E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτερ Στυλιανός Καρπαθίου: Αυτά που πλάσαραν ως εμβόλια, δεν είναι εμβόλια

«Μακριά από νοσοκομεία… Σκοτώνουν», δηλώνει ο Πάτερ Στυλιανός Καρπαθίου

Δημοσίευση 29/11/2021 | 13:27

Πάτερ Στυλιανός Καρπαθίου: Αυτά που πλάσαραν ως εμβόλια, δεν είναι εμβόλια

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για το εμβόλιο του κορονοϊού ο πάτερ Στυλιανός Καρπαθίου, ο οποίος είναι και γιατρός. «Ο πνευματικός καθοδηγεί και δεν επιβάλλει» είπε και συνέχισε: «Στην Αμερική, επειδή ηγέρθη θέμα, δικηγόροι προσέφυγαν στα δικαστήρια, διότι ο όρος εμβολιασμός δεν περιελάμβανε τα λεγόμενα εμβόλια mRNA. Διεύρυναν τον ορισμό του εμβολίου κι έτσι από 1/9/2021 έχουμε νέο ορισμό. Αυτά τα οποία πλάσαραν ως εμβόλια, δεν είναι εμβόλια», υποστήριξε.

Ο πάτερ τόνισε πως έχει αποστείλει δύο ανοικτές επιστολές στην Ιερά Σύνοδο, μία τον Ιανουάριο και μία τον Μάρτιο, στις οποίες «με ατράνταχτα, με αντικειμενικά, με επιστημονικά στοιχεία, αποδεικνύω ότι βρίσκονται σε λάθος δρόμο».

«Μακριά από νοσοκομεία»

Επικαλούμενος την περίπτωση του Μητροπολίτη Καστορίας Σεραφείμ ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό και άφησε την τελευταία του πνοή 20 ημέρες αργότερα, κατέληξε στο συμπέρασμα: «Μακριά από νοσοκομεία… Σκοτώνουν, απλά σκοτώνουν. Εκείνο που πρέπει να κάνει ο κάθε άνθρωπος είναι απλό. Να βγάλει τον φόβο».

Η τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 «είναι σε λάθος δρόμο», επανέλαβε. «Δεν θέλουν να το ακούσουν, είναι δικαίωμά τους. Εγώ, όμως, θα το φωνάζω. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο». Αμφισβήτησε επίσης την αξιοπιστία των στοιχείων ότι οι περισσότεροι θάνατοι από κορονοϊό εντοπίζονται σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. Τέλος, ανέφερε πως «δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο κ. Φάουτσι χρηματοδότησε την ΟυΗ τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου για τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 «είναι σε λάθος δρόμο»χάν για αυτόν τον ιό, ο οποίος είναι υβριδικός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χάρης Ρώμας για την πιθανή επιστροφή της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Δεν θέλουμε να το κάνουμε

Tabloid 06.12.2025
Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό , συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος

Τα πιο σπάνια ελληνικά ονόματα ‑ Σχεδόν απίθανο να τα συναντήσεις

Παράξενα 06.12.2025
Πραγματικά σπάνια και περίεργα!

Βίκυ Βολιώτη: Ήταν πολύ αυτονόητη για μένα η υιοθεσία. Ίσως να φοβόμουν και την εγκυμοσύνη

Tabloid Χτες
Η Βίκυ Βολιώτη μιλά για την υιοθετημένη κόρη της και το πώς την άλλαξε

Ο Τζακ Νίκολσον αγκαλιά με τα δύο παιδιά του – Η σπάνια εμφάνιση του 88χρονου ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του στο Instagram

Η απάντηση της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιαρχό: Γιατί θεωρείται κακό το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι;

Tabloid Χτες
Αν εγώ σε κράζω επειδή εσύ τραγουδάς σε πανηγύρια, δεν φταίω, είχε πει ο χορογράφος για την τραγουδίστρια και άλλοτε φίλη του

Νέα Ζηλανδία: Γλάρος τραυμάτισε δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση – Δείτε βίντεο

Παράξενα Χτες
Το βίντεο έγινε viral μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα