E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Απόψε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού

Ο τελικός θα είναι εμπνευσμένος από την μεγάλη οθόνη

Δημοσίευση 14/12/2021 | 19:25

GNTM: Απόψε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, περνούν τις τελευταίες στιγμές στο σπίτι του GNTM 4, μέχρι να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του φετινού τελικού. Το πάθος για την κορυφή είναι ξεκάθαρο και η κατάκτησή της αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον καθένα.

Το μήνυμα των κριτών μιλά για έναν επικό τελικό, που εμπνέεται από κινηματογραφικά καρέ, όπως κινηματογραφική ήταν και η πορεία των μοντέλων στον διαγωνισμό.

Πρώτη στάση, ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα, το οποίο γίνεται το σκηνικό για την πρώτη δοκιμασία. Πρόκειται για μια φωτογράφηση που «δανείζεται» στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Η Zενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός, είναι μαζί με τους τρεις φιναλίστ για να τους καθοδηγούν και να τους εμψυχώνουν, με τον Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται πίσω από το φωτογραφικό φακό. Τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε φιγούρες άλλης εποχής και καλούνται να… πάρουν το πρωινό τους σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Με την ισορροπία ανάμεσα στη θεατρικότητα και τη φυσικότητα να είναι το σημείο-κλειδί, τα μοντέλα φαίνεται να μη δυσκολεύονται στην απόδοση των ζητουμένων και κερδίζουν εύκολα τα εύσημα στα σετ τους.

Η μέρα όμως δεν τελειώνει εδώ. Η δράση μεταφέρεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό για τη δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση με τίτλο «Ballroom». Βιέννη, λάμψη, ρομαντισμός και κομψότητα, είναι τα στοιχεία που πλαισιώνουν τα βασικό ζητούμενο των λήψεων, που δεν είναι άλλο από το φλερτ.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα, καθώς φλερτάρουν με ένα από αυτά και ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Τι συμβαίνει όμως όταν μεταξύ των επαγγελματιών διακρίνονται και γνώριμα τους πρόσωπα; Η Αγάπη, ο Ντίνος και ο Στυλιανός, επιστρέφουν στο GNTM 4, για να συμμετέχουν στο concept και να αποτελέσουν επιλογές, ως αντικείμενα του πόθου. Η τελική επιλογή ανήκει φυσικά στους Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνο και κρίνεται εκ του αποτελέσματος πραγματικά κομβική. Η συναισθηματική στήριξη, που δίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι αδιαμφισβήτητη, πόσο όμως βοηθά στο να μη χαθεί το focus της τέλειας πόζας;

Με δύο πολύ δυνατές λήψεις έκαστος, οι top3 του διαγωνισμού φτάνουν στο πλατό ετυμηγορίας, που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε πρώτη φάση μαθαίνουν πως ολοκλήρωσαν μόλις  δύο από τις  τέσσερις δοκιμασίες του τελικού, για κάθε μία από τις οποίες τα μοντέλα θα βαθμολογούνται. Σε δεύτερη φάση, ο Head Of Scouting του Elite London, Joel Bough, μεταφέρει τα δικά του προσωποποιημένα μηνύματα προς τους υποψήφιους του μεγάλου τίτλου, δίνοντας τους εμψύχωση και όραμα.

Τέλος, η φάση της κριτικής δημιουργεί, για μια ακόμα φορά, ένταση αλλά και μια πρώτη κατάταξη, διαμορφώνοντας αντίστοιχα και την ψυχολογία των διαγωνιζόμενων. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Με δύο πολύ δυνατές δοκιμασίες να ακολουθούν, η βραδιά ολοκληρώνεται με μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση, για το πως θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός

Survivor spoiler: Ο αδελφός του Gio μπαίνει στο ριάλιτι

Media Χτες
Πέντε νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων ο «Baby Gio»!

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Tabloid Χτες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Hotter than ever η Kim Kardashian με μια πετσέτα στο μπούστο ‑ Το εξώφυλλο που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Πηγή κοντά στο περιβάλλον της δήλωσε στο «Us Weekly» ότι «αισθάνεται έτοιμη να ξαναμπεί στον κόσμο των ραντεβού»