E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Survivor spoiler: Αυτός ο τραγουδιστής μπαίνει στο παιχνίδι και αλλάζει τις ισορροπίες!

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που ετοιμάζεται να εισβάλει στο Survivor και να ανατρέψει τα πάντα!

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/1/2022 | 14:14

Survivor spoiler: Αυτός ο τραγουδιστής μπαίνει στο παιχνίδι και αλλάζει τις ισορροπίες!

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το αποδεικνύει περίτρανα και την φετινή σεζόν καθώς το επίπεδο του ριάλιτι είναι πιο ανεβασμένο από ποτέ.

Από την πρώτη στιγμή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί φάνηκε αποφασισμένος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη στην τηλεθέαση προσεγγίζοντας ονόματα που θα κάνουν τη διαφορά.

Εκτός όμως από τους παίκτες που έχουν ήδη ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να δούμε και ορισμένες νέες προσθήκες που θα αλλάξουν τις ισορροπίες και όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day και όσα αποκάλυψε σε αυτήν ο Γιώργος Δασκουλίδης, μια από αυτές θα είναι ο γνωστός τραγουδιστής, Σάκης Αρσενίου.

Survivor spoiler: Αυτός ο τραγουδιστής μπαίνει στο παιχνίδι και αλλάζει τις ισορροπίες!

Ο φίλος και συνάδελφος του Σάκη Αρσενίου αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής τα έχει βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor και ετοιμάζεται να εισβάλει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, του ευχήθηκε να γυρίσει νικητής από εκεί και να επιστρέψει στο σχήμα που τραγουδάει μαζί με τον Γιώργο Δασκουλίδη και το οποίο πηγαίνει εξαιρετικά.

Μάλιστα, ο Σάκης Αρσενίου ανακοίνωσε στους συνεργάτες του αυτή του την απόφαση και είναι πλέον έτοιμος να ζήσει την εμπειρία του Survivor.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δασκουλίδης αποθέωσε τόσο τον τραγουδιστή όσο και τον άνθρωπο Σάκη Αρσενίου, σημειώνοντας πως αποτελεί κατά την γνώμη του ένα μεγάλο ατού για το Survivor.

Δείτε τα όσα είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης στην εκπομπή του Alpha:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left Χτες
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid Χτες
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.