E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η διάσημη influencer με το αστείο σύμπτωμα από τον κορωνοϊό

Την κάνει να αισθάνεται άβολα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 7/1/2022 | 00:18

Η διάσημη influencer με το αστείο σύμπτωμα από τον κορωνοϊό

Η πρώην Μις Υφήλιος Αυστραλίας, Ολίβια Μόλι Ρότζερς, πόσταρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταγράψει τα συμπτώματά της από τότε που αρρώστησε με COVID.

Ξέρουμε πως οι περισσότεροι έχουν παρόμοια συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας όσφρησης και γεύσης αλλά και της καταρροής – η Ρότζερς λέει ότι η ασθένεια είχε έναν πιο ιδιαίτερο αντίκτυπο πάνω της.

Αφού πέρασε την «πρώτη της Πρωτοχρονιά χωρίς αλκοόλ» στο σπίτι της σε απομόνωση αφού ο αρραβωνιαστικός της Τζάστιν προσβλήθηκε από τον ιό, η Ολίβια ενημέρωσε τους θαυμαστές της λέγοντας ότι υπέφερε και αυτή με τα δικά της συμπτώματα, αρκετά διαφορετικά από όσα έχουμε ακουσει.

«Το μόνο θετικό του 2022 μέχρι στιγμής ήταν το αποτέλεσμα του τεστ μου για τον Covid», έγραψε το μοντέλο την Τρίτη. Είπε ότι είχε περάσει τέσσερις ημέρες συμπτωμάτων που «δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικά». 

«Έχω το πιο τυχαίο (αλλά κάπως αστείο) σύμπτωμα», έγραψε η 29χρονη στα Stories της στο Instagram τη Δευτέρα. «Δεν μπορώ να σταματήσω να ρεύομαι! Το έψαξα στο Google και προφανώς είναι μέρος των γαστρεντερικών επιπλοκών του COVID, όχι και τόσο συνηθισμένο όμως», έγραψε στο Instagram. «Είναι καλό που γνωρίζω ότι το επίμονο ρέψιμό μου δεν σήμαινε απλώς ότι είχα γίνει λίγο άγρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left Χτες
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.