E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

«Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει»

Δημοσίευση 13/5/2022 | 11:26

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

Η Έφη Σαρρή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις μπηχτές της και σε όλους εκείνους που την πίκραναν.

Αρχικά αποκάλυψε πως δεν ξέρει να κάνει μπάνιο λέγοντας: «Δεν έχω ξεκινήσει τα μπάνια, δεν είμαι και πολύ του νερού. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ένα – ένα βγαίνουν στη φόρα».

Στη συνέχεια απάντησε στο αν ετοιμάζει κάτι επαγγελματικό αυτή την περίοδο: «Είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το ξεκίνημα της καριέρας της: «Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ακριβότερο ρούχο που έχει στην γκαρνταρόμπα της, αποκαλύπτοντας ότι: «Το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που μπορεί να της έχουν συμβεί με θαυμαστές της: «Μου έχει συμβεί θρίλερ με θαυμαστή, μπήκε ένας στο καμαρίνι μου, ήταν γλυκός, με ξανθά μαλλιά, και μου λέει εγώ είμαι η Έφη Σαρρή, όχι εσύ. Λίγο τρόμαξα, και μετά κατάλαβα ότι είχε ένα θέμα. Μου έδειχνε φωτογραφίες που φορούσε τα ρούχα μου και τραγουδούσε τα τραγούδια μου».

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η ίδια είπε ότι: «Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ», ενώ μίλησε και για τον ιδανικό άνδρα: «Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει».

Ζητώντας της να μας αποκαλύψει το μυστικό της νεότητάς της, η Έφη Σαρρή απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω».

«Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν», πρόσθεσε μιλώντας για την ηλικία της.

Σχολιάζοντας, τέλος, τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει για εκείνη, αλλά και τις «κόντρες» της στο χώρο της showbiz, η Έφη Σαρρή είπε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”. Μια λέξη με αντιπροσωπεύει πολύ, και είναι το “βαριέμαι”. Περνώντας τα χρόνια έχω άνοια και Αλτσχάιμερ, αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πολύ κακό, δε συγχωρώ, αλλά ξεχνάω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ALPHA, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ ανακατεύουν την τράπουλα της ελληνικής τηλεόρασης για νέες σειρές

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Tα στελέχη φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left Χτες
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left Χτες
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»