E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

George Clooney: Απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας

Ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σύζυγός του Amal Alamuddin

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/12/2021 | 12:54

George Clooney: Απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας

Δουλειά μιας μέρας που θα τον έκανε πλουσιότερο κατά 35 εκατομμύρια δολάρια απέρριψε ο George Clooney, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στον Guardian.

Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός, με αφορμή τη νέα ταινία του με τίτλο «The Tender Bar» που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα, είπε ότι αρνήθηκε πρόταση 35 εκατομμυρίων δολαρίων για μια δουλειά που αφορούσε μια διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας στην οποία θα ήταν πρωταγωνιστής.

Ο Clooney όμως επέλεξε να την απορρίψει παρά την τεράστια αμοιβή και ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σύζυγός του Amal Alamuddin. «Συζητήσαμε με την Amal και πήραμε την απόφαση ότι δεν αξίζει τον κόπο» είπε και εξήγησε ότι η διαφήμιση σχετιζόταν με χώρα που ναι μεν είναι σύμμαχος των ΗΠΑ αλλά είναι «υπό αμφισβήτηση πολλές φορές», χωρίς να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

Όσο για την οικογενειακή του ζωή με τη σύζυγό του με την οποία το 2017 απέκτησαν δύο παιδιά σημειώσει πως είναι φυσιολογική. Μιλώντας για τη φροντίδα των παιδιών, είπε ότι έχουν μόνο μια νταντά «τέσσερις ημέρες την εβδομάδα», καθώς «είναι σημαντικό για την Amal να συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των παιδιών». «Και κατά τη διάρκεια του lockdown ήμασταν μόνο εμείς για έναν ολόκληρο χρόνο! Ένιωσα σαν τη μητέρα μου το 1964 - να πλένω πιάτα και να βάζω έξι πλυντήρια τη μέρα» είπε.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι το ζεύγος Clooney ήταν προσκεκλημένο το 2018 στο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τον Μάιο του 2018 έχοντας μάλιστα θέσεις VIP στην γαμήλια τελετή στο Windsor.

Σε ό,τι αφορά τη νέα του ταινία στην οποία έχει συμπρωταγωνιστές του τον Ben Affleck και Tye Sheridan , το «The Tender Bar» διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του JR Moehringer το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που αναζητά πατρικές φιγούρες σε ένα μπαρ που διευθύνει ο θείος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες