E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τούνη: Μόνο ο 35χρονος είχε το βίντεο λέει ο δικηγόρος της

Τι απαντούν οι συνήγοροί του

Δημοσίευση 23/1/2022 | 13:21

Ιωάννα Τούνη: Μόνο ο 35χρονος είχε το βίντεο λέει ο δικηγόρος της

Εξελίξεις αναμένονται μετά τη μήνυση που κατέθεσε η influencer, Ιωάννα Τούνη, σε βάρος 35χρονου κατηγορώντας τον για revenge ρorn μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο από προσωπικές στιγμές της. Η κ. Τούνη έχει καταθέσει νέα μήνυση σε βάρος ενός 35χρονου, που έχει κατηγορήσει δημόσια ότι διέρρευσε ροζ βίντεο.

Οι δικηγόροι του 35χρονου, Σωτηρία Πανουσάκη και Γιάννης Γλύκας μίλησαν στην τηλεόραση του Mega για την υπόθεση. Η Σωτηρία Πανουσάκη ανέφερε στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου: «Το τί συνέβη στο περιστατικό που έλαβε χώρα το 2017, θα φανεί την αίθουσα του δικαστηρίου. Το εν λόγω περιστατικό, που έγινε το 2017, δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ. Μόλις διαπιστώσαμε την αναπαραγωγή του, καταγγείλαμε την συγκεκριμένη πράξη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος Θεσσαλονίκης, όπως οφείλαμε, δώσαμε όλα τα στοιχεία αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε σχέση με την δημοσιοποίηση του βίντεο. Απ΄τον Μάιο του 2020 που κάναμε τη μήνυση και μετά δεν ανοίξαμε καμία συζήτηση γι’ αυτό. Ο πελάτης μου που είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στο βίντεο έκανε τη μήνυση και προσπάθησε να προχωρήσει τη ζωή του».

«Ο πελάτης μου καταρρακώθηκε από την δημοσίευση του βίντεο και έκανε τα πάντα για να μην πέσει στα χέρια ανθρώπων του περιβάλλοντός του και άλλων. Από το 2017 και μετά δεν είχαν επαφή με την κ. Τούνη. Είχε δημιουργηθεί ένα κακό κλίμα έπειτα από τη δημοσίευση προσωπικών φωτογραφιών της. Ο πελάτης μου δεν γνωρίζει ποιός τραβάει το βίντεο, μπορεί να έχει τραβηχτεί από απόσταση 600 μέτρων με ζουμ», δήλωσε η δικηγόρος.

Ο Γιάννης Γλύκας, ανέφερε με τη σειρά του: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην προσπαθούμε να ομαδοποιήσουμε υποθέσεις που είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Άλλη υπόθεση είναι η ανήλικη με τον ιερέα, άλλη η 24χρονη και άλλο η καταγγελία μιας κοπέλας που δεν κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό όταν έγινε το 2017».

Επανέλαβε πως το 2020 η Ιωάννα Τούνη έκανε μήνυση κατά αγνώστων για το βίντεο η οποία μπήκε στο αρχείο, ενώ την κατηγόρησε και για αλλαγή στάσης στα βίντεό της στα social media. «Δεν υπάρχει καμία άσκηση ποινικής δίωξης, ο επιχειρηματίας δεν είναι κατηγορούμενος» τόνισε.

Τέλος, υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν ξέρει ποιος τράβηξε και διακίνησε το επίμαχο βίντεο, αφού και ο ίδιος είναι θύμα και δεν έχει κανένα όφελος από την προβολή του.

«Ο καταγγελλόμενος έδωσε τα στοιχεία στην Τούνη»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Απόστολος Λύτρας, λέγοντας πως: «Η κ. Τούνη γνωρίζει ποιός έχει τραβήξει το βίντεο, και τα στοιχεία του, της τα έδωσε ο ίδιος ο καταγγελλόμενος. Ο καταγγελλόμενος είπε στην κ. Τούνη, ότι το υλικό το έχει μόνο αυτός και ότι το τράβηξε από το κινητό του φίλου του. Όσον αφορά στις φωτογραφίες, ο καταγγελλόμενος έβγαλε τις φωτογραφίες εκείνες που στην συνέχεια διέρρευσαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζολί – Πιτ: H καθυστέρηση της δίκης, οι ισχυρισμοί και η νομική μάχη των 164 εκατ. δολαρίων

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Η Angelina Jolie εμφανίζεται πρόθυμη να δεχτεί νέα καθυστέρηση στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt για το γαλλικό οινοποιείο Château Miraval

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 1.Hero 26.04.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Full time στην Αθήνα, Hybrid

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

E-Daily 3.Left 26.04.2026
Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Cher: Το δικαστήριο απέρριψε ξανά αίτημά της για να αναλάβει την προσωρινή κηδεμονία του γιου της

E-Daily 3.Left Χτες
Η δικαστής έκρινε ότι δεν υπήρχε «επείγουσα ανάγκη»

Γκουντάρας – Κάκκαβα για το τέλος του ΕδώTV: «Πληγωθήκαμε, το θεωρήσαμε αδικία, δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι μίλησε για τη δυσάρεστη αυτή επαγγελματική τους εξέλιξη αλλά και το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του σταθμού

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε πότε έγινε επιτυχία το τραγούδι «Λογαριασμός»: Μεταξύ μας να λέμε αλήθειες

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ανέφερε πως όλα άλλαξαν μετά από μία συγκεκριμένη συναυλία

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Προχτές
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο