E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος στη βασιλική οικογένεια: Αυτός ήταν που ρώτησε για το χρώμα του γιου Χάρι‑Μέγκαν

«Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;»

Δημοσίευση 29/11/2021 | 13:47

Σάλος στη βασιλική οικογένεια: Αυτός ήταν που ρώτησε για το χρώμα του γιου Χάρι‑Μέγκαν

Ποιο ήταν άραγε το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι; Η απάντηση είναι: Ο πρίγκιπας Κάρολος, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο.

Μάλιστα,  μια καλά τοποθετημένη πηγή στο νέο βιβλίο του συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» που κυκλοφορεί αύριο, οι εικασίες του πρίγκιπα Καρόλου σχετικά με τον τόνο του δέρματος των μελλοντικών παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν ήταν αυτές που άθελά του πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

«Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους»

Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε πως στις 27 Νοεμβρίου 2017- την ίδια ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ- ο πρίγκιπας Κάρολος είπε στη σύζυγό του Καμίλα: «Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά τους».

Η πηγή πρόσθεσε πως η Καμίλα «αιφνιδιάστηκε κάπως» από την ερώτηση και απάντησε: «Λοιπόν, απολύτως υπέροχα, είμαι σίγουρη». Χαμηλώνοντας όμως τη φωνή του, ο Κάρολος συνέχισε ρωτώντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς νομίζεις ότι θα είναι το χρώμα των παιδιών τους;».

Αποκύημα της φαντασίας απαντά εκπρόσωπος του Καρόλου

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη αυτών των λεπτομερειών, ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου έσπευσε να αρνηθεί τα πάντα στη New York Post: «Αυτό είναι αποκύημα φαντασίας και δεν αξίζει περαιτέρω σχόλιο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ στην εκρηκτική της συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο Μάρτιο είχε δηλώσει πως υπήρχαν «ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του γιου της Άρτσι, όταν γεννήθηκε. Αυτές ήταν συζητήσεις που έκανε η οικογένεια του Χάρι».

Παραποιήθηκαν τα λόγια του Καρόλου;

Ο συγγραφέας όμως του νέου αυτού βιβλίου, θέλοντας να υποβιβάσει το γεγονός, αναφέρει πως τα λεγόμενα του πρίγκιπα Καρόλου, τα οποία ειπώθηκαν από περιέργεια, διαστρεβλώθηκαν από δόλιους αυλικούς, οι οποίοι έδωσαν ρατσιστικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τον Άντερσεν, τη στιγμή που τα λόγια αυτά είχαν φτάσει στα αυτιά του Χάρι και της Μέγκαν, είχαν πάρει τοξικές διαστάσεις.

Μάλιστα, ο συγγραφέας κατηγορεί για όλα αυτά μια ομάδα υψηλού επιπέδου συμβούλων του παλατιού, τους γνωστούς ως «Άνδρες με τα γκρι». «Το ερώτημα που έθεσε ο Κάρολος απηχούσε με λιγότερο αθώο τρόπο σε όλες τις αίθουσες του παλατιού του Μπάκιγχαμ», γράφει ο Άντερσεν, περιγράφοντας τους ψιθύρους μιας ελιτίστικης κλίκας.

Η απογοήτευση του Χάρι - Τι του απάντησε ο πατέρας του

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης την απογοήτευση του πρίγκιπα Χάρι όταν παραπονέθηκε για όσα ακούστηκαν στον πατέρα του, Κάρολο, ο οποίος, σύμφωνα με ένα άλλο άτομο, είπε στον πρίγκιπα πως ήταν «υπερβολικά ευαίσθητος σχετικά με το θέμα».

Η διαστρεβλωμένη αυτή αλήθεια έφτασε μέχρι και τα αυτιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος φέρεται να χαρακτήρισε το σχόλιο του πατέρα του για τον τόνο του δέρματος «απρεπές», αλλά «όχι σημάδι ρατσισμού εντός της βασιλικής οικογένειας». Πράγματι, μετά τις δημόσιες κατηγορίες του πρίγκιπα Χάρι στην τηλεόραση, ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, δήλωσε δημόσια: «Δεν είμαστε μια ρατσιστική οικογένεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποκαλυπτική και με καλή διάθεση η Κλέλια Ανδριολάτου, δείτε βίντεο

Social 26.01.2026
Ντυμένη στα λευκά η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο με τέσσερα διαφορετικά καρέ για την προετοιμασία της

Ο celebrity χωρισμός που μας έκανε να διαλέξουμε πλευρά ‑ Ο έρωτας, η «προδοσία» και το μάθημα ζωής

Celebrity Stories 26.01.2026
Το σύνδρομο του Pacey, τα στερεότυπα και η αλήθεια που άργησε να φανεί

Μακριά νύχια, παγκόσμια ρεκόρ και μια σκιά που δεν έφυγε ποτέ: Ποια ήταν η Jo Flo

Celebrity Stories 26.01.2026
Το στυλ, το σκάνδαλο και το τέλος της

Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος της εκπομπής της

Tabloid Χτες
Την Ελένη Τσολάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV», λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινό Σαββατοκύριακο»

Παντρεύτηκαν Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Tabloid Χτες
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Κυριακής ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους

Καλλιρόη Μυριαγκού: «Νιώθω περήφανη για τον αδερφό μου, του ταιριάζει γάντι ο ρόλος του Καποδίστρια»

Tabloid Χτες
«Ειδικά γιατί σήμερα, δεν γίνεται να ζήσεις μόνο από το θέατρο», είπε ακόμα, τονίζοντας ότι και οι δύο είναι ανοιχτοί σε τηλεοπτικές προτάσεις

Ευαγγελία Μουμούρη: Δάκρυσε on air με την έκπληξη της Ναταλίας Γερμανού – «Γιατί το κάνατε τώρα αυτό;»

Tabloid Χτες
Την Ευαγγελία Μουμούρη υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»

Χρήστος Σαντικάι: «Δούλευα βοηθός σερβιτόρου στα μαγαζιά που τραγουδούσε ο Οικονομόπουλος»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε σε μικρή ηλικία στο σχολείο

Χρυσούλα Διαβάτη: Χαμόγελα για την ηθοποιό ‑ «Θα τα καταφέρει...»

Tabloid Χτες
Ο σύζυγός της, Νικήτας Τσακίρογλου, αποκάλυψε τα νεότερα για την πορεία της υγείας της

Γιώργος Μαζωνάκης: Συνέχισε να τραγουδά χωρίς μικρόφωνο μετά το μπλακ άουτ στην Ακτή Πειραιώς

Tabloid Χτες
Το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε δεν φάνηκε να επηρεάζει τον καλλιτέχνη

Ο Μαρκ Αντονι «σπάει» τη σιωπή του μετά τις αποκαλύψεις Μπέκαμ για την ημέρα του γάμου του

Tabloid Χτες
Η πρώτη δημόσια αντίδραση του τραγουδιστή, λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις για το αμήχανο περιστατικό στον γάμο με τη Νίκολα Πελτζ

Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: «Ήθελα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και ήρθε»

Tabloid Χτες
Η Δέσποινα Βανδή σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, άνοιξε την καρδιά της στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή, Τετ α τετ