E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Έμεινα δύο μήνες στο δρόμο, έπινα ότι νερό περίσσευε στα τραπέζια»

Για την περίοδο που ήταν άστεγος και για τη δικαστική διαμάχη του με τη «Λάμψη» μίλησε ο ηθοποιός

Δημοσίευση 21/2/2022 | 13:00

Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Έμεινα δύο μήνες στο δρόμο, έπινα ότι νερό περίσσευε στα τραπέζια»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο Μιλάνο, αλλά και για τη δικαστική του διαμάχη με τη Λάμψη.

«Με έχουν βαπτίσει Ζαν Πιερ. Τζώνυ Θεοδωρίδης είναι το καλλιτεχνικό. Ξεκίνησα να δουλεύω από τα 14 ως βοηθός ηλεκτρολόγου, πήγαινα σε μια κάβα, έγινα λαντζέρης σε ένα μαγαζί. Κάποιες φορές ήταν επιλογή μου να απέχω από την ελληνική μυθοπλασία, κάποιες όχι. Είχα την επιλογή να διαλέξω λόγω του ότι κάνω και άλλη δουλειά. Θεωρώ ότι επειδή το θέατρο δεν είναι αυτό που θα σε κάνει να ζήσεις, πάντα πρέπει να έχεις μια δεύτερη δουλειά», είπε αρχικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε στη συνέχεια: «Το μόντελινγκ μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Ένας φίλος μου, μου είπε να κάνω μια διαφήμιση και στη συνέχεια έκανα και άλλες. Στη συνέχεια έφυγα για το εξωτερικό, πήγα στο Μιλάνο και δούλεψα για λίγο εκεί.

Υπήρχαν κάποιες ατυχίες και γύρισα πίσω. Καθυστέρησαν κάποιες πληρωμές και έμεινα για αρκετό διάστημα στο δρόμο. Ήμουν άστεγος, γιατί δεν μπορούσα να πληρώσω το ξενοδοχείο. Μας κράτησαν τα ρούχα μέχρι να πληρώσουμε το ξενοδοχείο. Μετά από πολύ καιρό πήγαν όλα καλά. Κοιμήθηκα στο δρόμο γύρω στους δύο μήνες.

Δεν υπήρχαν χρήματα για τη διατροφή. Υπήρχαν μέρες που δεν τρώγαμε. Ήμουν με ένα φίλο μου Αμερικανό. Τρώγαμε κάτι μπισκότα και αυτό ήταν όλο. Το πιο δύσκολο ήταν ότι επειδή δεν πίνεται το νερό του Μιλάνου, δεν είχαμε να πιούμε νερό. Πολλές φορές πηγαίναμε και πίναμε αυτά που περίσσευαν από τα τραπέζια».

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στη συνέχεια στη Λάμψη: «Οι εpωτικές σκηνές στη Λάμψη με είχαν αγχώσει γιατί δεν ήξερα την Κάτια Δανδουλάκη. Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Το πρώτο μας γύρισμα που υποτίθεται ότι προσπαθούσα να τη σώσω από ένα υπόγειο, με είχε αγχώσει γιατί ήθελα να τα καταφέρω.

Με τον δικηγόρο μου έχουμε προσφύγει στον Άρειο Πάγο και τελειώνουμε μετά από αρκετά χρόνια, έχοντας κερδίσει κάποια δικαστήρια. Υπήρξαν επαφές με τον Νίκο Φώσκολο από τότε που ξεκίνησε, η δικαστική διαμάχη, αλλά είμαι ανένδοτος. Δεν επιτρέπω να με κοροϊδεύουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 15.03.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 15.03.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Η Σίντνεϊ Σουίνι διέψευσε τις φήμες περί μείωσης στήθους

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως παλαιότερα δεν αισθανόταν άνετα με το σώμα της και αυτό άλλαξε όταν συμμετείχε στο Euphoria

Κωστόπουλος: «Βγαίνει μία κυράτσα ψεύτρα, βλαχάρα των media που λέει ότι εμείς ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2025: Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα στη λίστα Forbes

Tabloid Χτες
Τα κέρδη του ηθοποιού ήταν αισθητά χαμηλότερα από εκείνα του περσινού πρωταθλητή, Ντουέιν Τζόνσον

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννα

Social Χτες
Κάθε ατέλεια είναι απόδειξη ότι έζησα, ότι μεγάλωσα, έγραψε στην ανάρτησή της η Instagrammer

«Σκληραίνει» ο ανταγωνισμός τα Σαββατοκύριακα – Τι έρχεται στη βραδινή ζώνη

Media Χτες
Τα κανάλια επιστρατεύουν τα δυνατά τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός «φουντώνει»

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά Χτες
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Προχτές
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται