E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχασα τον εαυτό μου, έγινα επιθετικός με τη σύντροφό μου

Ο Γρηγόρης εξομολογήθηκε πως πέρασε την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή του

Δημοσίευση 10/12/2021 | 14:07

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχασα τον εαυτό μου, έγινα επιθετικός με τη σύντροφό μου

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο αγαπημένος παρουσιαστή προχώρησε, μέσα σε όλα, σε μια εξομολόγηση ψυχής για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του. Τότε που για να χάσει κιλά ακολούθησε την συμβουλή να πάρει χάπια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου. Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω. Ίσως να είχα μια πολύ κακή συνέχεια στη ζωή μου με αυτό που πήγα να κάνω. Όταν αφέθηκα και είπα στον εαυτό μου να φάει και να κάνει ότι θέλει, που δεν ξέρω για ποιο λόγο το αποφάσισα αυτό, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση».

«Βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε πως θα με βοηθήσει και θα μου δώσει ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. «Δεν θέλω όμως να πεις πουθενά ότι θα πάρεις αυτό το χάπι», μου είπε. Με αγχώνει λίγο είναι η αλήθεια. Το παίρνω από το φαρμακείο και ο φαρμακοποιός μού το δίνει δύσκολα».

«Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου. Από τη μία πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω να χάνω κιλά αλλά από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αποκορύφωμα μια νύχτα, εκεί που παίζαμε χαρτιά, γίνομαι πάρα πολύ επιθετικός , επικρατεί μια τρέλα και χάνω τον εαυτό μου… Επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο! Φεύγω από εκεί, με σταματάνε οι άλλοι άνθρωποι που ήταν εκεί, μαλώνω στο δρόμο και φτάνω πάλι στο να χτυπήσω κάποιον πάρα πολύ. Ξημερώνω χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με την σύντροφο μου» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο late night του ΑΝΤ1.

«Διαβάζοντας για αυτό το φάρμακο έπαθα σοκ! Το πετάω και είπα πως δεν με ενδιαφέρει πια να χάσω κιλά. Είναι η καταλυτική και στενάχωρη στιγμή που αφέθηκα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έζησαν πάνω από 90 και όχι απλώς επέζησαν: Τα μυστικά μακροζωίας 8 θρύλων της υποκριτικής

Celebrity Stories 30.01.2026
Από τη σκηνή μέχρι τα 91, τα 3L της ζωής και το χιούμορ ως ελιξίριο νεότητας

Champions League: Έσπασε την τηλεόραση σε live μετάδοση μετά το γκολ του Τρούμπιν

Social Χτες
Viral η απίστευτη αντίδραση διάσημου YouTuber οπαδού της Μαρσέιγ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε πατέρας για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Σε πελάγη ευτυχίας ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ και η σύζυγός του, Ναυσικά

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε γuμνή πάνω σε ράγες τρένου

Social Χτες
Για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού

Παιδί 2 ετών κατέρριψε δύο παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες στο μπιλιάρδο

Social Χτες
Έγινε ο νεότερος άνθρωπος που πέτυχε «διπλό χτύπημα» στο μπιλιάρδο

Γιώργος Σεϊταρίδης: «Δεν υπήρχε θέμα απεξάρτησης από ουσίες, ούτε χαρτιά έπαιζα, ούτε με κυνηγούσαν»

Tabloid Χτες
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο ο Γιώργος Σεϊταρίδης, μαζί με την σύζυγό του, Όλγα Θανασιά, οι οποίοι μίλησαν για την ζωή τους στην επαρχία

«Έχω παιδιά»: Όλα όσα θα δούμε στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

Media Χτες
Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης οικογενειακής κωμωδίας «Έχω παιδιά» επιστρέφει με νέο διπλό επεισόδιο την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

Tabloid Χτες
Όσα είπε για το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα παιδί με τον Dj Stephan με τον οποίο ήταν σε σχέση από το 2022

Γιώργος Λάνθιμος: Διπλή παρουσία στο Super Bowl 2026 ‑ Σκηνοθετεί δύο διαφημίσεις

Tabloid Χτες
Με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν και ένα αινιγματικό teaser αποκαλύφθηκε η νέα συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς