E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά: Έξω φρενών με τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τη Γεωργία Μπίκα

«Ανεπίτρεπτη η σύγκριση»

Δημοσίευση 18/5/2022 | 13:32

Φαίη Σκορδά: Έξω φρενών με τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τη Γεωργία Μπίκα

Αντέδρασε έντονα η Φαίη Σκορδά στις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της κατάθεσης της δεύτερης καταγγέλλουσας στη δίκη, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για στοιχεία θεατρικότητας. «Περιέγραψε γενετήσιες πράξεις που παρά τη θέλησή της έκανε σε βάρος της ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι όταν της είπαμε ποια είναι τα στοιχεία, πάνω στα οποία μπορούσε να σταθεί ώστε να τεκμηριώσει το αφήγημά της, είπε ότι δεν έχει κανένα μα κανένα στοιχείο. Το βίωμα του βιασμού είναι τόσο ισχυρό που δε μπορεί να μην το μοιραστείς με τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου».

«Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ έχουμε μία υπόθεση με χρονοκαθυστέρηση πάνω από 12 χρόνια, χωρίς κανένα στοιχείο και ο άλλος κρατείται προσωρινά. Και σε αντίστοιχη περίπτωση, η κοπελίτσα στη Θεσσαλονίκη σε 2 ημέρες τον κατήγγειλε, έγιναν έρευνες από όλες τις υπηρεσίες και η εισαγγελική λειτουργός λέει ότι η καταγγελία της είναι ψευδής. Δύο μέτρα και δύο σταθμά» πρόσθεσε λίγο αργότερα, ενώ αναφέρθηκε και στον πλειστηριασμό του σπιτιού της οικογένειας Φιλιππίδη.

Η Φαίη Σκορδά έγινε «έξω φρενών» με τις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου και το εξέφρασε στον «αέρα» της εκπομπής.

«Είναι ανεπίτρεπτη η σύγκριση που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος. Συγκρίνουμε δηλαδή τι; Μία υπόθεση της Μπίκα στη Θεσσαλονίκη με όλο αυτό που έγινε, που κρατάμε σαφώς αυτό που αποφάνθηκε το δικαστήριο, το συγκρίνεις με τι; Παίρνεις αυτό γιατί θα μας βοηθήσει υποσυνείδητα σε άλλες υποθέσεις; Δεν είναι όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι.

Επειδή έγινε εκείνο ότι όσοι καταγγέλλονται για βιασμό, θα πρέπει να το βλέπουμε και διαφορετικά; Επειδή εκείνη η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Τι θες να περάσεις κάνοντας τη σύγκριση δημόσια;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Τότε για ποιον λόγο παγκοσμίως να υπάρχει το #metoo και να λέμε δεν λένε ό,τι τους συνέβη γιατί φοβούνται και ντρέπονται; Αν κάποιος σε βιάσει, νιώθεις ενοχές να βγεις να το πεις, δεν το καταλαβαίνουν. Το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, το ακούω. Δηλαδή, αν η προηγούμενη υπόθεση είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, θα έμπαινε στην ίδια πρόταση;».

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως ο κάθε δικηγόρος κάνει τη δουλειά του και να μην το παίρνει εκείνη προσωπικά. «Δεν είναι η θέση τους, αλλά η δουλειά τους» υπογράμμισε από πλευράς του ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social 04.02.2026
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid 04.02.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid 04.02.2026
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid 04.02.2026
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid 04.02.2026
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Tabloid 04.02.2026
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία»

Ιωάννα Τούνη: Επέτειος με τον σύντροφό της ‑ Η τεράστια ανθοδέσμη και η αναφορά στο «σωστό άτομο»

Tabloid 04.02.2026
H influencer είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Σπυριδωνίδη

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση έχει αυτό το κακό, είναι ψευτοχαρούμενη χωρίς λόγο»

Tabloid 04.02.2026
«Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι τα δελτία είναι λίγο μονοθεματικά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Έπαθα κρίση πανικού σε ταξί – Κατέβηκα στη μέση του δρόμου και ξάπλωσα κάτω»

Tabloid 04.02.2026
Στα γυρίσματα του νέου video clip του Γιώργου Παπαδόπουλου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Σιδηρόπουλος

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Ο πεθερός του σπάει τη σιωπή του για τη ρήξη με τους γονείς του

Tabloid 04.02.2026
Ο δισεκατομμυριούχος, Νέλσον Πελτζ υποστήριξε δημόσια την κόρη και τον γαμπρό του

Χριστίνα Μπόμπα για εξωσωματική: «Μου ερχόταν περίοδος και έκλαιγα, αισθανόμουν ματαίωση»

Tabloid 04.02.2026
Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο νέο επεισόδιο του podcast της, BeWell Podcast στο Youtube