E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Καγιά: Το GNTM ανέδειξε την Έλενα Χριστοπούλου, λυπάμαι που νιώθει έτσι

Τι δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Δημοσίευση 19/5/2022 | 12:34

Βίκυ Καγιά: Το GNTM ανέδειξε την Έλενα Χριστοπούλου, λυπάμαι που νιώθει έτσι

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM, η Βίκυ Καγιά παραχώρησε ορισμένες δηλώσεις και δεν δίστασε να αναφερθεί στα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου και της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε το μοντέλο στο αεροδρόμιο, πριν την πτήση της για τις Κάννες.

«Απ' όσο ξέρω, μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα, χρειάζεται λίγος καιρός για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή ακόμα δεν έχει κλείσει, κάνουν ακόμα δοκιμαστικά και διαπραγματεύσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο Γιώργος Καράβας θα επιστρέψει.

«Δεν νομίζω να είναι κάποιος από τα παλιά. Πρόκειται για νέο αίμα και άτομα που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση», εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα επέλεγε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, απάντησε: «Θα προτιμούσα κάποιον από τα πιο παλιά, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Τάσος Σωφρονίου».

Σχετικά με τα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου, που δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε στον διαγωνισμό μοντέλων, ανέφερε: «Δεν ξέρω, γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε. Της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό είναι».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την απόφασή της να συμμετάσχει στο νέο τηλεοπτικό σόου, Asia Express.

«Ξέρω ότι το GNTM είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει, όπως το θέλει. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί για κάτι, δεν ξέρω, δικαίωμά της», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρόμπι Γουίλιαμς: «Οι ενέσεις αδυνατίσματος με τυφλώνουν, δεν μετανιώνω»

Tabloid 19.11.2025
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος χρησιμοποιεί ενέσεις αδυνατίσματος από το 2023 είπε στην The Sun ότι χάνει την όραση του και προειδοποιεί

Καλλίρης: Ενοχλημένος με το Χαμόγελο του Παιδιού – «Σιγή! Πολύ πικρό ποτήρι»

Tabloid 19.11.2025
Ο Θάνος Καλλίρης εξέφρασε την πικρία του

Λιάγκας κατά Μουτίδου: «Έχει καταντήσει εμμονική σαν τον Λαζόπουλο»

TV Buzz 19.11.2025
«Πρέπει στους ανθρώπους να δίνουμε τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα που του πρέπει»

Αριάνα Γκράντε: «Χρειάζομαι μια παύση» ‑ Γιατί η σταρ αποφασίζει να κάνει διάλειμμα από τη μουσική

Tabloid 19.11.2025
Η ποπ σταρ εξηγεί γιατί το 2026 θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός μεγάλου κεφαλαίου στην καριέρα της

Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έχασε τα κιλά ‑ Η μέθοδος που ακολουθεί

Tabloid 19.11.2025
Μίλησε στο Happy Day για την απώλεια των κιλών της και τις πλαστικές που της χρεώνουν κατά καιρούς

Έλον Μασκ: Τι απάντησε στην Billie Eilish που τον αποκάλεσε «αξιοθρήνητο δειλό»

Tabloid 19.11.2025
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Eilish στοχοποιεί ανοιχτά τους υπερπλούσιους

Μαριάννα Τουμασάτου: Στο παρελθόν είχα παίξει ξύλο στον δρόμο, τα έβαλα με άντρα και πήγα στο νοσοκομείο

Tabloid 19.11.2025
Τώρα πια έχω τιθασεύσει τον παρορμητισμό μου, σχολίασε η ηθοποιός

Με ασφυκτικό κορσέ η 21χρονη κόρη της Κλόντια Σίφερ

Social 19.11.2025
«Είσαι φτυστή η μητέρα σου», γράφουν