E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην Τουρκία «τσακώνονται» για αυτό το ντεκολτέ

«Ποινικό αδίκημα» λέει πολιτικός

Δημοσίευση 13/5/2022 | 09:50

Στην Τουρκία «τσακώνονται» για αυτό το ντεκολτέ

«Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν τι θα φορέσουν;». Με αυτό τον… αποστομωτικό τίτλο η εφημερίδα Hurriyet της Τουρκίας θέλησε να πάρει θέση σχετικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες για το ντεκολτέ γνωστής ηθοποιού.

Όλα ξεκίνησαν με τη βράβευση μιας Τουρκάλας ηθοποιού, της Μελίς Σεζέν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ και ο ανταποκριτής του στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης. Η Ζεζέν πριν από κάποιες μέρες εμφανίστηκε σε γκαλά με ένα φόρεμα το οποίο είχε ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Ωστόσο, μέλος του κόμματος της Τουρκικής Δράσης, της κυβερνητικής συμμαχίας, Αχμέτ Τσακάρ, δεν έμεινε ευχαριστημένος με το ντεκολτέ της ηθοποιού και το σχολίασε λέγοντας ότι «το συγκεκριμένο ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα. Δίχως να υπάρχει ανάγκη καταγγελίας. Διότι το ντεκολτέ είναι βαθύ, φαίνεται το στήθος και το δείχνει μέσα στην κοινωνία».

Η άποψη του πολιτικού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με την ίδια την ηθοποιό να απαντά μέσω Twitter λέγοντας ότι «θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή της…».

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Hurriyet στο πρωτοσέλιδό της φιλοξένησε τίτλο με άρθρο: «Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν για το τι θα φορέσουν;».

Η Νεβσίν Μεννγκιού, δημοσιογράφος, σχολίασε τις δηλώσεις Τσακάρ επισημαίνοντας ότι «μας λέει δηλαδή πως είναι ποινικό αδίκημα και το ντεκολτέ! Να συλληφθεί κι αυτή; Επειδή φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Η χώρα αυτή έχει αποκτήσει μανία με τις συλλήψεις. Υπάρχει άλλη χώρα της δυτικής κοινωνίας που φοβάται τόσο πολύ το γυναικείο στήθος;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!

ALPHA, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ ανακατεύουν την τράπουλα της ελληνικής τηλεόρασης για νέες σειρές

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Tα στελέχη φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ