E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

«Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει»

Δημοσίευση 13/5/2022 | 11:26

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

Η Έφη Σαρρή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις μπηχτές της και σε όλους εκείνους που την πίκραναν.

Αρχικά αποκάλυψε πως δεν ξέρει να κάνει μπάνιο λέγοντας: «Δεν έχω ξεκινήσει τα μπάνια, δεν είμαι και πολύ του νερού. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ένα – ένα βγαίνουν στη φόρα».

Στη συνέχεια απάντησε στο αν ετοιμάζει κάτι επαγγελματικό αυτή την περίοδο: «Είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το ξεκίνημα της καριέρας της: «Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ακριβότερο ρούχο που έχει στην γκαρνταρόμπα της, αποκαλύπτοντας ότι: «Το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που μπορεί να της έχουν συμβεί με θαυμαστές της: «Μου έχει συμβεί θρίλερ με θαυμαστή, μπήκε ένας στο καμαρίνι μου, ήταν γλυκός, με ξανθά μαλλιά, και μου λέει εγώ είμαι η Έφη Σαρρή, όχι εσύ. Λίγο τρόμαξα, και μετά κατάλαβα ότι είχε ένα θέμα. Μου έδειχνε φωτογραφίες που φορούσε τα ρούχα μου και τραγουδούσε τα τραγούδια μου».

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η ίδια είπε ότι: «Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ», ενώ μίλησε και για τον ιδανικό άνδρα: «Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει».

Ζητώντας της να μας αποκαλύψει το μυστικό της νεότητάς της, η Έφη Σαρρή απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω».

«Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν», πρόσθεσε μιλώντας για την ηλικία της.

Σχολιάζοντας, τέλος, τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει για εκείνη, αλλά και τις «κόντρες» της στο χώρο της showbiz, η Έφη Σαρρή είπε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”. Μια λέξη με αντιπροσωπεύει πολύ, και είναι το “βαριέμαι”. Περνώντας τα χρόνια έχω άνοια και Αλτσχάιμερ, αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πολύ κακό, δε συγχωρώ, αλλά ξεχνάω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η επικοινωνία με την οικογένειά του και το μήνυμα ελπίδας μετά τη μάχη με την προπέλα

Τηλεθέαση Ημιτελικός Eurovision: Σάρωσε τα πάντα και έγραψε ποσοστά άλλης εποχής

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Πού έφτασαν τα ποσοστά όταν βγήκε ο Akylas

Η φάρσα με το «ρωμαϊκό βάζο» που σόκαρε τον Τσιτσιπά και έγινε viral, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Έλληνας τενίστας αλλά και οι Ίγκα Σβιόντεκ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ντανιίλ Μεντβέντεφ πρωταγωνίστησαν σε κρυφή κάμερα των διοργανωτών του τουρνουά στη Ρώμη

Η Ανθή Βούλγαρη για Akyla στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision – «Δε ξέρω αν τελικά μου αρέσει»

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τους ενδοιασμούς που έχει

Το «όχι» της Σερτάμπ Ερενέρ στην Eurovision 2026 λόγω της παγκόσμιας πολιτικής κρίσης

Tabloid 13.05.2026
Γιατί η θρυλική νικήτρια της Τουρκίας απέρριψε την πρόσκληση για τον μεγάλο τελικό στη Βιέννη

Αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνιση του Ακύλα στον Α` Ημιτελικό σε Ελλάδα και εξωτερικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Δείτε μερικά από τα σχόλια που πλημμύρισαν το διαδίκτυο

Eurovision 2026: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό υπό αποδοκιμασίες

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Εν μέσω έντονων πολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο εκπρόσωπος του Ισραήλ ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό

Eurovision 2026: Η Ελλάδα υποχωρεί στα στοιχήματα μετά την εμφάνιση του Akylas στον πρώτο ημιτελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Έντονες μεταβολές στις αποδόσεις των στοιχηματικών γραφείων για τη Eurovision 2026

Eurovision 2026: Ο Ακύλας πέρασε… με την πρώτη στον Μεγάλο Τελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Ακύλας με το «Ferto» εξασφάλισε την πρόκριση της Ελλάδας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου.

Η Lucille Ball έκανε την τηλεόραση να πει για πρώτη φορά τη λέξη που όλοι φοβόντουσαν

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Όταν η πρώτη τηλεοπτική εγκυμοσύνη θεωρήθηκε «σκάνδαλο» στην Αμερική του ’50