E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά...»

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 19/1/2022 | 12:59

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά...»

Η Κατερίνα Καινούργιου που από το πρωί έδειχνε να μην είναι καλά ψυχολογικά, τελικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρια της όταν προβλήθηκε ένα βίντεο με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί με την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία θέλησε να υποστηρίξει τη φίλη της Ιωάννα για τη διπλή μήνυση που έχει δεχτεί από τον άνθρωπο που κατονόμασε η Τούνη ως τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, μετά από το συγκεκριμένο βίντεο θέλησε να τοποθετηθεί για τη δική της θέση απέναντι στο όλο αυτό θέμα καθώς χθες στήριξε όσο κανένας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, σύντροφο της Ιωάννας Τούνη μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μέσα στο ξέσπασμά της και καθώς έτρεχαν δάκρια από τα μάτια της δεν έκρυψε τη σκληρή επίθεση που δέχτηκε μέσω των social media όπου της έστελναν πολύ σκληρά μηνύματα που ακόμα και την ίδια τη σόκαραν.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα δεν έκρυψε και κάποια από τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά... Ηρεμήστε...» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, φανερά ταραγμένη.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμά της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε ακαπέλα σε συναυλία της μέσα στη βροχή μετά από διακοπή ρεύματος, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Εν λευκώ» μόνο με τη συνοδεία μίας κιθάρας

Στην Ύδρα η Ρίτα Όρα, το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο νησί