E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σταματής Φασουλής μίλησε για τα χρόνια του αλκοολισμού του

«Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί έκανα ότι δεν την χρειάζομαι»

Δημοσίευση 11/12/2021 | 17:25

Ο Σταματής Φασουλής μίλησε για τα χρόνια του αλκοολισμού του

Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε συνέντευξη στο Τι Λες Τώρα! και στον Μαρίνο Βυθούλκα και μίλησε για την παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες» που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί και άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Μιλώντας για το κοινό που βλέπει την παράσταση, σημείωσε ότι διψάει ο κόσμος για θέατρο και πηγαίνει στις παραστάσεις παρά τους περιορισμούς που ισχύουν, όπως η χρήση της μάσκας.

«Δεν ξέρω αν είναι χαρούμενοι, αλλά τα μάτια τους και μόνο δείχνουν ότι είναι ήρωες» τόνισε και πρόσθεσε πως και τα θέατρα έχουν υποστεί ζημιά από την πανδημία.

Για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του J2US ανέφερε ότι είπε αμέσως «ναι» καθώς ο σκοπός του είναι φιλανθρωπικός και δεν υπάρχει εγκλισμός των συμμετεχόντων. «Είχα εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοκλώνη και υπήρχαν και βιοποριστικοί λόγοι» συμπλήρωσε.

«Δεν έχουν άδικο που με αποκαλούν ξινό, διότι από φόβο στις εμφανίσεις μου μπροστά σε κόσμο είμαι κρατημένος. Αισθάνομαι άβολα» τόνισε ο Σταμάτης Φασουλής, προσθέτοντας ότι έμαθε το αλφάβητο της ζωής στη Σαλαμίνα, ενώ για τον πατέρα του ανέφερε ότι ήταν αδιάφορος. «Ίσως εκεί να οφείλονται και διάφορες φοβίες που έχω» υπογράμμισε.

«Την δεκαετία του 1980 έζησα μια περίοδο έκλυτης ζωής, με ακρότητες, σκοτάδια και απελπισία» ανέφερε ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός, προσθέτοντας: «Επί έξι χρόνια έπινα πάρα πολύ. Ξεκινούσα ύστερα από την παράσταση και μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί έκανα ότι δεν την χρειάζομαι. Ήμουν επηρμένος».

Για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σημείωσε πως της είπε πράγματα που δεν είχε πει σε κανέναν. «Ξαφνικά γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον σε μια νύχτα. Αυτή η ανταλλαγή ζωής με βοήθησε» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision Χτες
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid Χτες
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid Χτες
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid Χτες
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram