E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ για να φάμε μία πίτσα»

Τι είπε σε συνέντευξη της στη ΕΡΤ η Έλενα Χριστοπούλου

Δημοσίευση 23/12/2021 | 19:28

«Ήμουν ράκος οικονομικά, είχαμε πέντε ευρώ για να φάμε μία πίτσα»

«Η τηλεόραση ήρθε στη ζωή μου σαν δώρο εξ' ουρανού» εξομολογείται η coach μοντέλων του GNTM

Στο «Στούντιο 4» της βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου η Έλενα Χριστοπούλου και μίλησε για τα εμπόδια που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στη ζωή της, αλλά και τη φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Με έσωσαν οι άνθρωποι του GNTM και το Star, γιατί ήμουν οικονομικά ράκος, μηδέν εις το πηλίκον, και ήρθε αυτό στη ζωή μου σαν δώρο εξ’ ουρανού. Μετά μου άνοιξε και μία σχέση με την τηλεόραση φανταστική. Με διαφημίσεις και χρήματα που έρχονται. Μου έδωσε ανάσα! Μετά το GNTM, ανέπνευσα» δήλωσε αρχικά η όμορφη μάντατζερ μοντέλων και σχεδιάστρια ρούχων για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε παλαιότερα.

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ με αρκετά χρήματα. Προέρχομαι από μία οικογένεια που δουλεύει μόνο ο μπαμπάς μου και εγώ πάντα πάλευα, αλλά ωραία ήταν και τότε. Χρέη ευτυχώς δεν είχα».

Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στις στριμωγμένες οικονομικά περιόδους που πέρασε μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Αυτό που έχει πει και η Ηλιάνα πρόσφατα, είχαμε πέντε ευρώ να πάρουμε να φάμε μία πίτσα. Καθόμασταν μπροστά σε μία μικρή τηλεόραση και όλα αυτά είναι πριν τέσσερα-πέντε χρόνια, δεν είναι τόσο παλιά» εκμυστηρεύτηκε, καλεσμένη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους

Καραβοκύρη για Καληφώνη: «Τις θεωρώ γελοίες αυτές τις συζητήσεις»

TV Buzz 27.11.2025
«Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ τέτοιο περιεχόμενο»

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!