E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα καταγγελία σε βάρος του Mr Big: «Με ακολούθησε» ‑ «Δεν άκουγε όχι»

Και τρίτη καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας - Ο εκπρόσωπος του Chris Noth δήλωσε πως πρόκειται για ψεύδη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2021 | 18:40

Νέα καταγγελία σε βάρος του Mr Big: «Με ακολούθησε» ‑ «Δεν άκουγε όχι»

Ο Chris Noth, γνωστός για τον ρόλο του ως Mr Big στο «Sex and the City» και το πρόσφατο reboot της σειράς «And Just Like That…» κατηγορήθηκε πρόσφατα από δύο γυναίκες για βιασμό.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, κακοποίησε σeξουαλικά δύο γυναίκες, το 2004 και το 2015. Ο ηθοποιός απάντησε στις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι οι επαφές που είχε με τις δύο γυναίκες ήταν συναινετικές.

«Οι κατηγορίες σε βάρος μου από άτομα που συνάντησα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Το "όχι" σημαίνει πάντα "όχι" και αυτή είναι μια γραμμή την οποία δεν περνώ. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», ανέφερε στην ανακοίνωσή του. Η Peloton και ο Ryan Reynolds απέσυραν από το Twitter τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός - με ατάκες που πλέον «ακούγονται» πολύ διαφορετικές.

Λίγες ώρες μετά, έρχονται νέες καταγγελίες στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το «Daily Beast», μια γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Ava, ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία. «Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Chris, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή» ανέφερε μάνατζέρ του στο People.

Όπως καταγγέλλει η Ava, είχε προσληφθεί ως σερβιτόρα στο Da Marino, ενώ κάποια βράδια, όταν είχε ζωντανή μουσική, τραγουδούσε στο εστιατόριο. «Δεν θυμάμαι λεπτομερώς πόσες φορές μιλήσαμε, αλλά ήταν με μεγάλη οικειότητα και μια νύχτα είπε στο αφεντικό μου πως θα τραγουδούσαμε μαζί, παρότι δεν είχα πιάσει βάρδια ακόμα».

«Με πίεζε πάνω στη στύση του»

Μετά το κοινό σόου, η Ava ισχυρίζεται πως εκείνη κι ο Noth «μιλήσαμε για την καριέρα μου και την πόλη καταγωγής μου, το Τορόντο» σε τραπέζι, ενώ εκείνος επανειλημμένως την τραβούσε στην ποδιά του ενώ τη θώπευε και «με πίεζε πάνω στη στύση του». Στο τέλος της βάρδιάς της, όπως λέει, κι ενώ πήγαινε να πληρωθεί, ο Noth την ακολούθησε και την έσπρωξε σε ένα γραφείο, τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα. «Ήλπιζα τόσο να τελειώσει εκεί» πρόσθεσε η Ava, λέγοντας πως προσπάθησε να τον σπρώξει μακριά.

«Το σώμα μου πόναγε το πρωί. Δεν άκουγε όχι, αλλά με άκουσε όταν του είπα όχι εδώ και τον έπεισα να βρεθούμε αλλού». Ο ίδιος της έστειλε μήνυμα από το σπίτι του και της ζητούσε τη διεύθυνσή της, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ.

«Ήταν συνέχεια υπό την επήρεια του αλκοόλ»

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός Zoe Lister Jones, η οποία είχε κάνει guest σε ένα επεισόδιο της σειράς «Law and Order», στην οποία ο Chris Noth πρωταγωνιστούσε, αποκάλεσε τον ηθοποιό «σeξουαλικό θηρευτή», κατήγγειλε την ανάρμοστη συμπεριφορά του στα γυρίσματα, υποστηρίζοντας πως ήταν συνέχεια υπό την επήρεια του αλκοόλ, ενώ κατέθεσε κι άλλες ιστορίες από φίλες της που είχαν την ατυχία να τον γνωρίσουν.

«Ορκίστηκε να σκοτώσει τον σκύλο της»

Παράλληλα, ένα παλιό δημοσίευμα της εφημερίδας «The National Enquirer», κάνει το γύρο του Διαδικτύου, κατά το οποίο αναφέρεται πως η πρώην σύντροφός του και top model, Beverly Johnson, τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό, ενώ του είχε κάνει περιοριστικά μέτρα καθώς φοβόταν ύστερα από τις απειλές του πως θα σκοτώσει εκείνη ή τον σκύλο της ή θα την παραμορφώσει. Η ίδια σε δικαστικά έγγραφα ισχυρίζεται πως «την ξυλοκόπησε», της τηλεφωνούσε «25 φορές τη μέρα» και μάλιστα «ορκίστηκε να σκοτώσει τον σκύλο της και την ίδια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αφροδίτη Χατζημηνά αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Έχω μία κόρη 4,5 ετών»

E-Daily 3.Left 04.05.2026
«Δεν μου μοιάζει, μοιάζει στον πατέρα της», πρόσθεσε η τραγουδίστρια η οποία μεταμορφώθηκε σε Νατάσα Θεοδωρίδου

Κάμερον Ντίαζ: Μητέρα για τρίτη φορά στα 53 της – Η τρυφερή ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Η Κάμερον Ντίαζ και ο σύζυγός της Μπέντζι Μάντεν έγιναν για τρίτη φορά γονείς

Οι stars που ΔΕΝ θα δεις στο Met Gala 2026: Μποϊκοτάζ, απαγορεύσεις και δημόσιες κόντρες

E-Daily 1.Hero 04.05.2026
Από πολιτικές εντάσεις μέχρι καυστικά σχόλια, ορισμένα μεγάλα ονόματα φαίνεται πως μένουν εκτός της πιο λαμπερής βραδιάς της μόδας

Ιβάνα Κνολ: Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ έκανε τον καμεραμάν της Formula 1 να ξεχάσει τη δουλειά του

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει 2,9 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram

Ο Στέλιος Ρόκκος προσποιήθηκε τον ζητιάνο στην Ιταλία: Φαίνεσαι καλοταϊσμένος, του είπε περαστική

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο από το ταξίδι του

Η Τζέσικα Αλμπα έκλεισε τα 45 και «ζάλισε» με το αποκαλυπτικο της μπικίνι

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Η σειρά φωτογραφιών της Αλμπα μας έδωσε μια γεύση από τις ηλιόλουστες διακοπές της

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του