E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη θα το αγκαλιάσουμε, δεν φέρει καμία ευθύνη»

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Χατζάκης

Δημοσίευση 29/11/2021 | 18:25

Οι δηλώσεις του γνωστού σκηνοθέτη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που του προσάπτουν

Οι πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχουν προκαλέσει φυσικά, αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, με τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω του να αντιμετωπίζουν κι εκείνοι τις συνέπειες.

Ο Σωτήρης Χατζάκης τοποθετήθηκε επί του θέματος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και όπως δήλωσε, έχει σκοπό να σταθεί δίπλα στο παιδί του ηθοποιού που κατηγορείται, καθώς δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

«Ο Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, ένας από τους καλύτερους που έχουν περάσει από το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή την στιγμή πρέπει πρώτα να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη Δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί. Τα κορίτσια τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και αν αυτά που λένε είναι αλήθεια ή αν έχουν υποστεί βία», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.


Στην συνέχεια, εξήγησε πως αν όλες οι κατηγορίες τελικά, ισχύουν, τότε τα λόγια που είχε πει ο Σπύρος Μπιμπίλας, τον βρίσκουν σύμφωνο: «Νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

Τέλος, για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη δήλωσε: «Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε, γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου