E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοφία Βόσσου: Τρόμαξα από την εικόνα μου, είχα φτάσει 37 κιλά, σαν σκελετός

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια

Δημοσίευση 14/12/2021 | 14:06

Σοφία Βόσσου: Τρόμαξα από την εικόνα μου, είχα φτάσει 37 κιλά, σαν σκελετός

Συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου και αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η σπουδαία τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε πως σε κάποια φάση είχε φτάσει να ζυγίζει 37 κιλά.

«Το 2021 ήταν η δυσκολότερη χρονιά της ζωής μου, γιατί ταλαιπωρήθηκα από την αρχή μέχρι και σήμερα. Πάνω που το ξεπερνούσα, με βρήκε και το σπάσιμο του ποδιού. Υπέφερα από πόνους, λύγισα, σκεφτόμουν ότι δεν έχω ποιότητα ζωής και με ενοχλούσε όλο αυτό. Οι φίλοι μου μού έδωσαν δύναμη. Είπα στον εαυτό μου “πρέπει να ντρέπεσαι, υπάρχουν παιδάκια που είναι στα πρόθυρα του θανάτου κι άλλοι που περνάνε ανίατες καταστάσεις”. Δεν είχα νευρική ανορεξία. Είχε κάποια στένωση το στομάχι μου και κάναμε ένα απλό χειρουργείο. Μετά έπαθα διάτρηση», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.


Στη συνέχεια πρόσθεσε πως είχε φτάσει σε σημείο να τρομάζει με την εικόνα της. «Η κόρη μου ήταν στεναχωρημένη, αλλά μου έδειχνε πως δεν συμβαίνει τίποτα. Τρόμαξα από την εικόνα μου, είχα φτάσει 37 κιλά. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις το πόδι σου όσο είναι ο καρπός μου τώρα; Να είσαι σαν σκελετός. Τρόμαζα με την εικόνα μου. Σκελετός, κόκκαλο», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στα σχόλια που γράφονταν για εκείνη, όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας της και τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα προσβλητικά. «Ήξερα ότι η υγεία μου θα επανέλθει. Έλεγα: "Αν θέλει ο Θεός, να με πάρει". Έβλεπα τα σχόλια, με στενοχώρησε η στάση του κόσμου. Τι ανθρωποφαγία ήταν αυτή; Χωρίς να ξέρεις τι περνάει ο άλλος, ένας άνθρωπος υποφέρει και τον γράφεις σκιάχτρο;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»