E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ψάχνει τον έρωτα που γνώρισε πριν 12 χρόνια στις διακοπές, θα την βρει;

Μοιράστηκε τα ερωτικά τους γράμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 12/1/2022 | 12:32

Ψάχνει τον έρωτα που γνώρισε πριν 12 χρόνια στις διακοπές, θα την βρει;
Jordan Scott

Ένας άντρας θέλει να αναζωπυρώσει το ειδύλλιό του με μια γυναίκα που γνώρισε πριν από 12 χρόνια στις διακοπές, αφού ανακάλυψε μια συλλογή από ξεχασμένες ερωτικές επιστολές.

Ο Jordan Scott ​​συνάντησε την έφηβη αγαπημένη του ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Γαλλία πριν από 12 χρόνια και θέλει απεγνωσμένα να τη βρει ξανά. Ο Jordan ήταν 14 ετών όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Περπινιάν της Γαλλίας σε ένα ταξίδι ράγκμπι. Ο 25χρονος πλέον θυμάται ότι πήγε για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε και συνάντησε μια κοπέλα που την έλεγαν Katie!

Το ειδύλλιο έμεινε ζωντανό όταν επέστρεψε στο Ανατολικό Γιορκσάιρ και η Κέιτι επέστρεψε στο σπίτι της στα Δυτικά Μίντλαντς. Ενώ οι δυο τους ήταν χωρισμένοι, η Katie έστελνε στον Jordan μια σειρά από ερωτικά γράμματα στα οποία εξέφραζε πόσο «τον αγαπούσε».

Ένα από τα πολλά γράμματα έγραφε: «Ο κόσμος μου φωτίζεται όταν σε βλέπω και με κάνει να έχω πεταλούδες στο στομάχι». Ο Jordan μοιράστηκε τα ερωτικά του γράμματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ελπίδα να ξαναβρεί την αληθινή του αγάπη.

Το ζευγάρι παρέμεινε σε επαφή μετά το ειδύλλιο των διακοπών τους, αλλά έχασε την επαφή μετά από μεγάλη απόσταση. «Ξέρει κανείς μια Katie από τα Μίντλαντς;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»