E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά...»

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 19/1/2022 | 12:59

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά...»

Η Κατερίνα Καινούργιου που από το πρωί έδειχνε να μην είναι καλά ψυχολογικά, τελικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρια της όταν προβλήθηκε ένα βίντεο με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί με την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη η οποία θέλησε να υποστηρίξει τη φίλη της Ιωάννα για τη διπλή μήνυση που έχει δεχτεί από τον άνθρωπο που κατονόμασε η Τούνη ως τον άνθρωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, μετά από το συγκεκριμένο βίντεο θέλησε να τοποθετηθεί για τη δική της θέση απέναντι στο όλο αυτό θέμα καθώς χθες στήριξε όσο κανένας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, σύντροφο της Ιωάννας Τούνη μετά τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μέσα στο ξέσπασμά της και καθώς έτρεχαν δάκρια από τα μάτια της δεν έκρυψε τη σκληρή επίθεση που δέχτηκε μέσω των social media όπου της έστελναν πολύ σκληρά μηνύματα που ακόμα και την ίδια τη σόκαραν.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα δεν έκρυψε και κάποια από τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε: «Μου λένε, να πεθάνεις, να μην κάνεις ποτέ παιδιά... Ηρεμήστε...» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, φανερά ταραγμένη.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμά της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής