E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έξαλλος και ο Μάριος Ιορδάνου: «Επιστρέφω το δηλητήριο, στην υγειά σου»

Τι δήλωσε μαζί με τη Σοφία Καζαντζιάν

Δημοσίευση 10/12/2021 | 12:45

Έξαλλος και ο Μάριος Ιορδάνου: «Επιστρέφω το δηλητήριο, στην υγειά σου»

Με αφορμή τη σκληρή κριτική για την ταινία The Black Bachelor που έκανε ο κριτικός κινηματογράφου Χρήστος Μήτσης, οι σεναριογράφοι Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν βγήκαν στον αέρα του Πρωινό. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΞέσπασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ 10/12/2021

Η Σοφία Καζαντζιάν είπε από την πλευρά της: «Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει καν. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική. Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δε μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί το βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 που δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν».

Στη συνέχεια, ο Μάριος Ιορδάνου ξέσπασε λέγοντας: «Απαράδεkτο ήταν το σχόλιο περί covid-19. Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου!

Δεν μας αφορά το σχόλιο του κύριου Μήτση, όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν. Όταν εγώ πήγα να πεθάνω. Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Φωτογραφίες από τις Μαλδίβες και η ανάρτηση που συγκίνησε – «Δεν μου λείπει απολύτως τίποτα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Ένα ηλιοβασίλεμα, μια απέραντη γαλήνη και δίπλα μου ο άνθρωπος που αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή της

Μαρία Σολωμού: «Κάνω συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω – 2‑3 όμως θα ήθελα να τους κλωτσήσω»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Σολωμού μίλησε για το podcast «Μαρία τη Νύχτα», την εμπειρία της στην τηλεόραση και την απόφασή της να σταματήσει το YouTube.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό ατύχημά του στο Survivor, ο Σταύρος Φλώρος επέστρεψε στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιστροφή του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης έγινε γνωστή μέσω των social media

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

Tabloid Χτες
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.