E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Τακλής: Ο νικητής του Big Brother «πρόδωσε» πως θα μοιράσει το έπαθλο

«Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι δεν ήθελα να συζητάω για το έπαθλο»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 21:02

Νίκος Τακλής: Ο νικητής του Big Brother «πρόδωσε» πως θα μοιράσει το έπαθλο

Καλεσμένος στο Όλα Γκουντ βρέθηκε μια μέρα μετά τη νίκη στο Big Brother, o Νίκος Τακλής το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι εγκλεισμού αποκάλυψε μάλιστα με ποιον, ή ορθότερα ποια, έχει ήδη αποφασίσει πως θα μοιραστεί το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Τακλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο παιχνίδι, σε περίπτωση που κέρδιζα το έπαθλο, δεν ήμουν μόνο για τον Νίκο. Ήμουν για την οικογένειά μου και για άλλους ανθρώπους που κατά τη δική μου κρίση θα μπορέσω να βοηθήσω. Εννοείται ότι μιας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε θέλω να πω ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο έχει και η Ευδοκία».

«Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι δεν ήθελα να το επικαλεστώ αυτό, γιατί δεν ήθελα ποτέ να συζητάω για το έπαθλο. Ήταν κάτι το οποίο εφόσον φτάναμε στην τελευταία εβδομάδα, αν ερχόταν το έπαθλο τότε θα έμπαινα σε μια συζήτηση και σε μια σκέψη».

«Αυτό που λέω είναι ότι μερίδιο από αυτό το έπαθλο θα έχει και ο άνθρωπος που φτάσαμε μαζί ως το τέλος και θεωρώ ότι, αν δεν ήταν η Ευδοκία, δε θα είχα φτάσει και γω ως το τέλος» συμπλήρωσε ο μεγάλος νικητής του Big Brother στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ για να εισπράξει το τρυφερό χαμόγελο της Ευδοκίας που βρισκόταν επίσης στο πλατό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μετά τον χωρισμό

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου

Ουγγαρέζος: Στη φόρα το ηχητικό απόσπασμα με όσα είχε πει για τον Αρναούτογλου και οι αιχμές

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήρε νέα τροπή το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου