E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

«Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει»

Δημοσίευση 13/5/2022 | 11:26

Έφη Σαρρή: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω»

Η Έφη Σαρρή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις ενώ δεν δίστασε να ρίξει τις μπηχτές της και σε όλους εκείνους που την πίκραναν.

Αρχικά αποκάλυψε πως δεν ξέρει να κάνει μπάνιο λέγοντας: «Δεν έχω ξεκινήσει τα μπάνια, δεν είμαι και πολύ του νερού. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ένα – ένα βγαίνουν στη φόρα».

Στη συνέχεια απάντησε στο αν ετοιμάζει κάτι επαγγελματικό αυτή την περίοδο: «Είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου».

Η τραγουδίστρια μίλησε και για το ξεκίνημα της καριέρας της: «Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο ακριβότερο ρούχο που έχει στην γκαρνταρόμπα της, αποκαλύπτοντας ότι: «Το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που μπορεί να της έχουν συμβεί με θαυμαστές της: «Μου έχει συμβεί θρίλερ με θαυμαστή, μπήκε ένας στο καμαρίνι μου, ήταν γλυκός, με ξανθά μαλλιά, και μου λέει εγώ είμαι η Έφη Σαρρή, όχι εσύ. Λίγο τρόμαξα, και μετά κατάλαβα ότι είχε ένα θέμα. Μου έδειχνε φωτογραφίες που φορούσε τα ρούχα μου και τραγουδούσε τα τραγούδια μου».

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική της ζωή, η ίδια είπε ότι: «Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ», ενώ μίλησε και για τον ιδανικό άνδρα: «Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει».

Ζητώντας της να μας αποκαλύψει το μυστικό της νεότητάς της, η Έφη Σαρρή απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας: «Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω».

«Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν», πρόσθεσε μιλώντας για την ηλικία της.

Σχολιάζοντας, τέλος, τα αρνητικά σχόλια που έχουν κάνει για εκείνη, αλλά και τις «κόντρες» της στο χώρο της showbiz, η Έφη Σαρρή είπε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε; Αρνητικά; Έπρεπε να μου κάνει “ντα”. Μια λέξη με αντιπροσωπεύει πολύ, και είναι το “βαριέμαι”. Περνώντας τα χρόνια έχω άνοια και Αλτσχάιμερ, αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος ήταν πολύ κακό, δε συγχωρώ, αλλά ξεχνάω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη

Σκάρλετ Γιόχανσον: Οι πρώτες φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ στα γυρίσματα του «Εξορκιστή»

Social Χτες
Η ηθοποιός εθεάθη στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας εκδοχής του επερχόμενου φιλμ

Τα «γυρίζει» η Κρίστιν Κάμποτ της viral kiss cam στους Coldplay και τα βάζει με τον CEO: «Μου είπε ψέματα ότι χώριζε»

Tabloid Χτες
«Δεν ήταν το άτομο που παρουσίαζε τον εαυτό του σε μένα» δήλωσε η Κάμποτ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μαρία Κωνσταντάκη: Ούρησα στην πάνα του σκύλου μου και με κοίταγε με ύφος «θέλω να πάω σε άλλο σπίτι»

Tabloid Χτες
«Προσπαθούσα να της δείξω ότι δεν πειράζει, μπορείς και να λερώσεις», διευκρίνισε για τη σκυλίτσα της

Αντώνης Κανάκης: Έχω εσωτερικό προβληματισμό για το αν πρέπει να συνεχίσω την τηλεόραση, σκέφτομαι… τι νόημα έχει;

Tabloid Χτες
«Νιώθω κουρασμένος ψυχολογικά τα τελευταία χρόνια από τη μαυρίλα και την τοξικότητα που μας περικυκλώνει» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης

Η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Αγγελικής Ηλιάδη

Tabloid Χτες
Η Λίτσα Λαζαρίδη, που εξ αρχής είχε εκφράσει την ενόχλησή της με τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε μήνυση

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι έγκυος στον 9ο μήνα και θέλω...» ‑ Η λιγούρα την ώρα της εκπομπής

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εκπομπή Super Κατερίνα με την ίδια να αποκαλύπτει στο κοινό της την λιγούρα που έχει