E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Regina King: Αυτοκτόνησε ο γιος της λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του

Σοκαρισμένη η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/1/2022 | 18:21

Regina King: Αυτοκτόνησε ο γιος της λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του

Τραγικές στιγμές ζει η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης Regina King, καθώς αυτοκτόνησε ο γιος της, Ian Alexander Jr, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του, τα οποία ήταν την περασμένη Τετάρτη (19/1). O Ian Alexander Jr ήταν 26 ετών.

Ο 26χρονος ήταν το μοναδικό παιδί που είχε η ηθοποιός, ο γιος της με τον Ian Alexander, ο οποίος ήταν DJ στο επάγγελμα. Ο 26χρονος ακολουθούσε τα χνάρια του πατέρα του, ο οποίος είναι παραγωγός στη δισκογραφία.

Όπως μεταδίδει το People, η βραβευμένη με Όσκαρ, Regina King, επιβεβαίωσε τον θάνατο του γιου της κάνοντας την εξής δήλωση «η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ian. Νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής περιόδου. Σας ευχαριστώ».

Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τους λόγους που μπορεί να ώθησαν τον 26χρονο γιο της Regina King να δώσει τέλος στη ζωή του.

Άλλωστε, η σχέση των δυο τους ήταν πάντα δυνατή, με την ηθοποιό να αναφέρει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι είναι περήφανη για το παιδί της ενώ εκείνος από τη μεριά του, έλεγε ότι το καλύτερο πράγμα στη ζωή του ήταν να έχει την 51χρονη ηθοποιό ως μητέρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά του TikTok… τώρα ψάχνει την αγάπη στο Bachelorette

Tabloid 16.09.2025
Taylor Frankie Paul: Από το MomTok και το «Mormon Wives» στο νέο ριάλιτι

Μήνυση ιερέων στον Αλέξανδρο Τσουβέλα για βλασφημία μετά την πλάκα με τον παπά

Tabloid Χτες
Κινούνται νομικά και κατά του δήμου Στυλίδας

Η Κάθι Μπέιτς ξεσπά για την απώλεια 45 κιλών: «Ε, λοιπόν, δεν ήταν μόνο το Ozempic»

Tabloid Χτες
Η 77χρονη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα Emmy

Δούκισσα Νομικού: Η αντίδραση της σε ερώτηση για την τηλεοπτική της επιστροφή

Tabloid Χτες
Θα επιστρέψει το μοντέλο στην τηλεοπτική ζώνη;

Η Γλυκερία μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τις συναυλίες στο Ισραήλ

Media Χτες
Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν ήταν υποστηρικτικοί, δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτή η ανθρωποφαγία