E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο τράπερ Lamanif μιλά για τη διαρροή των δικών του βίντεο

«Μου έχει μείνει το στίγμα»

Δημοσίευση 21/12/2021 | 14:02

Ο τράπερ Lamanif μιλά για τη διαρροή των δικών του βίντεο

Ο νεαρός έναν χρόνο σχεδόν μετά τη διαρροή και στη συνέχεια εξαφάνισή του, μιλά από τη Γερμανία - «Δεν εμπιστευόμαστε εύκολα», λέει


Η υπόθεση του τράπερ Lamanif είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη όταν τον περασμένο Φεβρουάριο είχε εξαφανιστεί και απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Τότε, ο Lamanif είχε γίνει κεντρικό πρόσωπο σε μία «βεντέτα» μεταξύ μουσικών του συγκεκριμένου είδους όταν κάποιοι διέρρευσαν στα social media βίντεο με προσωπικές του στιγμές διαπομπεύοντάς τον.

Ο 24χρονος καλλιτέχνης, έναν χρόνο μετά, ζει στη Γερμανία και μιλά για την δική του εμπειρία αλλά και για τις υποθέσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν σε κοπέλες, οι οποίες είδαν τις δικές τους στιγμές να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, με τελευταία την περίπτωση που αφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Όπως ο ίδιος λέει στο STAR, σε αυτές τις υποθέσεις δεν υπάρχει διάκριση στα φύλα, είτε άνδρας είναι είτε γυναίκα και λέει πως χρειάζεται χρόνο για να αντιληφθεί τι έγινε. «Είναι κακό που μου έχει μείνει αυτό το στίγμα, αλλά η ζωή πάει μπροστά», λέει ο ίδιος.

Παράλληλα σημειώνει πως αυτή η κατάσταση δεν είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα γιατί υπάρχουν βίντεο, υπάρχουν άρθρα και ο κόσμος σε γνωρίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social 09.07.2026
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social 09.07.2026
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social 09.07.2026
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.

Σάκης Ρουβάς: Ποιος ήταν πραγματικά στα 17 του – Δείτε το σπάνιο βίντεο που «ξέθαψε» το TikTok

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ένα αρχειακό βίντεο από το 1989 αποκαλύπτει τον Σάκη Ρουβά ως έφηβο πρωταθλητή του άλματος επί κοντώ, πριν ακόμα τον κερδίσει η μουσική βιομηχανία.

Στραβελάκης – Καραμήτρου: Ξεσπούν για τα σχόλια από τα τουρκικά ΜΜΕ «Δε ντρέπεστε λιγάκι;»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Το δίδυμο του «10 Παντού» αντέδρασε έντονα στον τρόπο που τουρκικό κανάλι σχολίασε την υποδοχή Μητσοτάκη στην Αγκυρα με Γενίτσαρους και οθωμανικούς παιάνες.

Κέρδισε 13,9 εκατ. ευρώ στο Λόττο αλλά δεν μπορεί να αγγίξει ούτε ένα ευρώ – Τι συνέβη με το τυχερό δελτίο

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Μητέρα δύο παιδιών από τη Νότια Ουαλία ισχυρίζεται ότι κέρδισε το τζάκποτ των 12 εκατ. λιρών, αλλά το δελτίο της πετάχτηκε στα σκουπίδια αφού χαρακτηρίστηκε λανθασμένα ως μη κερδισμένο.

Χάρης Βαρθακούρης: Η γυναίκα μου με τον σκούφο μιας χρήσης δείχνει σαν τοπ μόντελ και εγώ σαν ελαιοχρωματιστής

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Ο τραγουδιστής έκανε χιουμοριστικό σχόλιο σε φωτογραφία από την οικογενειακή του απόδραση στα Λουτρά Αιδηψού.

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε custom δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας στην επίδειξη Haute Couture Φθινόπωρο/Χειμώνας 2026 στο Παρίσι.

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τι δημοσίευσε στο Instagram και έκανε τους θαυμαστές της να αναστατωθούν

Social 09.07.2026
Η 45χρονη supermodel μοιράστηκε εικόνες από την παραλία με λευκό μπικίνι και τόπλες πόζες, συνοδεύοντάς τες με ποιητική λεζάντα.

Η οργή του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τους λαγοκέφαλους που ψάρεψε: «Aπό τούς μαλ...ες δεν γλυτώνεις πουθενά!»

E-Daily 3.Left 09.07.2026
Η αντίδραση του ηθοποιού περιελάμβανε αρκετά «γαλλικά» για τους λαγοκέφαλους