E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

«Είναι ένας χώρος που χρειάζεται γερό στομάχι»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2021 | 20:55

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

Στο «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (21/12) η Πέγκυ Ζήνα. Μάλιστα, οι παρουσιαστές της είχαν ετοιμάσει μία ευχάριστη έκπληξη! Η Ρούλα Κορομηλά συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά με την Πέγκυ.

Για την πολυαγαπημένη της κόρη, Ηλέκτρα, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός. Είναι ένας χώρος που πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις. Είναι ένας χώρος που πρέπει μόνιμα να αποδεικνύεις ότι κάτι είσαι».

«Είμαι ένας μαζεμένος άνθρωπος γενικά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλικάκι. Είμαι η ψυχή της παρέας» σημείωσε για τον χαρακτήρα της η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Για τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο κάνει πολλή παρέα, υποστήριξε: «Ο Ηλίας είναι τόσο πολύ αυτό που βλέπεις. Δεν έχει αλλάξει ποτέ και δεν μπαίνει σε καλούπια. Αυτό απελευθερώνει κι εμένα».

Η Πέγκυ Ζήνα, μιλώντας για τους καλλιτέχνες συναδέλφους της που θαυμάζει, αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πάρα πολύ τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. «Οι γύρω-γύρω μου είπαν αρκετές φορές πως δεν είναι καλό που έλεγα τραγούδια άλλων συναδέλφων, γιατί είναι σαν να μην έχω δικά μου ή τους κάνω διαφήμιση, ενώ εγώ αντιμετωπίζω τα τραγούδια σαν θεατρικά έργα» εξομολογήθηκε. Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε: «Θεωρώ την Άννα Βίσση την μεγαλύτερη ποπ σταρ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.