: Καλοκαιρινές διακοπές με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Οι φωτογραφίες με μαγιό στο σκάφος

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Χαμογελαστοί πάνω σε σκάφος, το ζευγάρι ποζάρει μαζί

Η Pamela Anderson χόρεψε ξυπόλητη στο γάμο του γιου της ‑ Η viral αγκαλιά με τον Tommy Lee

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο συνόδευσε τον μικρό της γιο στη γαμήλια τελετή στο Saint-Tropez με μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Μαρία Κίτσου: «Και οι δύο γονείς μου με κακοποιούσαν» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της για τα δύσκολα χρόνια της παιδικής της ηλικίας

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν