E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Μπέζος: «Να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να αφήσουμε τις αρλούμπες και τις ανοησίες»

«Έχω εμβολιαστεί πλήρως, έχω γίνει σαν νεραντζιά από τα εμβόλια»

Δημοσίευση 3/12/2021 | 16:33

Γιάννης Μπέζος: «Να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να αφήσουμε τις αρλούμπες και τις ανοησίες»

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πάμε Δανάη! και την Δανάη Μπάρκα. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με το κοινό, στον Άρη Σερβετάλη και τη στάση του σχετικά με τον κορονοϊό.

«Μια καθημερινή σειρά είναι αρκετά κουραστική, αλλά η αποστολή η δική μας είναι να κάνουμε συντροφιά τους τηλεθεατές. Οι προτάσεις που μου γίνονται τώρα ακουμπούν στην ιδιοσυγκρασία μου, αλλά αν δεν βρεις κάποιο κοινό με τον ρόλο πρέπει αν δημιουργήσεις. Ο τηλεθεατής κατά 80% δεν ακολουθεί τον ρόλο, αλλά τον άνθρωπο. Η τηλεόραση θέλει ανανέωση και στο προσωπικό και στη θεματολογία. Πρέπει να γίνει πιο τολμηρή, στα σενάρια είναι ακόμα συντηρητική.

Ως κοινωνία είμαστε συντηρητικοί, έχουμε θυμό μέσα μας και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που γλεντάμε. Έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα νεότερος, ήμουν αψύς στη δουλειά, Ενδεχομένως να αδίκησα κάποιους ανθρώπους, υπήρξα δριμύς, αλλά όχι σε προσωπικό επίπεδο, πάντα με γνώμονα τη δουλειά. Ένα από τα λάθη που έκανε είναι ότι εργάστηκα παραπάνω από ότι χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να αφήσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής.

Βγαίνω στην τηλεόραση όταν έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να λέμε ψέματα, σιχαίνομαι τον λαϊκισμό και με ενοχλεί που δουλευόμαστε μεταξύ μας. Έχω δει ανθρώπους που στην προσωπική τους ζωή λένε άλλα και άλλα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν, ενώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να λέμε άλλα πράγματα; Είναι ψευδές ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους, σύμφωνα με τα νέα μέτρα. «Εγώ διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο», δήλωσε.

Ο Γιάννης Μπέζος δηλώνει ευγνώμων για την αγάπη του κοινού, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα απωθημένο: «Με τιμάει που ο κόσμος έρχεται για να με δει, για να περάσει καλά. Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στους θεατές και σέβομαι το μεροκάματό τους. Με συγκινεί να βλέπω ανθρώπους που περιμένουν στη στάση για να πάνε για το μεροκάματό τους. Έβλεπα μία κοπέλα τις προάλλες που περίμενε έξω από τη δουλειά της και έλεγα πως εκείνη περιμένει για τόσες ώρες εκεί και εμείς κάνουμε τους καλλιτέχνες. Αυτό με προβληματίζει, με συγκινεί πιο πολύ από κάτι θεατρικές ερμηνείες που βλέπω».

Για τον κορονοϊό δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος: «Με προβληματίζει ο κορονοϊός. Δεν φοβάμαι. Έχω εμβολιαστεί πλήρως, έχω γίνει σαν νεραντζιά από τα εμβόλια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, πρέπει να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να πάμε παρακάτω. Να αφήσουμε τις αρλούμπες, τις ανοησίες, τις ελαφρότητες και τις γραφικότητες».


Μετά τις 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Μπέζος μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη θα παίξουν στο έργο «Αινιγματικές Παραλλαγές» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ενώ από για δύο Παρασκευές θα κάνει στο βιβλιοπωλείο Ιανός ένα αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»