E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πως σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη

«Πολύ ωραία απάντησε, απλά δεν χρειάζεται κιόλας»

Δημοσίευση 16/5/2022 | 17:19

Πως σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς την επική ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη

«Το "αδερφή" δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό. Σαν να λες μπιντές, είναι παλιά λέξη», είπε ο παρουσιαστής 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε με τον δικό του τρόπο σε σχόλιο που τον αποκάλεσε «κακή αδερφή», κατά τη διάρκεια της Eurovision.

Την κίνησή του, σχολίασαν πολλοί παρουσιαστές, ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», ο παρουσιαστής θέλησε να πάρει θέση και να αφήσει το δικό του σχόλιο.

«Ρε φίλε, αυτά δεν θα τελειώσουν ποτέ; Το αδερφή δεν είναι πολύ βαρετό; Είναι τόσο παλιακό το αδερφή. Είναι σαν να λες μπιντές. Είναι παλιά λέξη.

Ο Γιώργος πολύ ωραία απάντησε, μπράβο του. Απλά δεν χρειάζεται κιόλας. Δηλαδή, πώς να στο πω; Κάποια στιγμή δε λες βαριέμαι να ασχοληθώ; Κάποιος εκεί πέρα που τόσο πολύ τον πείραξε, που είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ότι δεν του άρεσε η Σουηδία που του είπε είσαι κακιά αδερφή. Πολύ φρικτό. Τι να πεις; Κουράγιο, θα τα καταφέρουμε. Στη Μόσχα αδερφές μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς στον «αέρα» της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social 23.06.2026
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid 23.06.2026
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid 23.06.2026
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid 23.06.2026
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.

Μαντόνα: Γιατί δεν θέλει πια να εμφανίζεται γυμνή – «Κάνω προκλητικά πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει λόγος»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Θέλω να κάνω αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - να σκέφτομαι και να φοράω ρούχα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στη μπανιέρα με αφρούς – Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε εικόνες από το μπάνιο μόνο με πετσέτα στα social media

Ανέστης Ευαγγελόπουλος: Η ατάκα «καρφί» για τις δηλώσεις της Ελληνίδου

E-Daily 3.Left 23.06.2026
O Ανέστης Ευαγγελόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και μέσα από τις δηλώσεις του έθιξε διάφορα θέματα.