E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία της μητέρας του

Πιστεύει ότι μία τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή δεν πρέπει να κανιβαλιστεί από αρνητική δημοσιότητα

Δημοσίευση 29/11/2021 | 14:16

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο λόγος που σκέφτεται να μην πάει στην κηδεία της μητέρας του

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Γιάννης Λιγνάδης έχασαν την Κυριακή 28 Νοεμβρίου την πολυαγαπημένη τους μητέρα, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως πάρκινσον και δεν είχε απόλυτη επίγνωση των όσων συνέβαιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του από το περιβάλλον του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, η κηδεία της μητέρας τους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ωστόσο ο Δημήτρης Λιγνάδης σκέφτεται να μη ζητήσει να πάει στο «τελευταίο αντίο».

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ο πιο αγαπημένος του άνθρωπος και το σημείο αναφοράς, ο Δημήτρης Λιγνάδης -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από ανθρώπους κοντά του- δε θα ζητήσει να παραστεί, καθώς πιστεύει ότι μία τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή δεν πρέπει να κανιβαλιστεί από αρνητική δημοσιότητα.

«Η ζωή μου όταν ήμουν παιδί φαινόταν τότε δύσκολη. Δεν ανήκα σε μια τυπική οικογένεια, μπαμπάς, μαμά, που βγαίνουν μαζί. Είχαμε καταλάβει από νωρίς ότι υπήρχαν σύννεφα στη σχέση του πατέρα μας με τη μάνα μας. Όταν ήμουν δέκα τριών ετών ο πατέρας μου έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει στο ισόγειο. Ήταν μια νεφελώδης σχέση των γονιών μου, μια δύσκολη σχέση αρσενικού και θηλυκού, με πολλή αγάπη.

Με επηρέασε η σχέση των γονιών μου αλλά δεν το κάνω και σημαία, όπως άλλοι επικαλούνται δύσκολα παιδικά χρόνια. Άλλοι έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολα από μένα. Τότε, το διαζύγιο ήταν και λίγο κατακριτέο και σπάνιο» είχε παραδεχτεί το 2019 στη Μυρτώ Λοβέρδου και το bovary.gr. ο Δημήτρης Λιγνάδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο

Χαβιέ Μπαρδέμ για Πενέλοπε Κρουζ: Είναι απίστευτα γαμ@@@@α όμορφη

E-Daily 3.Left Χτες
Τη βλέπω να φωτογραφίζεται και λέω «είναι αυτή η γυναίκα μου; Θεέ μου είναι;»