E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου ‑ Γαρδέλη: «Θέλω να με σεβαστείς»

Ένταση σημειώθηκε στο πλατό του «The 2 Night Show»

Δημοσίευση 22/12/2021 | 08:49

Εκρηκτικός διάλογος Αρναούτογλου ‑ Γαρδέλη: «Θέλω να με σεβαστείς»

Ένταση σημειώθηκε στο πλατό του «The 2 Night Show» ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον παρουσιαστή της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο ηθοποιός άρχισε να μιλάει... ακαταλαβίστικα και ο παρουσιαστής αποφάσισε να του το πει στα ίσα.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μιλήσει με τον καλεσμένο του για τις ταινίες που συμμετείχε τη δεκαετία του 1980. Ο ηθοποιός δεν ήθελε να το κάνει και άρχισε να εξηγεί το γιατί. Μόνο που όσα είπε δεν έβγαζαν κανένα νόημα με αποτέλεσμα ο Αρναούτογλου να τον σταματήσει και να του πει πως δεν καταλαβαίνει τίποτε.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: θέλω να με σεβαστείς

«Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω. Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σταμάτης Γαρδέλης: Είχα μια ποιητική φύση από πάντα

«Δεν πιστεύω ότι μιλάω ακατανόητα ούτε περίεργα. Μερικές φορές λέω πράγματα που ξεσηκώνω από έργα ή δουλειές που έχω κάνει. Μου αρέσει όλη η πορεία μου που έχω φτάσει ως εδώ, δεν αποποιούμαι τίποτα. Οι ταινίες μου είναι η προίκα μου αλλά δεν θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Το παρών, εμπεριέχει το παρελθόν. Είχα μια ποιητική φύση από πάντα. Γιατί μου το ακυρώνεις αυτό;» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα

Μιλώντας για το παρελθόν του και αναφερόμενος στην καριέρα του είπε: «Τα τραγούδια που είπα στις ταινίες μου είναι η προίκα μου, τα περιόδευσα φέρνοντάς τα στη σημερινή εποχή», ενώ για την προσωπική του ζωή είπε: «Ήμουν πάντα σχεσάκιας, δεν ήμουν πεταλούδα».

Επειδή τον είχαμε συνηθίσει πάντα με μία μηχανή στις ταινίες, ο Σταμάτης Γαρδέλης διευκρίνισε: «Οδηγώ μηχανή, αλλά όχι όπως στους ρόλους μου, δεν είναι η προέκταση του ανδρισμού μου».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε και για τους δύο γιους του που είναι τα καμάρια του. Όπως είπε, ο ένας είναι εικαστικός καλλιτέχνης ενώ ο άλλος ασχολείται με τις εκδόσεις στον εκδοτικό οίκο της μητέρας του. «Έχω δύο παιδιά, τον Διονύση με τον Νικόλα, με έχουν υιοθετήσει κανονικά, με συμβουλεύουν, μου λένε ‘πρόσεξε τι θα πεις, μίλησε απλά να καταλαβαίνουμε».

Σε ό,τι αφορά τώρα την καριέρα που έχει διανύσει μέχρι τώρα, ο Σταμάτης Γαρδέλης παραδέχτηκε: «Δεν ήταν στόχος μου τα λεφτά, αλλά η έκφρασή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι φτωχός, ούτε και πλούσιος, είμαι αυτάρκης». Και τόνισε: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα κάποιες κακές συνήθειες που είχα και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους».

Τέλος για τη συμμετοχή του στη Φάρμα από την οποία και αποχώρησε, ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε: «Είμαι εκστασιαμένος με τη Φάρμα, αλλά και λίγο απογοητευμένος γιατί δεν βγήκε τηλεοπτικά ούτε το 1% από όσα έζησα εκεί μέσα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Dat Lilly για τον θάνατο των γονιών της: Η ζωή στο ίδρυμα και η ενηλικίωση

Tabloid 26.02.2026
Η ενόχληση και η εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια

Οι διάσημοι που στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποιοι σταρ συντάσσονται με τον 47ο Πρόεδρο των ΗΠΑ

Celebrity Stories 26.02.2026
Από το Χόλιγουντ και τη μουσική μέχρι τον αθλητισμό και την τεχνολογία, τα γνωστά πρόσωπα που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε πως βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και τον απεικονίζει να διαφημίζει μια υπηρεσία πρόκειται για δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης και είναι ψεύτικο

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Η σύζυγος του ράπερ φέρεται πως του είχε δώσει τελεσίγραφο για τον γάμο τους

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ρία Ελληνίδου: Το πρώτο κοινό βίντεο από την εξωτική Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι μοιράζεται μοναδικές στιγμές από το ταξίδι του για τον Αγιο Βαλεντίνο!

J2US: Έκτακτη ανακοίνωση του OPEN για τον Κώστα Δόξα

Media Χτες
Μετά την καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Έγκυος η Μπόνι Μπλου μετά το «challenge» με 400 άντρες

Social Χτες
Αποκάλυψε θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Ο Μπραντ Πιτ στο λιμάνι της Ύδρας: Μπήκε στο vintage ιπτάμενο δελφίνι για τα γυρίσματα

Tabloid Χτες
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Tabloid Χτες
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ