E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

«Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει»

Δημοσίευση 13/5/2022 | 11:26

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

Η Έφη Σαρρή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις μπηχτές της και σε όλους εκείνους που την πίκραναν.

Αρχικά αποκάλυψε πως δεν ξέρει να κάνει μπάνιο λέγοντας: «Δεν έχω ξεκινήσει τα μπάνια, δεν είμαι και πολύ του νερού. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ένα – ένα βγαίνουν στη φόρα».

Στη συνέχεια απάντησε στο αν ετοιμάζει κάτι επαγγελματικό αυτή την περίοδο: «Είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το ξεκίνημα της καριέρας της: «Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ακριβότερο ρούχο που έχει στην γκαρνταρόμπα της, αποκαλύπτοντας ότι: «Το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που μπορεί να της έχουν συμβεί με θαυμαστές της: «Μου έχει συμβεί θρίλερ με θαυμαστή, μπήκε ένας στο καμαρίνι μου, ήταν γλυκός, με ξανθά μαλλιά, και μου λέει εγώ είμαι η Έφη Σαρρή, όχι εσύ. Λίγο τρόμαξα, και μετά κατάλαβα ότι είχε ένα θέμα. Μου έδειχνε φωτογραφίες που φορούσε τα ρούχα μου και τραγουδούσε τα τραγούδια μου».

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η ίδια είπε ότι: «Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ», ενώ μίλησε και για τον ιδανικό άνδρα: «Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει».

Ζητώντας της να μας αποκαλύψει το μυστικό της νεότητάς της, η Έφη Σαρρή απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω».

«Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν», πρόσθεσε μιλώντας για την ηλικία της.

Σχολιάζοντας, τέλος, τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει για εκείνη, αλλά και τις «κόντρες» της στο χώρο της showbiz, η Έφη Σαρρή είπε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”. Μια λέξη με αντιπροσωπεύει πολύ, και είναι το “βαριέμαι”. Περνώντας τα χρόνια έχω άνοια και Αλτσχάιμερ, αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πολύ κακό, δε συγχωρώ, αλλά ξεχνάω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid 13.04.2026
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid 13.04.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Χτες
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Χτες
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Χτες
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Χτες
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid Προχτές
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social Προχτές
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid Προχτές
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social Προχτές
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα Προχτές
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid Προχτές
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα