E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ποτέ δεν συγχώρεσα τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή

Για την κακή του σχέση με τον διάσημο παππού του μίλησε ο ηθοποιός -

Δημοσίευση 20/1/2022 | 21:26

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Ποτέ δεν συγχώρεσα τον παππού μου, Αλέξη Μινωτή

«Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του» Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και αναφέρθηκε φυσικά, στην σχέση που είχε με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή.

Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και δήλωσε αρχικά, πως ο παππούς του ήταν μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

«Δύσκολη περίπτωση, δύσκολη κι είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν τελικά, τον συγχώρησα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε: «Προσπαθώ ακόμα, να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε ένα τόοσ κακό τέλος και δεν τα κατάφερα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα, απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του».

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: "Είχαμε πολύ κακό τέλος μεταξύ μας... Φρίκη"

Στην συνέχεια, εξήγησε πως ο «επαναστατικός» του χαρακτήρας ήταν αυτός που ενοχλούσε τον παππού του. «Ήμουν πολύ νέος κι είχα κάνει την επανάστασή μου, συνδικαλίστηκα. Αυτά τα πράγματα δεν τα συγχωρούσε καθόλου εκείνος. Τα χαλάσαμε ακόμα και για τα λεφτά. Αυτό το πράγμα δεν θέλω καν να το συζητάω, είναι φρίκη, ντροπή», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Τέλος, παραδέχτηκε πως ούτε κι ο ίδιος σκέφτηκε ποτέ να δώσει τόπο στην οργή. «Δεν σκέφτηκα να δώσω τόπο στην οργή. Ποτέ. Ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε κατακόρυφο στην άμμο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Και φυσικά έκανα τα δικά μου, έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός

Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid 20.07.2026
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz 20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.

Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του τίμησαν τη μνήμη του με σπάνιες φωτογραφίες μετά την κηδεία

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η Λιάνα και ο Γιώργος Καριέρε δημοσίευσαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του αδελφού τους στα Insta-stories, λίγες ώρες μετά την κηδεία στο Παλαιό Ψυχικό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα

Tabloid 20.07.2026
Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν με τα τρία τους παιδιά στην Ύδρα, την Αίγινα, τις Σπέτσες και τη Μονεμβασιά.

Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο Μέσι έσπασε σε κλάματα μπροστά στο πλήθος που φώναζε το όνομά του στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής λύγισε από συγκίνηση κατά την απονομή του μεταλλίου των φιναλίστ, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τον Ντόναλντ Τραμπ.