E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία της μητέρας του

Πιστεύει ότι μία τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή δεν πρέπει να κανιβαλιστεί από αρνητική δημοσιότητα

Δημοσίευση 29/11/2021 | 14:16

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία της μητέρας του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Γιάννης Λιγνάδης έχασαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου την πολυαγαπημένη τους μητέρα, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως πάρκινσον και δεν είχε απόλυτη επίγνωση των όσων συνέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του από το περιβάλλον του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, η κηδεία της μητέρας τους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης σκέφτεται να μη ζητήσει να πάει στο «τελευταίο αντίο».

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ο πιο αγαπημένος του άνθρωπος και το σημείο αναφοράς, ο Δημήτρης Λιγνάδης -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από ανθρώπους κοντά του- δε θα ζητήσει να παραστεί, καθώς πιστεύει ότι μία τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή δεν πρέπει να κανιβαλιστεί από αρνητική δημοσιότητα.

«Η ζωή μου όταν ήμουν παιδί φαινόταν τότε δύσκολη. Δεν ανήκα σε μια τυπική οικογένεια, μπαμπάς, μαμά, που βγαίνουν μαζί. Είχαμε καταλάβει από νωρίς ότι υπήρχαν σύννεφα στη σχέση του πατέρα μας με τη μάνα μας. Όταν ήμουν δέκα τριών ετών ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει στο ισόγειο. Ήταν μια νεφελώδης σχέση των γονιών μου, μια δύσκολη σχέση αρσενικού και θηλυκού, με πολλή αγάπη.

Με επηρέασε η σχέση των γονιών μου αλλά δεν το κάνω και σημαία, όπως άλλοι επικαλούνται δύσκολα παιδικά χρόνια. Άλλοι έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα από μένα. Τότε, το διαζύγιο ήταν και λίγο κατακριτέο και σπάνιο» είχε παραδεχτεί το 2019 στη Μυρτώ Λοβέρδου και το bovary.gr. ο Δημήτρης Λιγνάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ιωάννα Παππά στην παραλία: Δείτε πώς πόζαρε πάνω στο διάσημο ροζ φουσκωτό της

Social 13.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα μέσω του προσωπικού της Instagram.

Η αδελφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι μια προκλητική ποπ τραγουδίστρια που δεν έχει τίποτα να πει για την κλιματική αλλαγή

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η 20χρονη Μπεάτα Μόνα Λίζα χαράζει τη δική της πορεία στη μουσική και αποφεύγει να σχολιάσει τη διάσημη αδελφή της

Οι βουτιές της Κατερίνας Παπουτσάκη με λευκό μπικίνι στην Κύθνο και η φωτογραφία με το τατουάζ‑κοχύλι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.07.2026
H ηθοποιός απόλαυσε τις παραλίες του νησιού μαζί με τα δύο παιδιά της, όπως φαίνεται στο άλμπουμ που ανήρτησε στο Instagram

Πάνος Μουζουράκης: Η ζεμπεκιά που έριξε στην βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού

Tabloid 13.07.2026
Ο γνωστός καλλιτέχνης τραγούδησε και χόρεψε στη βάφτιση του γιου του Πέτρου Κουσουλού, κλέβοντας την παράσταση με έναν απρόσμενο τρόπο.

Ποιο διάσημο ζευγάρι φημολογείται ότι χωρίζει – Αρχισαν τα unfollow;

Celebrity Stories 13.07.2026
Ένα viral unfollow στο Instagram πυροδότησε χιλιάδες σχόλια, αλλά η πραγματικότητα πίσω από τις φήμες χωρισμού φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική.

Η Εύα Χερτζίκοβα παντρεύτηκε στα 53 τον σύντροφό της 25 χρόνων ‑ To απίθανο, απλό νυφικό της

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η Τσέχα σούπερ μόντελ Εύα Χερτζίκοβα τέλεσε γάμο με τον Ιταλό επιχειρηματία Γκρεγκόριο Μαρσιάι σε ρομαντική τελετή στο Τορίνο, φορώντας αέρινο νυφικό του οίκου Lanvin με διαχρονική κομψότητα.

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ποζάρει στα 56 της χωρίς φίλτρα και «κλέβει» τα βλέμματα;

Social 13.07.2026
Η αγαπημένη τραγουδίστρια της δεκαετίας του `90 μοιράστηκε αδιαμφισβήτητη αυτοπεποίθηση μέσα από μία φωτογραφία που έγινε αμέσως viral.

Γέννησε η Μπάγια Αντωνοπούλου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο Νίκος Κώτσης απέκτησαν ένα υγιέστατο αγόρι

Ο Χάρισον Φορντ ημίγυμνος στο δρόμο ‑ Στα 84 του έχει ακόμα το σώμα που θα ζήλευαν πολλοί

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο θρυλικός ηθοποιός εντοπίστηκε στο Λος Αντζελες σε πλήρη ποδηλατικό εξοπλισμό, αποδεικνύοντας ότι στα 84 του παραμένει πιο δραστήριος από ποτέ.

Τι είπε ο Μαζωνάκης για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης ‑ η απάντησή του που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής αρνήθηκε κατηγορηματικά την καταγγελία του Στέφανου Παπαδόπουλου και αποκάλυψε ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Αλέκος Συσσοβίτης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν γιατί δεν έκανε οικογένεια

Tabloid 13.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές του στη ζωή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη στο μέλλον.

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία