E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά: Έξω φρενών με τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τη Γεωργία Μπίκα

«Ανεπίτρεπτη η σύγκριση»

Δημοσίευση 18/5/2022 | 13:32

Φαίη Σκορδά: Έξω φρενών με τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου για τη Γεωργία Μπίκα

Αντέδρασε έντονα η Φαίη Σκορδά στις δηλώσεις που έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στο Πρωινό.

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της κατάθεσης της δεύτερης καταγγέλλουσας στη δίκη, ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για στοιχεία θεατρικότητας. «Περιέγραψε γενετήσιες πράξεις που παρά τη θέλησή της έκανε σε βάρος της ο Πέτρος Φιλιππίδης. Κι όταν της είπαμε ποια είναι τα στοιχεία, πάνω στα οποία μπορούσε να σταθεί ώστε να τεκμηριώσει το αφήγημά της, είπε ότι δεν έχει κανένα μα κανένα στοιχείο. Το βίωμα του βιασμού είναι τόσο ισχυρό που δε μπορεί να μην το μοιραστείς με τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου».

«Αντιλαμβάνεστε ότι εδώ έχουμε μία υπόθεση με χρονοκαθυστέρηση πάνω από 12 χρόνια, χωρίς κανένα στοιχείο και ο άλλος κρατείται προσωρινά. Και σε αντίστοιχη περίπτωση, η κοπελίτσα στη Θεσσαλονίκη σε 2 ημέρες τον κατήγγειλε, έγιναν έρευνες από όλες τις υπηρεσίες και η εισαγγελική λειτουργός λέει ότι η καταγγελία της είναι ψευδής. Δύο μέτρα και δύο σταθμά» πρόσθεσε λίγο αργότερα, ενώ αναφέρθηκε και στον πλειστηριασμό του σπιτιού της οικογένειας Φιλιππίδη.

Η Φαίη Σκορδά έγινε «έξω φρενών» με τις δηλώσεις του γνωστού δικηγόρου και το εξέφρασε στον «αέρα» της εκπομπής.

«Είναι ανεπίτρεπτη η σύγκριση που έκανε ο κ. Δημητρακόπουλος. Συγκρίνουμε δηλαδή τι; Μία υπόθεση της Μπίκα στη Θεσσαλονίκη με όλο αυτό που έγινε, που κρατάμε σαφώς αυτό που αποφάνθηκε το δικαστήριο, το συγκρίνεις με τι; Παίρνεις αυτό γιατί θα μας βοηθήσει υποσυνείδητα σε άλλες υποθέσεις; Δεν είναι όλα μέσα στο ίδιο τσουβάλι.

Επειδή έγινε εκείνο ότι όσοι καταγγέλλονται για βιασμό, θα πρέπει να το βλέπουμε και διαφορετικά; Επειδή εκείνη η υπόθεση μπήκε στο αρχείο; Τι θες να περάσεις κάνοντας τη σύγκριση δημόσια;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε: «Τότε για ποιον λόγο παγκοσμίως να υπάρχει το #metoo και να λέμε δεν λένε ό,τι τους συνέβη γιατί φοβούνται και ντρέπονται; Αν κάποιος σε βιάσει, νιώθεις ενοχές να βγεις να το πεις, δεν το καταλαβαίνουν. Το ότι δεν υπάρχουν στοιχεία, το ακούω. Δηλαδή, αν η προηγούμενη υπόθεση είχε το αντίθετο αποτέλεσμα, θα έμπαινε στην ίδια πρόταση;».

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως ο κάθε δικηγόρος κάνει τη δουλειά του και να μην το παίρνει εκείνη προσωπικά. «Δεν είναι η θέση τους, αλλά η δουλειά τους» υπογράμμισε από πλευράς του ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «αντίο» της Τόρι Σπέλινγκ στον Πάτρικ Μαλντούν: Λυπάμαι που ένα όμορφο φως έσβησε τόσο νωρίς

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός είπε το δικό της «αντίο» στον άλλοτε σύντροφό της με μία συγκινητική ανάρτηση

Ερωτεύμενοι στα κύματα: Τα τρυφερά τετ‑α‑τετ της Καρντάσιαν και του Χάμιλτον στο Μαλιμπού

E-Daily 3.Left Χτες
Η ρομαντική εξόρμηση της Κιμ Καρντάσιαν και του Λιούις Χάμιλτον σε παραλία του Μαλιμπού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο: Ήταν επιλογή μου να μην πω στους γονείς μου

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήθελα να προστατέψω εκείνους, εμένα, την οικογένεια, το σύνολο», σημείωσε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Μέναμε μεσοτοιχία με τον Βαγγέλη Ρωχάμη και οι γονείς μου με άφηναν σπίτι του

E-Daily 3.Left Χτες
Τον τελικό του Eurobasket το 1987 τον είδαμε μαζί, πρόσθεσε ο stand-up comedian

Τσουβέλας: «Μέναμε μεσοτοιχία με τον Βαγγέλη Ρωχάμη – Είδαμε μαζί τον τελικό του 1987»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αποκάλυψε πως μεγάλωσε με τον Βαγγέλη Ρωχάμη και πως τον γνώριζε προσωπικά από την παιδική του ηλικία στο Περιστέρι

Rihanna: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την 7 μηνών κόρη της σε εξώφυλλο περιοδικού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Rihanna ξέρει καλά πώς να δημιουργεί στιγμές που μένουν και αυτή τη φορά το έκανε μαζί με το πιο απρόσμενο fashion icon, την κόρη της!

Buongiorno: «Εισέβαλε» άβαφη η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό! Το προξενιό της Φαίης Σκορδά και η απάντησή της

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Παύλος Σταματόπουλος σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno του MEGA και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Τζάνετ Τζάκσον αρνήθηκε να υπάρχει ως χαρακτήρας στην ταινία «Μάικλ»: Το σχόλιο που έκανε η αδελφή της, Λα Τόγια

E-Daily 3.Left Χτες
Η βιογραφική ταινία αφηγείται την πορεία του διάσημου ποπ σταρ, Μάικλ Τζάκσον

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια κι αυτός ο καημένος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Βρες έναν τρόπο να αρέσεις εσύ και άσε το τι κάνουμε εμείς», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Σοφία Μαριόλα: Η εξώδικη ανακοίνωση για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

E-Daily 3.Left Χτες
«Επί της ουσίας, το εξώδικο έχει αποδέκτη τον Τζώρτζογλου», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας