E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

«Είναι ένας χώρος που χρειάζεται γερό στομάχι»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2021 | 20:55

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

Στο «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (21/12) η Πέγκυ Ζήνα. Μάλιστα, οι παρουσιαστές της είχαν ετοιμάσει μία ευχάριστη έκπληξη! Η Ρούλα Κορομηλά συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά με την Πέγκυ.

Για την πολυαγαπημένη της κόρη, Ηλέκτρα, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός. Είναι ένας χώρος που πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις. Είναι ένας χώρος που πρέπει μόνιμα να αποδεικνύεις ότι κάτι είσαι».

«Είμαι ένας μαζεμένος άνθρωπος γενικά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλικάκι. Είμαι η ψυχή της παρέας» σημείωσε για τον χαρακτήρα της η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Για τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο κάνει πολλή παρέα, υποστήριξε: «Ο Ηλίας είναι τόσο πολύ αυτό που βλέπεις. Δεν έχει αλλάξει ποτέ και δεν μπαίνει σε καλούπια. Αυτό απελευθερώνει κι εμένα».

Η Πέγκυ Ζήνα, μιλώντας για τους καλλιτέχνες συναδέλφους της που θαυμάζει, αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πάρα πολύ τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. «Οι γύρω-γύρω μου είπαν αρκετές φορές πως δεν είναι καλό που έλεγα τραγούδια άλλων συναδέλφων, γιατί είναι σαν να μην έχω δικά μου ή τους κάνω διαφήμιση, ενώ εγώ αντιμετωπίζω τα τραγούδια σαν θεατρικά έργα» εξομολογήθηκε. Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε: «Θεωρώ την Άννα Βίσση την μεγαλύτερη ποπ σταρ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε «Thank U, Next» με την κόρη του Μπεν Αφλεκ ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η 56χρονη σταρ γλέντησε στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε μαζί με την κόρη της Έμα και τη Σεραφίνα, κόρη του Αφλεκ

Καίτη Γαρμπή: Ακυρώνει εμφανίσεις λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας ‑ «Θέλω την προσευχή σας»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε δημοσίως για την κατάσταση της υγείας της

Σάκης Κατσούλης: Ποιο προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε για τον νεογέννητο γιο του και πώς αντέδρασε

Tabloid 22.06.2026
Ο νικητής του Survivor έλαβε ένα σοκαριστικό μήνυμα για το νεογέννητο μωρό του και επέλεξε να απαντήσει με έναν τρόπο που εξέπληξε τους πάντες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στον Παύλο Σταματόπουλο για το «Happy Day γίναμε»

TV Buzz 22.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha αντέδρασε στο σχόλιο του συναδέλφου της, τονίζοντας ότι η εκπομπή της μιλά πάντα με ειλικρίνεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αρια Καλύβα: Το δημόσιο «άδειασμα» στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα που έγινε αμέσως viral

TV Buzz 22.06.2026
Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση Κατσαρίδη από το «Πρωινό» και δεν άφησε τον Λιάγκα αναπάντητο.

Σκοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Buongiorno: «Δεν άντεξα να δω το βίντεο, δεν ήθελα να το δω»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε να προβάλει το σοκαριστικό βίντεο στο «Buongiorno», εξομολογούμενη ότι δεν άντεξε να το δει ούτε η ίδια.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει μαύρο αθλητικό σετ και απολαμβάνει καλοκαιρινές στιγμές ξεκούρασης σε πολυτελές γιοτ

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Στο φόντο διακρίνονται όργανα γυμναστικής, δείχνοντας πως δεν αφήνει την άσκηση ούτε στις διακοπές

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιώργο Λιάγκα: Αυτό που έκανε ήταν μπούρδα

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια στον Λιάγκα, χαρακτηρίζοντας ως «μπούρδα» τη συμπεριφορά του μετά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στο «Πρωινό».

Ανατροπές στον ΑΝΤ1: Η Σία Κοσιώνη έρχεται, ο Νίκος Χατζηνικολάου φεύγει από το κεντρικό δελτίο

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Η Σία Κοσιώνη ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να κατευθύνεται σε επιτελικό ρόλο;

Τάσος Δούσης: «Κύριε Μητσοτάκη, ο σνομπισμός θα σας ρίξει από την εξουσία – Έρχεται εκλογικό σοκ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Τάσος Δούσης πραγματοποίησε μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να σχολιάσει τα τρέχοντα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα