E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

«Είναι ένας χώρος που χρειάζεται γερό στομάχι»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2021 | 20:55

Πέγκυ Ζήνα: «Δε θέλω η κόρη μου να γίνει τραγουδίστρια»

Στο «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (21/12) η Πέγκυ Ζήνα. Μάλιστα, οι παρουσιαστές της είχαν ετοιμάσει μία ευχάριστη έκπληξη! Η Ρούλα Κορομηλά συνδέθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά με την Πέγκυ.

Για την πολυαγαπημένη της κόρη, Ηλέκτρα, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα η Ηλέκτρα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι ένας χώρος αρκετά ανταγωνιστικός. Είναι ένας χώρος που πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να αντέξεις. Είναι ένας χώρος που πρέπει μόνιμα να αποδεικνύεις ότι κάτι είσαι».

«Είμαι ένας μαζεμένος άνθρωπος γενικά. Είμαι χαρούμενος άνθρωπος. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Αλικάκι. Είμαι η ψυχή της παρέας» σημείωσε για τον χαρακτήρα της η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Για τον Ηλία Ψινάκη, με τον οποίο κάνει πολλή παρέα, υποστήριξε: «Ο Ηλίας είναι τόσο πολύ αυτό που βλέπεις. Δεν έχει αλλάξει ποτέ και δεν μπαίνει σε καλούπια. Αυτό απελευθερώνει κι εμένα».

Η Πέγκυ Ζήνα, μιλώντας για τους καλλιτέχνες συναδέλφους της που θαυμάζει, αποκάλυψε πως έχει ζηλέψει πάρα πολύ τα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη. «Οι γύρω-γύρω μου είπαν αρκετές φορές πως δεν είναι καλό που έλεγα τραγούδια άλλων συναδέλφων, γιατί είναι σαν να μην έχω δικά μου ή τους κάνω διαφήμιση, ενώ εγώ αντιμετωπίζω τα τραγούδια σαν θεατρικά έργα» εξομολογήθηκε. Παράλληλα, εκμυστηρεύτηκε: «Θεωρώ την Άννα Βίσση την μεγαλύτερη ποπ σταρ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάσα Μπάστα: Έχω να κάνω μπότοξ δύο χρόνια, έχω πάθει βελονοφοβία

Tabloid 22.01.2026
Είμαι σε μια άρνηση στο να κάνω οτιδήποτε, σχολίασε η τραγουδίστρια

Με αποκαλυπτική εμφάνιση η Χάιντι Κλουμ στο ντοκιμαντέρ της Πάρις Χίλτον, δείτε φωτογραφίες

Tabloid 22.01.2026
Το μοντέλο αποθέωσε τη διάσημη κληρονόμο με αφορμή το ντοκιμαντέρ της

Ακύρωσε τις εμφανίσεις της η Μελίνα Ασλανίδου – Το μήνυμα για το πρόβλημα υγείας

Tabloid 22.01.2026
Η γνωστή τραγουδίστρια εξηγεί τον λόγο της ακύρωσης των live εμφανίσεών της!

MasterChef – Επέστρεψε μετά από 7 χρόνια στον διαγωνισμό: «Παράτησα τη δουλειά μου στη Δανία και ήρθα μόνο γι’ αυτό»

TV Buzz 22.01.2026
Μια γνώριμη φιγούρα ήρθε στο νέο επεισόδιο του MasterChef, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από τη συχνότητα του STAR

Η Hilary Duff «έσπασε» 18 χρόνια σιωπής – Το τραγούδι που μιλάει για τον καβγά με την αδερφή της

Celebrity Stories 22.01.2026
Με το συγκινητικό «We Don’t Talk» η ηθοποιός αφήνει αιχμές για τη ρήξη με τη Haylie Duff και απλώνει δημόσια κλαδί ελιάς για συμφιλίωση

Ανατρίχιασαν στο X με την Ευαγγελία Μουμούρη στο φινάλε του «Ριφιφί»

Social Χτες
Μυθική ερμηνεία, υποκλινόμαστε στο μέγεθος του ταλέντου της

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Η σχέση μου με τη ζυγαριά είναι αηδιαστική» – Η εξομολόγηση για τον Νίκο Συρίγο

Tabloid Χτες
«Νομίζω ότι είμαι σε μια πολύ καλύτερη στιγμή σε σχέση με την αγάπη στον εαυτό μου από ό,τι παλιότερα»

Snik: «Σε δύο μήνες γεννάμε» – Η αναφορά στην σύντροφό του και η απάντηση για γάμο

Tabloid Χτες
Ο Snik μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 μόλις δύο μήνες πριν γίνει πατέρας

Αγελάδα στην Αυστρία πήρε ένα σκουπόξυλο για να ξυστεί: «Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό χρήσης εργαλείου από βοοειδές»

Social Χτες
«Τα βοοειδή μπορεί να είναι πιο ικανά νοητικά από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα»

Η πρώην του Μπρούκλιν Μπέκαμ κατηγορεί δημόσια τη μητέρα του, Βικτόρια: Ποτέ δεν με συμπάθησε

Tabloid Χτες
Η Τάλια Στορμ δηλώνει «ομάδα Μπρούκλιν» και περιγράφει περιστατικά από τη σχέση τους