E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Καγιά: Το GNTM ανέδειξε την Έλενα Χριστοπούλου, λυπάμαι που νιώθει έτσι

Τι δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Δημοσίευση 19/5/2022 | 12:34

Βίκυ Καγιά: Το GNTM ανέδειξε την Έλενα Χριστοπούλου, λυπάμαι που νιώθει έτσι

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM, η Βίκυ Καγιά παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις και δεν δίστασε να αναφερθεί στα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου και της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε το μοντέλο στο αεροδρόμιο, πριν την πτήση της για τις Κάννες.

«Απ' όσο ξέρω, μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα, χρειάζεται λίγος καιρός για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή ακόμα δεν έχει κλείσει, κάνουν ακόμα δοκιμαστικά και διαπραγματεύσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο Γιώργος Καράβας θα επιστρέψει.

«Δεν νομίζω να είναι κάποιος από τα παλιά. Πρόκειται για νέο αίμα και άτομα που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέλεγε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, απάντησε: «Θα προτιμούσα κάποιον από τα πιο παλιά, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Τάσος Σωφρονίου».

Σχετικά με τα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου, που δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε στον διαγωνισμό μοντέλων, ανέφερε: «Δεν ξέρω, γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε. Της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό είναι».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την απόφασή της να συμμετάσχει στο νέο τηλεοπτικό σόου, Asia Express.

«Ξέρω ότι το GNTM είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί για κάτι, δεν ξέρω, δικαίωμά της», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid 13.02.2026
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social 13.02.2026
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid 13.02.2026
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid 13.02.2026
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid 13.02.2026
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Σχιστού: Πήγαινε με όπισθεν στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει την κίνηση

Παράξενα 13.02.2026
Όπως εξηγούν χρήστες των social media αυτή είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται για χρόνια από τους οδηγούς που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο

Φαίη Σκορδά: «Για να κρατήσω το δικό μου επίπεδο, είπα ότι δεν θα ήθελα να ξαναπαίξουμε τα συγκεκριμένα άτομα»

TV Buzz 13.02.2026
H Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που κάνουν κάποιοι κάθε χρόνο

Τέιλορ Σουίφτ: Το αίτημά της προς την αμερικανική κυβέρνηση

Tabloid 13.02.2026
Σε νομικές ενέργειες έχει προχωρήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου είχα χωρίσει – 3 χρόνια μετά άλλαξαν τα πράγματα!»

Tabloid 13.02.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να δώσει μήνυμα στις γυναίκες που την ακολουθούν ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν