E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Κορινθίου: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών

«Συγκλονίστηκα, όταν ανέβηκα στη ζυγαριά»

Δημοσίευση 14/5/2022 | 14:38

Μαρία Κορινθίου: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών

Η Μαρία Κορινθίου φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου 14/5 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η ηθοποιός εμφανίστηκε… «μισή» -όπως της σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου- μετά την απώλεια πολλών κιλών και εξήγησε ότι ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή, όταν συνειδητοποίησε ότι έχει παραπανίσιο βάρος.«Η άλλη μισή εκνευρίστηκε, όταν ανέβηκε πάνω στη ζυγαριά. Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου με χαμόγελο.

«Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν της είχε σχολιάσει κάτι για τα κιλά ο Γιάννης ΑΪβάζης, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Ο Γιάννης μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2026: Αποθέωση για τη Dara στη Σόφια ‑ Πλήθος κόσμου στην υποδοχή της

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Η άφιξη της αποστολής συνοδεύτηκε από την εντυπωσιακή τελετή της «υδάτινης αψίδας», μία ιδιαίτερα τιμητική κίνηση που πραγματοποιείται σε ξεχωριστές περιστάσει

Αλεξάνδρου ‑ Ελληνίδου: Κοινό πάρτι για τα γενέθλιά τους! Το φιλί μπροστά στον φακό

E-Daily 3.Left 18.05.2026
Μεγάλη βραδιά διασκέδασης με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left Χτες
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left Χτες
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 3.Left Χτες
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left Χτες
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα