E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Αγγελική Ηλιάδη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη της «Φάρμας» και δεν το κρύβει

Οι τρυφερές ευχές που του έστειλε μέσα από το Instagram

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/1/2022 | 17:01

H Αγγελική Ηλιάδη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη της «Φάρμας» και δεν το κρύβει

H Αγγελική Ηλιάδη ήταν ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν στον φετινό κύκλο της «Φάρμας» και απασχόλησαν ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό. Το φλερτ ανάμεσα σε εκείνη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη μέσα στο ριάλιτι έγινε από αγαπημένα θέματα των εκπομπών, των sites και του Twitter.

Ωστόσο η τραγουδίστρια αποχώρησε εκτάκτως από το ριάλιτι του ANT1, όταν ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα της.

Όλο αυτό το διάστημα, πάντως η Αγγελική Ηλιάδη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά, ούτε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά ούτε και για το φλερτ που έζησε στη Φάρμα με τον 35χρονο Personal Trainer.

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης παραμένει στη Φάρμα, όπου πρόσφατα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον ώμο του για τον οποίο βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Χρόνια πολλά αγάπη μου...

Με ένα στιγμιότυπο από την αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη, η Αγγελική Ηλιάδη θέλησε να ευχηθεί χθες στον 35χρονο για την γιορτή του, εκφράζοντας ανοιχτά πλέον τον έρωτά της: «Happy name day my love», έγραψε αποκαλώντας τον έτσι «αγάπη μου» για πρώτη φορά στα social media.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Αγγελική Ηλιάδη στα stories της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.