E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

George Clooney: Απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας

Ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σύζυγός του Amal Alamuddin

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/12/2021 | 12:54

George Clooney: Απέρριψε 35 εκατομμύρια δολάρια για δουλειά μιας ημέρας

Δουλειά μιας μέρας που θα τον έκανε πλουσιότερο κατά 35 εκατομμύρια δολάρια απέρριψε ο George Clooney, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στον Guardian.

Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός, με αφορμή τη νέα ταινία του με τίτλο «The Tender Bar» που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα, είπε ότι αρνήθηκε πρόταση 35 εκατομμυρίων δολαρίων για μια δουλειά που αφορούσε μια διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας στην οποία θα ήταν πρωταγωνιστής.

Ο Clooney όμως επέλεξε να την απορρίψει παρά την τεράστια αμοιβή και ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η σύζυγός του Amal Alamuddin. «Συζητήσαμε με την Amal και πήραμε την απόφαση ότι δεν αξίζει τον κόπο» είπε και εξήγησε ότι η διαφήμιση σχετιζόταν με χώρα που ναι μεν είναι σύμμαχος των ΗΠΑ αλλά είναι «υπό αμφισβήτηση πολλές φορές», χωρίς να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

Όσο για την οικογενειακή του ζωή με τη σύζυγό του με την οποία το 2017 απέκτησαν δύο παιδιά σημειώσει πως είναι φυσιολογική. Μιλώντας για τη φροντίδα των παιδιών, είπε ότι έχουν μόνο μια νταντά «τέσσερις ημέρες την εβδομάδα», καθώς «είναι σημαντικό για την Amal να συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των παιδιών». «Και κατά τη διάρκεια του lockdown ήμασταν μόνο εμείς για έναν ολόκληρο χρόνο! Ένιωσα σαν τη μητέρα μου το 1964 - να πλένω πιάτα και να βάζω έξι πλυντήρια τη μέρα» είπε.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι το ζεύγος Clooney ήταν προσκεκλημένο το 2018 στο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ τον Μάιο του 2018 έχοντας μάλιστα θέσεις VIP στην γαμήλια τελετή στο Windsor.

Σε ό,τι αφορά τη νέα του ταινία στην οποία έχει συμπρωταγωνιστές του τον Ben Affleck και Tye Sheridan , το «The Tender Bar» διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του JR Moehringer το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που αναζητά πατρικές φιγούρες σε ένα μπαρ που διευθύνει ο θείος του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Dara χόρεψε ξέφρενα τις «Καμπάνες» του Κωνσταντίνου Αργυρού, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Η φετινή νικήτρια της Eurovision βρέθηκε σε εμφάνιση του καλλιτέχνη στη Νέα Υόρκη

Τρολάρισμα των Βέλγων στον Τραμπ και τις ΗΠΑ με την επικράτησή τους στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 07.07.2026
«Ανατρέψτε αυτό», έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους οι «Κόκκινοι Διάβολοι» αφήνοντας σαφείς αιχμές για την ανατροπή της κόκκινης κάρτας του Μπαλογκάν

Πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων έχασε πάνω από 70.000 δολάρια σε απάτη μέσω SMS: «Μπορεί να συμβεί στον καθένα»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Το SMS-παγίδα που την έπεισε να μεταφέρει τα χρήματα στους απατεώνες

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

Celebrity Stories 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα