E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε, δεν φέρει καμία ευθύνη»

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Χατζάκης

Δημοσίευση 29/11/2021 | 18:25

Οι δηλώσεις του γνωστού σκηνοθέτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που του προσάπτουν

Οι πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχουν προκαλέσει φυσικά, αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω του να αντιμετωπίζουν κι εκείνοι τις συνέπειες.

Ο Σωτήρης Χατζάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και όπως δήλωσε, έχει σκοπό να σταθεί δίπλα στο παιδί του ηθοποιού που κατηγορείται, καθώς δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή την στιγμή πρέπει πρώτα να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη Δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί. Τα κορίτσια τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και αν αυτά που λένε είναι αλήθεια ή αν έχουν υποστεί βία», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.


Στην συνέχεια, εξήγησε πως αν όλες οι κατηγορίες τελικά, ισχύουν, τότε τα λόγια που είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον βρίσκουν σύμφωνο: «Νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

Τέλος, για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε: «Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε, γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χείμαρρος η Νεφέλη Μεγκ κατά της Ελίνας Παπίλα: «Την άκουγα να ωρύεται»

TV Buzz 05.12.2025
Αποκάλυψε πως δεν την ήθελαν στην εκπομπή

«Έχω δει 15 ψυχιάτρους»: Η πιο σκληρή εξομολόγηση του Presley Gerber, του γιου της Cindy Crawford

Tabloid 05.12.2025
Ο γιος της Cindy Crawford εξηγεί: Πώς πάλεψε με κρίσεις πανικού, φάρμακα και απώλειες

Εντός Eurovision το Ισραήλ: Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία

Eurovision Χτες
Αμεσες οι αντιδράσεις των ραδιοτηλεοπτικών φορέων των χωρών που αιτήθηκαν την αποχώρηση του Ισραήλ από τον διαγωνισμό

Φθιώτιδα: Αγρότης έκανε δώρο στην κόρη του ένα κάθισμα Ferrari – Το τοποθέτησε μπροστά στο τρακτέρ της

Social Χτες
Εκείνος θέλει να της πάρει μία Ferrari και ξεκίνησε πρώτα με το κάθισμα

Poorstacy: Συνελήφθη η σύντροφος του ράπερ μετά την αυτοκτονία του στη Φλόριντα

Tabloid Χτες
Η σύντροφός του περιέγραψε με λεπτομέρειες τι ακριβώς διαδραματίστηκε τη νύχτα που o Poorstacy αυτοκτόνησε

«Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά»: Μια αξέχαστη βραδιά έρχεται 20 χρόνια μετά στο MEGA

Media Χτες
Μια αξέχαστη βραδιά, ένα πάρτι γενεθλίων για μια θρυλική σειρά. Όλα είναι έτοιμα για το Reunion του «Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά» που έρχεται στο MEGA!

Η Klavdia τραγούδησε την «Αστερομάτα» στην τελετή παράδοσης της Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Tabloid Χτες
Η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision εμφανίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Αποκάλυψη για Αγγελο Λάτσιο: «Αρρώστησε σοβαρά. Ήταν στο νοσοκομείο η Μενεγάκη και ο Λάτσιος»

Tabloid Χτες
Μια αποκάλυψη για τον Αγγελο Λάτσιο, γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έκανε σήμερα 4/12 στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας