E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Απόψε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού

Ο τελικός θα είναι εμπνευσμένος από την μεγάλη οθόνη

Δημοσίευση 14/12/2021 | 19:25

GNTM: Απόψε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, περνούν τις τελευταίες στιγμές στο σπίτι του GNTM 4, μέχρι να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του φετινού τελικού. Το πάθος για την κορυφή είναι ξεκάθαρο και η κατάκτησή της αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον καθένα.

Το μήνυμα των κριτών μιλά για έναν επικό τελικό, που εμπνέεται από κινηματογραφικά καρέ, όπως κινηματογραφική ήταν και η πορεία των μοντέλων στον διαγωνισμό.

Πρώτη στάση, ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα, το οποίο γίνεται το σκηνικό για την πρώτη δοκιμασία. Πρόκειται για μια φωτογράφηση που «δανείζεται» στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Η Zενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός, είναι μαζί με τους τρεις φιναλίστ για να τους καθοδηγούν και να τους εμψυχώνουν, με τον Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται πίσω από το φωτογραφικό φακό. Τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε φιγούρες άλλης εποχής και καλούνται να… πάρουν το πρωινό τους σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Με την ισορροπία ανάμεσα στη θεατρικότητα και τη φυσικότητα να είναι το σημείο-κλειδί, τα μοντέλα φαίνεται να μη δυσκολεύονται στην απόδοση των ζητουμένων και κερδίζουν εύκολα τα εύσημα στα σετ τους.

Η μέρα όμως δεν τελειώνει εδώ. Η δράση μεταφέρεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό για τη δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση με τίτλο «Ballroom». Βιέννη, λάμψη, ρομαντισμός και κομψότητα, είναι τα στοιχεία που πλαισιώνουν τα βασικό ζητούμενο των λήψεων, που δεν είναι άλλο από το φλερτ.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα, καθώς φλερτάρουν με ένα από αυτά και ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Τι συμβαίνει όμως όταν μεταξύ των επαγγελματιών διακρίνονται και γνώριμα τους πρόσωπα; Η Αγάπη, ο Ντίνος και ο Στυλιανός, επιστρέφουν στο GNTM 4, για να συμμετέχουν στο concept και να αποτελέσουν επιλογές, ως αντικείμενα του πόθου. Η τελική επιλογή ανήκει φυσικά στους Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνο και κρίνεται εκ του αποτελέσματος πραγματικά κομβική. Η συναισθηματική στήριξη, που δίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι αδιαμφισβήτητη, πόσο όμως βοηθά στο να μη χαθεί το focus της τέλειας πόζας;

Με δύο πολύ δυνατές λήψεις έκαστος, οι top3 του διαγωνισμού φτάνουν στο πλατό ετυμηγορίας, που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε πρώτη φάση μαθαίνουν πως ολοκλήρωσαν μόλις  δύο από τις  τέσσερις δοκιμασίες του τελικού, για κάθε μία από τις οποίες τα μοντέλα θα βαθμολογούνται. Σε δεύτερη φάση, ο Head Of Scouting του Elite London, Joel Bough, μεταφέρει τα δικά του προσωποποιημένα μηνύματα προς τους υποψήφιους του μεγάλου τίτλου, δίνοντας τους εμψύχωση και όραμα.

Τέλος, η φάση της κριτικής δημιουργεί, για μια ακόμα φορά, ένταση αλλά και μια πρώτη κατάταξη, διαμορφώνοντας αντίστοιχα και την ψυχολογία των διαγωνιζόμενων. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Με δύο πολύ δυνατές δοκιμασίες να ακολουθούν, η βραδιά ολοκληρώνεται με μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση, για το πως θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Λίλι Αλεν στη σκηνή με μίνι σιθρού φόρεμα και εσώρουχα

Tabloid 15.03.2026
Η τραγουδίστρια έκανε μία ακόμη εκκεντρική εμφάνιση μετά το φόρεμα με τις αποδείξεις από τα ραντεβού του Ντέιβιντ Χάρμπουρ με άλλες γυναίκες

Απείλησαν τη Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής ‑ Η viral απάντηση: «Και είναι και κόκκινη, άντε γεια»

TV Buzz 15.03.2026
Η «πληρωμένη» απάντηση της παρουσιάτριας σε τηλεφωνική απειλή

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 15.03.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 15.03.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Η Σίντνεϊ Σουίνι διέψευσε τις φήμες περί μείωσης στήθους

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως παλαιότερα δεν αισθανόταν άνετα με το σώμα της και αυτό άλλαξε όταν συμμετείχε στο Euphoria

Κωστόπουλος: «Βγαίνει μία κυράτσα ψεύτρα, βλαχάρα των media που λέει ότι εμείς ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2025: Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα στη λίστα Forbes

Tabloid Χτες
Τα κέρδη του ηθοποιού ήταν αισθητά χαμηλότερα από εκείνα του περσινού πρωταθλητή, Ντουέιν Τζόνσον

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννα

Social Χτες
Κάθε ατέλεια είναι απόδειξη ότι έζησα, ότι μεγάλωσα, έγραψε στην ανάρτησή της η Instagrammer

«Σκληραίνει» ο ανταγωνισμός τα Σαββατοκύριακα – Τι έρχεται στη βραδινή ζώνη

Media Χτες
Τα κανάλια επιστρατεύουν τα δυνατά τους χαρτιά και ο ανταγωνισμός «φουντώνει»

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά Χτες
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου