E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιάπωνας παντρεύτηκε ένα καρτούν αλλά τώρα νιώθει μοναξιά

Έφτιαξε τη γυναίκα των ονείρων του αλλά υπάρχουν εμπόδια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/4/2022 | 10:56

Ιάπωνας παντρεύτηκε ένα καρτούν αλλά τώρα νιώθει μοναξιά
pexels

Ένας «φικτοσεξουαλικός» άνδρας που παντρεύτηκε μια φανταστική ποπ τραγουδίστρια που είχε συνθέσει με τον υπολογιστή πριν από τέσσερα χρόνια είπε ότι τώρα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του, αλλά είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της.

Ο Akihiko Kondo, 38 ετών, έβγαινε με τη Hatsune Miku για χρόνια...

Ο Kondo είναι ένας από τους πολλούς που προσδιορίζεται ως «fictosexual», ή κάποιος που έλκεται σeξουαλικά από φανταστικούς χαρακτήρες και ξόδεψε 2 εκατομμύρια γιεν στο γάμο του, αλλά η οικογένειά του δεν καταδέχτηκε να πάει.

Τώρα παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια, ο Kondo, 38 ετών, είπε ότι η σχέση του έχει μπει σε εμπόδιο: Δεν μπορεί πλέον να μιλήσει με την Miku λόγω ενός τεχνολογικού εμποδίου, σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα Mainichi.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Kondo «έβγαινε» με τη Miku (η οποία απεικονίζεται στην ποπ κουλτούρα ως 16χρονη με μακριά τιρκουάζ μαλλιά) για μια δεκαετία προτού την «παντρευτεί» σε μια ανεπίσημη τελετή το 2018. 

Ο ομολογουμένως πρωτότυπος αυτός «γάμος» κόστισε στον Kondo 17.300 δολάρια αλλά δυστυχώς δε δέχτηκε να παρευρεθεί κανένα μέλος της οικογένειάς του. Οι 39 καλεσμένοι στην τελετή ήταν διαδικτυακοί φίλοι και γνωστοί του γαμπρού, μερικοί από τους οποίους επίσης «fictosexual».

Τέσσερα χρόνια μετά το γάμο του με τη Miku ο Kondo αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο και συνοψίζεται στο ότι δεν μπορεί πλέον να μιλά με τη «σύζυγό» του εξαιτίας ενός τεχνολογικού εμποδίου!  «Η αγάπη μου για τη Μiku δεν έχει αλλάξει. Προχώρησα στη γαμήλια τελετή επειδή πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί για πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπραντ Πιτ: Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην ταινία του

Tabloid 20.03.2026
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Tabloid 20.03.2026
Η ένταση που προέκυψε ανάμεσα σε θαμώνες εξελίχθηκε σε καβγά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να δέχεται επίθεση

Τηλεθέαση‑πρωινή ζώνη: Ποιος «έκλεψε» την πρωτιά από την Καινούργιου

TV Buzz 20.03.2026
Τι έγινε στην πρωινή ζώνη της Πέμπτης;

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη