E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»

O Γιώργος Λιάγκας φανερά εκνευρισμένος

Δημοσίευση 8/12/2021 | 21:11

Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με την ατάκα «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου»

Ο Χρήστος Πλαΐνης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» της Τρίτης και ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία και έκανε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον χωρισμό του.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Χρήστο Πλαΐνη: «Πάντα με συγκινεί γιατί έχεις μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρόνων. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κ.λπ. Και εμένα με στιγμάτισε. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν τη σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ» είπε από την πλευρά του ο Χρήστος Πλαΐνης, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Σε καταλαβαίνω. Μπράβο όμως στον Οδυσσέα».

Τότε, η Φαίη Σκορδά σχολίασε με αμηχανία: «Εγώ θα αποχωρήσω όμως τώρα. Δηλαδή, δεν μιλάω…».

«Μια φορά που έχουμε κοινά βιώματα και οι άντρες, μην τους σκοτώσουμε κιόλας. Δεν σημαίνει ότι ένας άντρας δεν αισθάνεται και μόνον εσείς αισθάνεστε», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει

Με αφορμή τη χθεσινή του ατάκα, σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, φανερά εκνευρισμένος, ξεκαθάρισε πως εννοούσε ότι αισθάνεται ενοχικά απέναντι στα παιδιά του και όχι ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του.

«Βγήκα και είπα ότι δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου και βγήκαν όλοι και είπαν δεν έχουμε ξεπεράσει τον χωρισμό! Είναι ντροπή! Αν δεν είχα ξεπεράσει τον χωρισμό, δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή… Εσύ κατάλαβες και όλοι κατάλαβαν… Ή όλοι οι δημοσιογράφοι είναι βλάκες, που δεν το πιστεύω, ή επίτηδες το έκαναν... Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από τη Σκορδά;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Καιριδής και Χρήστος Κατσώτης «σφάχτηκαν» on air: «Θα μας στείλετε φυλακή», «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε»

TV Buzz 02.02.2026
Η ατάκα του «γαλάζιου» βουλευτή για τα «κόκκινα συνδικάτα» που κατέστρεψαν το Πέραμα προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή του ΚΚΕ

Βίντεο: Ιάπωνας αθλητής βόλεϊ χτύπησε κατά λάθος επόπτη και ζήτησε την πιο θεαματική συγγνώμη

Παράξενα 02.02.2026
Ο Γιούτζι Νισίντα, ένας σταρ παγκόσμιου επιπέδου στο χώρο του βόλεϊ, πρωταγωνίστησε σ` ένα απίθανο περιστατικό στο All Star Game που διεξήχθη στο Κόμπε

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σόμμερ ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid 02.02.2026
Ο γνωστός ηθοποιός πόσταρε μέσω instagram την περιπέτεια της υγείας του

Grammy 2026: Η Σερ ανακοίνωσε ως νικητή νεκρό καλλιτέχνη και έφυγε από την σκηνή πριν ολοκληρώσει

Tabloid 02.02.2026
Η Σερ ανέβηκε στην σκηνή το βράδυ της Κυριακής στο Λος Αντζελες για να παραλάβει το βραβείο για το συνολικό έργο της στη μουσική

Χάμιλτον – Καρντάσιαν: Μυστική συνάντηση στην Αγγλία και φήμες για σχέση

Tabloid 02.02.2026
Οι δυο τους πέρασαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πολυτελές Estelle Manor, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας και ενισχύοντας τα σενάρια

Η χιουμοριστική, αλλά νυσταγμένη «καλημέρα» του Αρκά και η «δύναμη» του καφέ

Χιούμορ 02.02.2026
Το σκίτσο για το ξεκίνημα της εβδομάδας

Κατερίνα Καραβάτου: Απάντησε οn camera για τη σύγκριση με την Ελένη Τσολάκη

Tabloid 02.02.2026
Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, δεν απέφυγε να σχολιάσει και τα νούμερα τηλεθέασης

«Καλημέρα Ελλάδα»: Το νέο πρόσωπο μετά την αποχώρηση της Αννας Λιβαθυνού

Media 02.02.2026
Ο Παναγιώτης Στάθης καλωσόρισε τον νέο του συνεργάτη, Στέφανο Σίσκο, μετά το τέλος της Αννας Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Survivor: Ο Gio Kay αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Media 02.02.2026
Εκτός Survivor ο Gio Kay, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που αιφνιδίασε τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού