E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάρης Ρώμας: Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια

Χώρισε από την σχέση του γιατί είχαν διαφορετική άποψη στο ζήτημα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Δημοσίευση 29/11/2021 | 21:31

Ο Χάρης Ρώμας πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια σχέσης.

Όπως εξήγησε, υπήρχε διαφορά απόψεων στο θέμα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού. «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω μέσα μου ένα τεράστιο κομμάτι αγάπης γι' αυτή την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια, δεν μπορώ να διαγράψω αυτό το πρόσωπο σαν προσωπικότητα. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα, είχαμε διαφορά απόψεων για τα εμβόλια, αν πρέπει ή όχι», είπε στην εκπομπή του Mega.

Και συνέχισε: «Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής [...] Πράγματι έχουν παρουσιαστεί παρενέργειες σε όλα τα εμβόλια, αλλά έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς».

«Πιστεύω ότι, όταν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί βλέπετε πόσο μεγάλη διάσταση έχει πάρει στο καλλιτεχνικό χώρο και παντού, τότε ανοίγει πολλές φορές ένα παράθυρο και βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα του άλλου ή και του δικού μου αντίστοιχα, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Όταν είσαι ευτυχισμένος για τόσα χρόνια, γιατί ήμασταν ευτυχισμένοι, υπήρχε μεγάλη αγάπη, από μένα υπάρχει πάντα πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε, ήταν ίσως η στιγμή να γίνει. Προσπαθώ να το δω θετικά πλέον και να προχωρήσω το επόμενο βήμα της ζωής μου», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες