E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

«Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει»

Δημοσίευση 13/5/2022 | 11:26

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

Η Έφη Σαρρή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις μπηχτές της και σε όλους εκείνους που την πίκραναν.

Αρχικά αποκάλυψε πως δεν ξέρει να κάνει μπάνιο λέγοντας: «Δεν έχω ξεκινήσει τα μπάνια, δεν είμαι και πολύ του νερού. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ένα – ένα βγαίνουν στη φόρα».

Στη συνέχεια απάντησε στο αν ετοιμάζει κάτι επαγγελματικό αυτή την περίοδο: «Είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το ξεκίνημα της καριέρας της: «Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ακριβότερο ρούχο που έχει στην γκαρνταρόμπα της, αποκαλύπτοντας ότι: «Το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που μπορεί να της έχουν συμβεί με θαυμαστές της: «Μου έχει συμβεί θρίλερ με θαυμαστή, μπήκε ένας στο καμαρίνι μου, ήταν γλυκός, με ξανθά μαλλιά, και μου λέει εγώ είμαι η Έφη Σαρρή, όχι εσύ. Λίγο τρόμαξα, και μετά κατάλαβα ότι είχε ένα θέμα. Μου έδειχνε φωτογραφίες που φορούσε τα ρούχα μου και τραγουδούσε τα τραγούδια μου».

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η ίδια είπε ότι: «Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ», ενώ μίλησε και για τον ιδανικό άνδρα: «Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει».

Ζητώντας της να μας αποκαλύψει το μυστικό της νεότητάς της, η Έφη Σαρρή απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω».

«Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν», πρόσθεσε μιλώντας για την ηλικία της.

Σχολιάζοντας, τέλος, τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει για εκείνη, αλλά και τις «κόντρες» της στο χώρο της showbiz, η Έφη Σαρρή είπε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”. Μια λέξη με αντιπροσωπεύει πολύ, και είναι το “βαριέμαι”. Περνώντας τα χρόνια έχω άνοια και Αλτσχάιμερ, αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πολύ κακό, δε συγχωρώ, αλλά ξεχνάω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Δραγούμη: Δεν λέω την ηλικία μου στην κάμερα γιατί δεν κάνει καλό στη δουλειά μου

E-Daily 3.Left Χτες
«Αντε, θα το πω, είμαι 37», πρόσθεσε με χιούμορ η ηθοποιός

Τραυματίστηκε ο Akylas πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026

E-Daily 3.Left Χτες
Αναγκαστικά ακυρώθηκαν υποχρεώσεις του

Μακόλεϊ Κάλκιν για Κάθριν Ο` Χάρα: Είχαμε ανοιχτούς λογαριασμούς

E-Daily 3.Left Χτες
Δεν μου αρέσει να έχω χρέη, πρόσθεσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην απώλεια της κινηματογραφικής του μητέρας

Το χιουμοριστικό βίντεο με την εκπρόσωπο της Γερμανίας στη Eurovision και τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σάρα Ένγκελς εμφανίστηκε στη σκηνή του Α` Ημιτελικού το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου παρουσιάζοντας το Firε

Η Τζίλιαν Αντερσον «μαγνήτισε» τα βλέμματα στις Κάννες ‑ Η εμφάνιση που εντυπωσίασε

E-Daily 3.Left Χτες
Στο 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών εμφανίστηκε η ηθοποιός και έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη

Εμανουέλ Μακρόν: «Είσαι πολύ όμορφη» – Το sms σε γνωστή ηθοποιό που προκάλεσε το χαστούκι της Μπριζίτ

E-Daily 3.Left Χτες
Η… σφαλιάρα που έγινε viral και έκανε τον γύρο του πλανήτη φαίνεται ότι τελικά «κρύβει» ένα παρασκήνιο που αποκαλύπτεται στο Γαλλικό Paris Match

Πέγκυ Ζήνα: Η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με την Τσαλιγοπούλου–«Είχα θιχτεί και γι’ αυτό απάντησα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πέγκυ Ζήνα σε πρόσφατη συνέντευξή της δε δίστασε να αναφερθεί σε παλαιότερες δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο

Στρατής Λιαρέλλης: Τέλος από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ANT1 ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαίου τη λήξη τη συνεργασίας του με τον Στρατή Λιαρέλλη, ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον όμιλο

Ετεοκλής Παύλου: «Ζήτησαν την άδεια της μητέρας μου για να μου κόψουν το πόδι»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τετάρτη 13 Μαΐου

Οι Simpsons είχαν προβλέψει τον χανταϊό το 2012 ‑ «Η ανθρωπότητα πρέπει να αντέξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Περίπου 18 Αμερικανοί θα περάσουν τις επόμενες 42 ημέρες σε καραντίνα και θα παραμείνουν σε απομόνωση, αφού ταξίδεψαν με το κρουαζιερόπλοιο M/V Hondius μετά το ξέσπασμα του χανταϊού

Κύμα χαράς έφερε ο διερμηνέας νοηματικής που έγινε viral με τον Akyla στη σκηνή του Α’ ημιτελικού της Eurovision

E-Daily 3.Left Χτες
Την ώρα που ο Akylas ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι «Ferto», ο διερμηνέας ξεχώρισε με τον ιδιαίτερα εκφραστικό και παραστατικό τρόπο απόδοσης του κομματιού

Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επικοινωνία με την οικογένειά του και το μήνυμα ελπίδας μετά τη μάχη με την προπέλα