E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Μαλέσκου για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά: Γιατί να νιώσω άσχημα;

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την παρουσιάστρια «ως παλιότερος»

Δημοσίευση 28/12/2021 | 20:38

Ιωάννα Μαλέσκου για την ένταση με τον Τάσο Χαλκιά: Γιατί να νιώσω άσχημα;

Ένταση επικράτησε στο πλατό της εκπομπής «Love It» το πρωί της Δευτέρας  ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Αφορμή της έντασης στάθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός περίμενε πολύ ώρα στα παρασκήνια να έρθει η σειρά του για να βγει στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ, κάτι που τον εκνεύρισε καθώς θεώρησε πως ο χρόνος που απέμεινε δεν έφτανε για να μιλήσει για τα επαγγελματικά του βήματα. Οι απαντήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στον Τάσο Χαλκιά αλλά και του ηθοποιού στην παρουσιάστρια, σχολιάστηκαν στις πρωινές εκπομπές.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλησε να αποσπάσει ένα σχόλιο από την παρουσιάστρια για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να αποφύγει το οποιοδήποτε σχόλιο και τόνισε πως βιάζεται.

«Ποια ένταση; Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο. Αυτό θα πω εγώ και θα στείλω όλη μου την αγάπη. Όχι γιατί να νιώσω άσχημα; Δεν έχω λόγο να καλέσω κάποιον που μόλις ήρθε στην εκπομπή» ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου και στη συνέχεια μπήκε στο αμάξι της.

Ο Γιώργος Λιάγκας συμβούλευσε την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος»
Στο τέλος της προβολής των σχετικών αποσπασμάτων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να συμβουλεύσει την Ιωάννα Μαλέσκου, «ως παλιότερος» στην συγκεκριμένη δουλειά.

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα της Μαλέσκου -και θα μιλήσω πρώτη φορά γι’ αυτήν την κοπέλα- ενώ είναι μια όμορφη κοπέλα και έχει ένα ταλέντο αδιαμφισβήτητα, δεν είναι ειλικρινής ως προς τον εαυτό της. Δηλαδή, πάντα, επειδή της έχουν πει να προσέχει, έχει βάλει έναν μανδύα γύρω της και απαντάει ψεύτικα. ‘Όλο αυτό το θεατρικό που έγινε με τον Μπάκα ήταν ψεύτικο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Βγάλε την αλήθεια σου ρε παιδί μου. Με αγάπη το λέω επειδή είμαι παλαιότερος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.

Ισπανός πιλότος έκανε φάρσα σε Αργεντινούς επιβάτες μετά τον τελικό του Μουντιάλ – Πανηγύρισαν νομίζοντας ότι είχαν κερδίσει

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η φάρσα Ισπανού πιλότου με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ έγινε viral, αφήνοντας άναυδους δεκάδες Αργεντινούς επιβάτες στην καμπίνα αεροσκάφους.

Ποιοι παίρνουν τα ηνία του «Καλημέρα Ελλάδα» – Δείτε το νέο δίδυμο του ΑΝΤ1

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται με ριζική αναδιάταξη δυνάμεων στη μάχη της πρωινής τηλεθέασης.

Η Σίντνεϊ Σουίνι «αποκάλυψε» τη σχέση της με ένα άλμπουμ στο Instagram ‑ δείτε τι φωτογράφισε

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε 20 φωτογραφίες από την Αυστραλία, με τον Σκούτερ Μπράουν και συναδέλφους από τα γυρίσματα του νέου της φιλμ.

Τι ανέβασε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον πατέρα της και τι έγραψε στο Instagram

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε τρυφερή στιγμή με τον μπαμπά της και εξέφρασε την ανυπομονησία της να τον συναντήσει ξανά στη Σητεία.

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο κρυφός λόγος που δεν αποχωρίζεται το «φτηνό» βραχιολάκι της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το χειροποίητο κόσμημα που φοράει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κάθε εμφάνισή της κρύβει μια βαθιά συναισθηματική ιστορία αγάπης και οικογενειακής στήριξης.