E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

GNTM: Απόψε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού

Ο τελικός θα είναι εμπνευσμένος από την μεγάλη οθόνη

Δημοσίευση 14/12/2021 | 19:25

GNTM: Απόψε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού

Κυβέλη, Κωνσταντίνος και Όλγα, περνούν τις τελευταίες στιγμές στο σπίτι του GNTM 4, μέχρι να ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του φετινού τελικού. Το πάθος για την κορυφή είναι ξεκάθαρο και η κατάκτησή της αποτελεί προσωπικό στοίχημα για τον καθένα.

Το μήνυμα των κριτών μιλά για έναν επικό τελικό, που εμπνέεται από κινηματογραφικά καρέ, όπως κινηματογραφική ήταν και η πορεία των μοντέλων στον διαγωνισμό.

Πρώτη στάση, ένα καφέ-μπαρ με γαλλικό άρωμα, το οποίο γίνεται το σκηνικό για την πρώτη δοκιμασία. Πρόκειται για μια φωτογράφηση που «δανείζεται» στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Η Zενεβιέβ Μαζαρί, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός, είναι μαζί με τους τρεις φιναλίστ για να τους καθοδηγούν και να τους εμψυχώνουν, με τον Δημήτρη Σκουλό να βρίσκεται πίσω από το φωτογραφικό φακό. Τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε φιγούρες άλλης εποχής και καλούνται να… πάρουν το πρωινό τους σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Με την ισορροπία ανάμεσα στη θεατρικότητα και τη φυσικότητα να είναι το σημείο-κλειδί, τα μοντέλα φαίνεται να μη δυσκολεύονται στην απόδοση των ζητουμένων και κερδίζουν εύκολα τα εύσημα στα σετ τους.

Η μέρα όμως δεν τελειώνει εδώ. Η δράση μεταφέρεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό για τη δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση με τίτλο «Ballroom». Βιέννη, λάμψη, ρομαντισμός και κομψότητα, είναι τα στοιχεία που πλαισιώνουν τα βασικό ζητούμενο των λήψεων, που δεν είναι άλλο από το φλερτ.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συνεργαστούν με επαγγελματίες μοντέλα, καθώς φλερτάρουν με ένα από αυτά και ποζάρουν για τον φακό του Δημήτρη Σκουλού. Τι συμβαίνει όμως όταν μεταξύ των επαγγελματιών διακρίνονται και γνώριμα τους πρόσωπα; Η Αγάπη, ο Ντίνος και ο Στυλιανός, επιστρέφουν στο GNTM 4, για να συμμετέχουν στο concept και να αποτελέσουν επιλογές, ως αντικείμενα του πόθου. Η τελική επιλογή ανήκει φυσικά στους Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνο και κρίνεται εκ του αποτελέσματος πραγματικά κομβική. Η συναισθηματική στήριξη, που δίνει ένα αγαπημένο πρόσωπο, είναι αδιαμφισβήτητη, πόσο όμως βοηθά στο να μη χαθεί το focus της τέλειας πόζας;

Με δύο πολύ δυνατές λήψεις έκαστος, οι top3 του διαγωνισμού φτάνουν στο πλατό ετυμηγορίας, που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε πρώτη φάση μαθαίνουν πως ολοκλήρωσαν μόλις  δύο από τις  τέσσερις δοκιμασίες του τελικού, για κάθε μία από τις οποίες τα μοντέλα θα βαθμολογούνται. Σε δεύτερη φάση, ο Head Of Scouting του Elite London, Joel Bough, μεταφέρει τα δικά του προσωποποιημένα μηνύματα προς τους υποψήφιους του μεγάλου τίτλου, δίνοντας τους εμψύχωση και όραμα.

Τέλος, η φάση της κριτικής δημιουργεί, για μια ακόμα φορά, ένταση αλλά και μια πρώτη κατάταξη, διαμορφώνοντας αντίστοιχα και την ψυχολογία των διαγωνιζόμενων. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Με δύο πολύ δυνατές δοκιμασίες να ακολουθούν, η βραδιά ολοκληρώνεται με μια ακόμα σημαντική ανακοίνωση, για το πως θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέφανος Κορκολής: Αυτό που λένε ότι ο καρκίνος σκοτώνει, ναι το κάνει και μάλιστα άγρια

Media 22.10.2025
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι να μην καπνίζετε - Το κάπνισμα ήταν που μου έκανε τη ζημιά» είπε ο ίδιος

Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ συγκινημένες στον γάμο της αδελφής τους, Αλάνα

Tabloid 22.10.2025
Οι αδελφές Χαντίντ στηρίζουν πάντα η μία την άλλη

Η Ειρήνη Μερκούρη περιέγραψε τη γνωριμία με τον σύζυγό της: Του είπα να βγούμε απόγευμα για να μην πάει στο πονηρό

Tabloid 22.10.2025
Υπάρχει μια παράδοση στη φυλή μας, είμαι χριστιανή ορθόδοξη, Ελληνίδα, τσιγγάνα κι είναι σημαία μας ο Χριστός, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η αμήχανη γκάφα βασίλισσας της ομορφιάς στη σκηνή έγινε viral: «Οδυνηρό να το βλέπω, καημένο κορίτσι»

Tabloid 22.10.2025
«Παναμάς, Καναδάς, Παραγουάη ακούγονται παρόμοια, μην την καταδικάζετε»

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Ήμουν εξαρτημένος, πήγα οικειοθελώς στο ΚΕΘΕΑ»

Media 22.10.2025
«Ήθελα να πάρω κάτι για να με κατευνάσει και να με ρίξει το βράδυ για να μπορέσω να κοιμηθώ και να γίνω κανονικός άνθρωπος», είπε για τον λόγο που οδηγήθηκε στα ναρκωτικά

Πορτοκάλογλου: «Σήμερα μένω για τρίτη φορά ορφανός»

Tabloid 22.10.2025
Tι έγραψε για τον Διονύση Σαββόπουλο

Δεληβοριάς για Σαββόπουλο: «Θα σου χρωστώ για πάντα όλο τον εαυτό μου»

Tabloid 22.10.2025
Με ένα μακροσκελές κείμενο αποχαιρέτησε τον Διονύση Σαββόπουλο

Sugababes: Θυμάσαι το λατρεμένο girl band; Δες πώς είναι και πού βρίσκονται σήμερα!

Celebrity Stories 22.10.2025
Ανανεωμένη, ανεξάρτητη και με νέο αλλά και παλιό υλικό, το θρυλικό girl band κατακτά ξανά τις σκηνές

Η εξομολόγηση της Keira Knightley: «Έφτασα στα όρια της τρέλας – αλλά κανείς δεν το κατάλαβε»

Celebrity Stories 22.10.2025
Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει πώς η πίεση της φήμης και οι παπαράτσι την οδήγησαν σε ψυχική κατάρρευση στα πρώτα χρόνια της καριέρας της