E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Μπέζος: «Να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να αφήσουμε τις αρλούμπες και τις ανοησίες»

«Έχω εμβολιαστεί πλήρως, έχω γίνει σαν νεραντζιά από τα εμβόλια»

Δημοσίευση 3/12/2021 | 16:33

Γιάννης Μπέζος: «Να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να αφήσουμε τις αρλούμπες και τις ανοησίες»

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Πάμε Δανάη! και την Δανάη Μπάρκα. Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με το κοινό, στον Άρη Σερβετάλη και τη στάση του σχετικά με τον κορονοϊό.

«Μια καθημερινή σειρά είναι αρκετά κουραστική, αλλά η αποστολή η δική μας είναι να κάνουμε συντροφιά τους τηλεθεατές. Οι προτάσεις που μου γίνονται τώρα ακουμπούν στην ιδιοσυγκρασία μου, αλλά αν δεν βρεις κάποιο κοινό με τον ρόλο πρέπει αν δημιουργήσεις. Ο τηλεθεατής κατά 80% δεν ακολουθεί τον ρόλο, αλλά τον άνθρωπο. Η τηλεόραση θέλει ανανέωση και στο προσωπικό και στη θεματολογία. Πρέπει να γίνει πιο τολμηρή, στα σενάρια είναι ακόμα συντηρητική.

Ως κοινωνία είμαστε συντηρητικοί, έχουμε θυμό μέσα μας και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που γλεντάμε. Έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα νεότερος, ήμουν αψύς στη δουλειά, Ενδεχομένως να αδίκησα κάποιους ανθρώπους, υπήρξα δριμύς, αλλά όχι σε προσωπικό επίπεδο, πάντα με γνώμονα τη δουλειά. Ένα από τα λάθη που έκανε είναι ότι εργάστηκα παραπάνω από ότι χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να αφήσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής.

Βγαίνω στην τηλεόραση όταν έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να λέμε ψέματα, σιχαίνομαι τον λαϊκισμό και με ενοχλεί που δουλευόμαστε μεταξύ μας. Έχω δει ανθρώπους που στην προσωπική τους ζωή λένε άλλα και άλλα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν, ενώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να λέμε άλλα πράγματα; Είναι ψευδές ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους, σύμφωνα με τα νέα μέτρα. «Εγώ διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο», δήλωσε.

Ο Γιάννης Μπέζος δηλώνει ευγνώμων για την αγάπη του κοινού, ενώ πρόσθεσε πως δεν έχει κανένα απωθημένο: «Με τιμάει που ο κόσμος έρχεται για να με δει, για να περάσει καλά. Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στους θεατές και σέβομαι το μεροκάματό τους. Με συγκινεί να βλέπω ανθρώπους που περιμένουν στη στάση για να πάνε για το μεροκάματό τους. Έβλεπα μία κοπέλα τις προάλλες που περίμενε έξω από τη δουλειά της και έλεγα πως εκείνη περιμένει για τόσες ώρες εκεί και εμείς κάνουμε τους καλλιτέχνες. Αυτό με προβληματίζει, με συγκινεί πιο πολύ από κάτι θεατρικές ερμηνείες που βλέπω».

Για τον κορονοϊό δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος: «Με προβληματίζει ο κορονοϊός. Δεν φοβάμαι. Έχω εμβολιαστεί πλήρως, έχω γίνει σαν νεραντζιά από τα εμβόλια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία, πρέπει να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να πάμε παρακάτω. Να αφήσουμε τις αρλούμπες, τις ανοησίες, τις ελαφρότητες και τις γραφικότητες».


Μετά τις 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Μπέζος μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη θα παίξουν στο έργο «Αινιγματικές Παραλλαγές» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ενώ από για δύο Παρασκευές θα κάνει στο βιβλιοπωλείο Ιανός ένα αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

E-Daily 3.Left 11.07.2026
«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από την Πάρο θα σας «λιώσει»

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς στην Πάρο, με την μικρή Ξένια να είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής τους

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή με σταμάτησε… όγκος στον εγκέφαλο, καρκίνος στο πάγκρεας, διαβήτης, υπογονιμότητα και τόσα ακόμη»

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας και τη δύσκολη διαδρομή της προς την ίαση μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ποιο μεγάλο όνειρο πραγματοποίησε ο Αντονι Χόπκινς στα 88 του χρόνια;

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο ως συνθέτης και ετοιμάζει άλμπουμ με ορχηστρικά έργα έξι δεκαετιών.