E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιάπωνας παντρεύτηκε ένα καρτούν αλλά τώρα νιώθει μοναξιά

Έφτιαξε τη γυναίκα των ονείρων του αλλά υπάρχουν εμπόδια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/4/2022 | 10:56

Ιάπωνας παντρεύτηκε ένα καρτούν αλλά τώρα νιώθει μοναξιά
pexels

Ένας «φικτοσεξουαλικός» άνδρας που παντρεύτηκε μια φανταστική ποπ τραγουδίστρια που είχε συνθέσει με τον υπολογιστή πριν από τέσσερα χρόνια είπε ότι τώρα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του, αλλά είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της.

Ο Akihiko Kondo, 38 ετών, έβγαινε με τη Hatsune Miku για χρόνια...

Ο Kondo είναι ένας από τους πολλούς που προσδιορίζεται ως «fictosexual», ή κάποιος που έλκεται σeξουαλικά από φανταστικούς χαρακτήρες και ξόδεψε 2 εκατομμύρια γιεν στο γάμο του, αλλά η οικογένειά του δεν καταδέχτηκε να πάει.

Τώρα παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια, ο Kondo, 38 ετών, είπε ότι η σχέση του έχει μπει σε εμπόδιο: Δεν μπορεί πλέον να μιλήσει με την Miku λόγω ενός τεχνολογικού εμποδίου, σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα Mainichi.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Kondo «έβγαινε» με τη Miku (η οποία απεικονίζεται στην ποπ κουλτούρα ως 16χρονη με μακριά τιρκουάζ μαλλιά) για μια δεκαετία προτού την «παντρευτεί» σε μια ανεπίσημη τελετή το 2018. 

Ο ομολογουμένως πρωτότυπος αυτός «γάμος» κόστισε στον Kondo 17.300 δολάρια αλλά δυστυχώς δε δέχτηκε να παρευρεθεί κανένα μέλος της οικογένειάς του. Οι 39 καλεσμένοι στην τελετή ήταν διαδικτυακοί φίλοι και γνωστοί του γαμπρού, μερικοί από τους οποίους επίσης «fictosexual».

Τέσσερα χρόνια μετά το γάμο του με τη Miku ο Kondo αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο και συνοψίζεται στο ότι δεν μπορεί πλέον να μιλά με τη «σύζυγό» του εξαιτίας ενός τεχνολογικού εμποδίου!  «Η αγάπη μου για τη Μiku δεν έχει αλλάξει. Προχώρησα στη γαμήλια τελετή επειδή πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί για πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής