E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στην Τουρκία «τσακώνονται» για αυτό το ντεκολτέ

«Ποινικό αδίκημα» λέει πολιτικός

Δημοσίευση 13/5/2022 | 09:50

Στην Τουρκία «τσακώνονται» για αυτό το ντεκολτέ

«Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν τι θα φορέσουν;». Με αυτό τον… αποστομωτικό τίτλο η εφημερίδα Hurriyet της Τουρκίας θέλησε να πάρει θέση σχετικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες για το ντεκολτέ γνωστής ηθοποιού.

Όλα ξεκίνησαν με τη βράβευση μιας Τουρκάλας ηθοποιού, της Μελίς Σεζέν, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ και ο ανταποκριτής του στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης. Η Ζεζέν πριν από κάποιες μέρες εμφανίστηκε σε γκαλά με ένα φόρεμα το οποίο είχε ένα εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Ωστόσο, μέλος του κόμματος της Τουρκικής Δράσης, της κυβερνητικής συμμαχίας, Αχμέτ Τσακάρ, δεν έμεινε ευχαριστημένος με το ντεκολτέ της ηθοποιού και το σχολίασε λέγοντας ότι «το συγκεκριμένο ντεκολτέ είναι ποινικό αδίκημα. Δίχως να υπάρχει ανάγκη καταγγελίας. Διότι το ντεκολτέ είναι βαθύ, φαίνεται το στήθος και το δείχνει μέσα στην κοινωνία».

Η άποψη του πολιτικού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με την ίδια την ηθοποιό να απαντά μέσω Twitter λέγοντας ότι «θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή της…».

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Hurriyet στο πρωτοσέλιδό της φιλοξένησε τίτλο με άρθρο: «Οι γυναίκες εσάς θα ρωτήσουν για το τι θα φορέσουν;».

Η Νεβσίν Μεννγκιού, δημοσιογράφος, σχολίασε τις δηλώσεις Τσακάρ επισημαίνοντας ότι «μας λέει δηλαδή πως είναι ποινικό αδίκημα και το ντεκολτέ! Να συλληφθεί κι αυτή; Επειδή φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα. Η χώρα αυτή έχει αποκτήσει μανία με τις συλλήψεις. Υπάρχει άλλη χώρα της δυτικής κοινωνίας που φοβάται τόσο πολύ το γυναικείο στήθος;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ιστορική κατοικία του Μπομπ Ντίλαν στο Χάρλεμ πωλήθηκε έναντι 2,8 εκ. δολαρίων

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο θρυλικός τραγουδοποιός κατοίκησε στο σπίτι, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, από το 1986 έως το 2000

Ντάνι Γκλόβερ: Ο θρύλος του Lethal Weapon αποκαλύπτει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η ασθένεια διαγνώστηκε πριν από 4 χρόνια, όμως μόλις τώρα ο διάσημος ηθοποιός το γνωστοποίησε

Γωγώ Τσαμπά: Αδιανόητο σκηνικό σε πανηγύρι στα Φάρσαλα

Παράξενα 01.07.2026
Ένας μικρός φορτωτής άδειασε τον κουβά του γεμάτο λουλούδια μπροστά στη σκηνή όπου τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτό το βίντεο της κυρίας Τούνη, είναι ό, τι χειρότερο έχω δει από τη συγκεκριμένη γυναίκα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα στο βίντεο της influencer από τις διακοπές της στο Μπαλί, συγκρίνοντάς την με τον αθλητή Μανώλη Καραλή.

Μεγάλη ανατροπή στη Eurovision 2027: Η νέα χώρα‑έκπληξη που μπαίνει στον διαγωνισμό και αλλάζει τα δεδομένα

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Είναι η πρώτη χώρα της αμερικανικής ηπείρου που θα λάβει μέρος στη Eurovision, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Σόφιας

Θοδωρής Μαραντίνης: «Χαίρομαι πολύ που αποφασίστηκε και επίσημα αυτό για τα παιδιά»

TV Buzz 01.07.2026
Ο τραγουδιστής των Onirama μίλησε για την καριέρα του, τη διάλυση του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια και την ανησυχία του για τα social media στην εφηβεία.

Δανάη Μπάρκα: Η μεγάλη αλλαγή στο Instagram μετά τον γάμο

Social 01.07.2026
Η παρουσιάστρια πρόσθεσε το επίθετο του συζύγου της στο προφίλ της στο Instagram, σε μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους followers της.

Ποια διάσημη σταρ απέκτησε τη δική της συλλεκτική Barbie – «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

E-Daily 3.Left 01.07.2026
Η Mattel απέδωσε φόρο τιμής στη διάσημη pop star με μια Barbie εμπνευσμένη από το βιντεοκλίπ του «Golden Burning Sun»

Τηλεθέαση πρωινής ζώνης: Πώς οι επαναλήψεις «πνίγουν» τις ζωντανές εκπομπές – Ο μεγάλος προβληματισμός

TV Buzz 01.07.2026
Τι αποκάλυψαν τα νούμερα της Nielsen για την πρωινή ζώνη της Τρίτης;

Τι αποκάλυψε η Ολίβια Ροντρίγκο για την υγεία της και άφησε άφωνους τους παρουσιαστές

Tabloid 01.07.2026
Η τραγουδίστρια έκανε μια εντελώς απροσδόκητη εξομολόγηση σε ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή, προκαλώντας σοκ στους συνομιλητές της.

Καγιά για δημοσίευμα: Τους είπαμε ότι είναι ανυπόστατο και η αρχισυντάκτρια απάντησε ότι δεν μπορεί να διαψεύσει τον εαυτό της

Tabloid 01.07.2026
Το μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για την ενόχληση που προκάλεσε στην οικογένειά της η ψευδής είδηση, αποκαλύπτοντας τον διάλογο που είχε με το μέσο.

Πήρε εξιτήριο η Μάρω Κοντού ‑ Τα νεότερα για την υγεία της

Celebrity Stories 01.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι της με ασθενοφόρο, δύο εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό της από πτώση.