E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον μπαμπά μου στα 15, μοιραία έψαξα έναν «μπαμπά» στο μέλλον…

Η τραγουδίστρια μίλησε για την 26χρονη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα

Δημοσίευση 20/5/2022 | 12:30

Πέγκυ Ζήνα: Έχασα τον μπαμπά μου στα 15, μοιραία έψαξα έναν «μπαμπά» στο μέλλον…

Η σχέση της Πέγκυς Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η τραγουδίστρια στην Αννίτα Πάνια το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΡΕΝ.

«Στην ηλικία των 15 έχασα τον μπαμπά μου. Ζούσα με τον φόβο του θανάτου από τα 12 που αρρώστησε. Ήταν μοιραίο ότι θα ψάξω έναν “μπαμπά” στο μέλλον… Πριν τον Λύρα δεν είχα άλλο δεσμό. Είχα μόνο 2-3 φλερτ. Ήταν ο πρώτο μου σοβαρός δεσμός. Είμαστε μαζί 26 χρόνια. Η Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο όταν είχαν περάσει ήδη 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο…. Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμασταν αρκετά μέχρι που κάποια στιγμή του είπα την ατάκα “αν θες να χωρίσεις μόνος σου” και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε λίγο στην πλάκα τα καβγαδάκια μας» είπε, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, επίσης, ότι στον σύζυγό της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η καριέρα της: «Είμαστε μαζί με τον Γιώργο Λύρα, έχω βγάλει τον πρώτο μου δίσκο, έχουν περάσει δύο χρόνια και δουλεύω με τον Νότη Σφακιανάκη. Είμαστε μαζί, μένουμε πάρα πολύ γρήγορα μαζί και για τρία, τέσσερα χρόνια δεν ασχολείται καθόλου μαζί μου. Εγώ φυτοζωούσα, όχι συνέχιζα να τραγουδάω. Πάντα τραγουδούσα καλά, αλλά τότε φυτοζοούσα. Δούλευα σε πολύ ωραία σχήματα και έλεγα ωραία τα δύο, τρία τραγουδάκια μου. Κάποια στιγμή στα τέσσερα χρόνια μού λέει, «να σου πω κάτι… Δεν το έχεις! Αυτό το να μην ασχοληθώ μαζί σου, επειδή είμαστε μαζί για να μην πουν ότι ασχολείται μαζί της ο σύντροφος της, πρέπει να τελειώσει. Είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, δεν πρέπει να ξανασχοληθείς με την καριέρα σου. Είσαι και….τώρα το ανίκανη δεν ακούγεται πάρα πολύ ωραίο σαν λέξη. Δεν έχεις τη δυνατότητα ούτε να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν ούτε και να αποταμιεύσεις αυτά που σου αξίζουν».

«Μπορεί να μην ήμουν εδώ που βρίσκομαι σήμερα αν δεν υπήρχε ο Γιώργος στη ζωή μου. Εκείνος το ήθελε περισσότερο από εμένα να πετύχω. Εγώ ακόμα θα άνοιγα πρόγραμμα. Δεν μπορώ να διεκδικώ πράγματα για εμένα. Δε θα μπορούσε ο δικός μου ο χαρακτήρας να επικρατήσει στον χώρο. Είναι αδιανόητος ο ανταγωνισμός στον χώρο…. Έχω βιώσει απίστευτο ανταγωνισμό από άντρες κυρίως γιατί με γυναίκες δεν έχω βρεθεί» συμπλήρωσε η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας για τον σύζυγό της.

Η τραγουδίστρια μίλησε τέλος και για τον χώρο της μουσικής για τον οποίο είπε «δεν έχω καλή άποψη. Παρόλο που αγαπώ πολύ την τέχνη μου, νιώθω σαν κομήτης σε αυτόν τον χώρο. Δεν ταιριάζω σε αυτόν τον χώρο επαγγελματικά καθόλου. Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που εκτιμώ… Έχω ανθρώπους που τα έχω καλά μαζί τους, δεν είναι οι φίλες μου που θα τις πάρω κάθε μέρα να μιλήσω αλλά υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κάιλι Τζένερ «βάζει φωτιά» ποζάροντας με ασημί μπικίνι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η επιχειρηματίας και Influencer μοιράστηκε με τους θαυμαστές της σέξι στιγμιότυπα

Διάσημος ηθοποιός ανέβασε βίντεο για να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι τον παρακολουθούν – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Αφού δημοσίευσε ανησυχητικά βίντεο στο TikTok, ο Τζέιμς Φράνκο έφερε στο φως ασπρόμαυρο υλικό που δείχνει πλάσμα στους θάμνους

Αλβανία: Η Ντούα Λίπα στηρίζει τις αντιδράσεις για το τουριστικό συγκρότημα της οικογένειας Τραμπ

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Αυτό που με ανησυχεί πραγματικά, είναι η αρχή σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση μπόρεσε απλά να τροποποιήσει τον νόμο για να παρακάμψει τις περιβαλλοντικές προστασίες χωρίς καμία δημόσια διαβούλευση»

Ο Λιούις Χάμιλτον έκανε περιστροφή πάνω σε σανίδα μέσα σε λίμνη και η Κιμ Καρντάσιαν ζητωκραύγαζε για εκείνον, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Το ζευγάρι έκανε διακοπές μαζί με την οικογένεια της 45χρονης τηλεπερσόνας - Η τρυφερή φωτογραφία τους αγκαλιά με το παιδί της

Η αντίδραση της Αριάνα Γκράντε όταν έκλεισε ο ήχος ενώ τραγουδούσε σε συναυλία της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Ο ήχος δεν λειτουργεί» φώναξε η τραγουδίστρια στους τεχνικούς, προκαλώντας το γέλιο του κόσμου

Τεράστια περιουσία άφησε πίσω της η Σαμάρα του «The Ring» που έζησε τους τελευταίους μήνες άστεγη

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η μητέρα της Ντέιβι Τσέις ζήτησε να οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της κόρης της, καθώς η ηθοποιός δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.