E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε, δεν φέρει καμία ευθύνη»

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Χατζάκης

Δημοσίευση 29/11/2021 | 18:25

Οι δηλώσεις του γνωστού σκηνοθέτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που του προσάπτουν

Οι πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχουν προκαλέσει φυσικά, αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω του να αντιμετωπίζουν κι εκείνοι τις συνέπειες.

Ο Σωτήρης Χατζάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και όπως δήλωσε, έχει σκοπό να σταθεί δίπλα στο παιδί του ηθοποιού που κατηγορείται, καθώς δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή την στιγμή πρέπει πρώτα να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη Δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί. Τα κορίτσια τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και αν αυτά που λένε είναι αλήθεια ή αν έχουν υποστεί βία», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.


Στην συνέχεια, εξήγησε πως αν όλες οι κατηγορίες τελικά, ισχύουν, τότε τα λόγια που είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον βρίσκουν σύμφωνο: «Νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

Τέλος, για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε: «Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε, γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που σόκαρε τον πλανήτη: Τότε που η Björk επιτέθηκε σε δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Ένα περιστατικό μερικών δευτερολέπτων στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ έγινε μια από τις πιο πολυσυζητημένες συγκρούσεις διασημότητας και ΜΜΕ στη δεκαετία του `90.

Kanye West: Τι συμβαίνει και ακυρώνονται οι συναυλίες του στην Ευρώπη;

E-Daily 3.Left 02.06.2026
Οι λόγοι πίσω από τις ακυρώσεις των συναυλιών του

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left Χτες
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Προχτές
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Προχτές
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Προχτές
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Προχτές
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.