E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να πάω να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον αγκαλιάσω και να του δώσω ένα φιλί»

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος»

Δημοσίευση 21/1/2022 | 09:21

Βάνα Μπάρμπα: «Θέλω να πάω να δω τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον αγκαλιάσω και να του δώσω ένα φιλί»

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν η χθεσινοβραδινή καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όπου αναγκάστηκε όπως είπε να χαστουκίσει μια γυναίκα επειδή ήταν προσβλητική απέναντί της. Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως θα ήθελε να τον επισκεφτεί στη φυλακή, να τον αγκαλιάσει και να του δώσει ένα φιλί.

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος»

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δεν θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή.

Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης.

Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η χρονιά που η Zendaya καταλαμβάνει το Hollywood – 5 project‑«βόμβες» που θα μας κολλήσουν στην οθόνη!

Tabloid 04.12.2025
Περισσότερη Rue, περισσότερη MJ, περισσότερη Chani. Η απόλυτη Zendaya era πλησιάζει – κι εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Tabloid Χτες
«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Tabloid Χτες
Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά

Ricta για Modern Cinderella: «Είμαστε ξανά μαζί, ανδρόγυνο ...»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για τη σχέση τους και για αυτά που τον εκνευρίζουν

Τσουρός για Χρηστίδου: «Ήταν καταρρακωμένη όταν ο γιος της έπρεπε να παραστεί στο δικαστήριο»

Tabloid Χτες
Οι αναφορές στην πιο δύσκολη περίοδο της παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη: Με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Μάκη Παντζόπουλο στην ορκωμοσία του γιου της

Tabloid Χτες
Στην ορκωμοσία του Αγγελου Λάτσιου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη

Ρακούν «διέρρηξε» κάβα στη Βιρτζίνια, έγινε «λιάρδα» από το ποτό και χρειάστηκε διάσωση

Παράξενα Χτες
Παρά το αλκοόλ που κατανάλωσε δεν κινδύνευσε η υγεία του και τη γλίτωσε με ένα χανγκόβερ

Τι συμβαίνει με τη La Toya Jackson; Οι θαυμαστές μιλούν για τρομακτική αλλαγή

Tabloid Χτες
Το αδυνατισμένο σώμα και το μυστήριο ιατρικό ραντεβού

Κόνι Μεταξά: Τη μεγαλύτερη προδοσία τη δέχτηκα από τον Μάριο Καπότση

Tabloid Χτες
Το πρώην ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από δυόμιση χρόνια γάμου