E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Το Survivor θα κάνει κακό στη Μυριέλλα Κουρεντή»

Τι δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλα

Δημοσίευση 23/1/2022 | 12:44

«Το Survivor θα κάνει κακό στη Μυριέλλα Κουρεντή»

«Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε, εξαναγκάζονται και πάνε. Όταν παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Σκρουτζ, το νέο σίριαλ στο οποίο θα λάβει μέρος, αλλά και για τους συναδέλφους του που πάνε στα ριάλιτι.

«Δεν κρύβω τα χρόνια μου, έκλεισα τα 66. Νιώθω πολύ περήφανος και θεωρώ ότι ο Σκρουτζ ήταν ένας από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας μου. Θα έκανα μεγάλη βλακεία αν δεν έπαιζα τον Σκρουτζ.

Θα φύγω για 10 μέρες τώρα στην Κύπρο και τη Ρωσία γιατί θα λάβω μέρος σε ένα ρώσικο σίριαλ, όπου θα υποδυθώ έναν Ελληνολιβανέζο κατάσκοπο. Έδωσα οντισιόν και με πήραν και όχι επειδή είμαι ο Μπιμπίλας», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε επίσης: «Τον αγαπάω τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, είναι πολύ σημαντικός ηθοποιός και δεν νομίζω ότι το Survivor θα τον βοηθούσε.

Ούτε τη Μυριέλλα Κουρεντή θα βοηθήσει το Survivor, θα της κάνει κακό. Είναι μια τόσο σημαντική ηθοποιός για το μιούζικαλ. Όταν οι ηθοποιοί πεινάνε, εξαναγκάζονται και πάνε. Όταν παίρνουν 250 ευρώ το μήνα στην ξεφτίλα, πώς να μην πάνε σε ριάλιτι;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.